אין כמו הגזמה טובה פעם בפעם.
לא התכוונתי שזה אותו דבר. אני מבין שהדברים צריכים ביאור.
מה שכן נראה לי שעניתי לך על כך על תגובה אחרת שלך, אבל אולי נוסיף עוד משהו בכל זאת...
מה קורה אחרי עשרים שלושים שנה? המשיכה המינית לא ממשיכה לפרוח אלא קמלה בשלב מסוים.
שזאת בעיה של גברים באופן כללי שמתבגרים ומחפשים מישהי יותר צעירה ומושכת. ומה זה שאנחנו הומואים (למי שמפריע הביטוי שיציע לי אלטרנטיבה, אני לא מכיר משהו אחר כרגע, או שזה בסדר ותתעלמו ממה שכתוב בסוגריים) לא אומר שאנחנו לא אותו דבר בעניין הזה.
המשיכה המינית היא שלב ראשוני שעל גביו בונים את הקשר הנפשי. ובסוג כזה של קשר נראה לי שהדברים פשוט קורים קצת הפוך. אתה קודם מוצא מישהי ומתאהב בה, קשר רגשי, (כאן אני חייב לציין שאני מסכים איתך לגמרי, שהקשר הגופני הוא חשוב מאין כמוהו) ואחר כך צריך לעבוד על הקשר מבחינה גופנית.
הרי אם בשם הפתיחות יוצא לסטרייטים להתנסות בחוויות הומוסקסואליות, למה שלא נעשה הפוך ונתנסה בקשר עם אישה? אם אתה אומר שלהיות עם מישהי זה מגעיל. מה אתה מצפה שסטרייט יגיד על הקשר שלך עם בן אחר? הרי אותך הוא צריך להבין, ואתה לא צריך להבין אותו?
יכול להיות שחיים אם אישה לא יהיו מספקים יהיה מי שיעדיף לבחור דרך אחרת. מי שניסה ולא עלתה בידו אין לי שום ביקורת כלפיו, אלא להיפך אני אהיה מלא הערכה כלפיו. שלא לדבר על אמפטיה שקיימת עוד בלי קשר כמובן... וצריך להבין שהסיפוק זה לא הכל בחיים, יש סיפוק של תאוות, שזה חשוב, ויש סיפוק של ערכים. לפעמים זה לא כל ויש זוגות שנאלצים לוותר על משהו.
דרך אגב ראיתי פעם מחקר שמראה שבארץ זוגות הומואים מעדיפים להביא ילד באמצעות חברה לסבית, או סתם ידידה שמוכנה להששתתף ולהיות חלק מדבר גדול כזה. ופחות הולכים על פונדקאות. אם כי הקשיים שיש בארץ הכרוכים בתהליך של פונדקאות מן הסתם מהווים גם הם גורם לבחירה הזו. אבל יש בזה משהו יפה לפי דעתי שגם חילונים לא מוכנים להסתפק בזוגיות אלא רוצים גם חיי משפחה. לא רק מין אלא גם לגדל ילדים ולחנך אותם.
זה מראה שאפשר לגבור על כל הקשיים, גם אם לא תמיד בצורה המקובלת. חשוב להיות כנה אם עצמך אם אתה רואה שאתה מפנטז על גברים אחרים זה דבר אחד. אבל אם אגיע למצב שמוליך לקראת בגידה צריך לפרק את הקשר ולהשים את הדברים על השולחן ולהודות בכך שזה לא הולך. אם היא תרצה להמשיך לחיות ביחד טוב, ואם מחליטים שמפסיקים את הקשר אז אין מה לעשות.
הרי כך זה גם בזוגות סטרייטים, הגבר לא צריך לרוץ ולספר לאשתו שהוא פינטז על מישהי, אבל אם הוא כבר הולך ופוגש נשים אחרות, גם אם הוא לא שוכב איתן, אז הקשר בנוי על שקר וצריך לפרק אותו. אם הם יוכלו לשקם אותו זה כבר משהו אחר ותלוי באהבה שיש ביניהם.
בהקשר לדוגמא אתה צריך לראות את הסרט ואז אולי תוכל להבין למה התכוונתי. ולא להשוות בצורה פשטנית כמו שלומדים לעשות השוואות בבית ספר. ואם נעמיד דברים על דיוקם בסרט החבר הפסיכופט הוא הרוצח. ולא, אין לי חבר פסיכופט שאני נגרר אחריו. אני נמשך לגברים ולא פוגע באף אחד אחר, לפחות משתדל שלא. אבל כן יש התלבטות פנימית מאוד חזקה ותהליך של קבלה עצמית ואני גם לא מתכנן להתאבד בגלל זה.
באיזשהו מקום אני מעדיף להתחתן עם לסבית, אבל להגיד דברים כלליים בזה נראה לי לא נכון. יכול להיות שזה טוב ואולי זה פשוט לא ילך, לא יודע, נחיה ונראה... מה שבטוח זה שחשוב לספר מראש. אולי לא על הפגישה הראשונה, אכל בהחלט לא משהו שכדאי להסתיר לאורך זמן. וזאת הבעיה העיקרית שלמצוא מישהי לא לסבית... בקיצור מסובך
נהנתי לקרוא ולהגיב לדבריך, אני רק מקווה שנתתי תשובה הולמת למה ששאלת, ושלא נסחפתי סתם יותר מדי.