ואם ביום שבת...

ואם ביום שבת...

שלום בנות! אני לקראת הזרעה רביעית (שלוש לא ממש הצליחו...). יש סיכוי שיום הביוץ נופל על שבת. מה עושים? מנסיונכן... תודה

dvoriz

New member
ביום שבת

אם את לוקחת זריקת כוריגון, יבקשו ממך להזריק בזמן שיסתדר להם לעשות את ההזרעה ביום שישי או ראשון, וכך יוכלו לשלוט על זמן הביוץ. שיהיה בהצלחה ושזאת תהיה ההזרעה האחרונה.

סיון01

New member
ואם את מזריקה ../images/Emo3.gif

אז תבקשי צטרוטיד, זו זריקה שדוחה ביוץ, והיא דווקא הכי פחות כואבת מכולן! ואם את אם איקקלומין אז, די! 4 זה מספיק!! וברצינות, נדמה לי שעם איקקלומין הם רק מתפללים לא לפספס, ולא נותנים כלום.

תודה

אני מזריקה גונל. ואח"כ נותנים לי כרוריגרון (אגב, שמעתן שלא מייצרים יותר? יש תחליף). אני צריכה לבקש ממנו את הדוחה ביוץ הזה?

באיזה קופה את?

יש שתי אפשרויות: אחת, כמו שאמרו לך להזריק מדכא כמו צטרוטייד וכך לדחות את הביוץ, או שאת יכולה לעשות את ההשבחה וההזרעה פרטית באסותא (אני במכבי ואני יכולה לעשות שם) ואז את יכולה לקבל חזרה חלק מהכסף. או בכל מקום פרטי אחר (הרצליה מדיקל לדוגמא).

גונאלית

New member
התחלתי להזריק דקא

מקווה להצליח בעזרת ה' בטיפול הנוכחי. להזכירכן, ivf 2 לאחר מסעות ארוכים ומתישים. מקווה בשביל כולכן.

תקווה281

New member
דקא

דקר זה דקפפטיל? אני לפני הפריה ראשונה. יש לי שחלות פוליציסטיות איזה דיכוי מומלץ? נראה לי שהרופא שלי רשם לי זריקה אחת של דקהפפטיל. זה בסדר? אני לא במחזור כרגע ואני צריכה ארגסט כדי לקבל מחזור, מה עושים??

נועם@בת

New member
אין כזה דבר דיכוי מומלץ

לכל רופא יש את הדיכוי החביב עליו, וכל אחת מגיבה אחרת למדכאים השונים. אם הרופא רשם לך דקפפטיל ארוך, סימן שהוא חושב שזה מה שיעבוד. בהצלחה נועם

לי זה קרה.

אם רואים ביום חמישי שהביוץ נופל על שבת, מזריקים פרגניל (התחליף של הכוריגון) כמה שיותר מוקדם ומתזמנים את ההזרעה להכי מאוחר שניתן ביום שישי. בשבת מתגברים בעבודת בית ו... זהו. במקרה שלי זה הצליח.

עבד?

כלומר, יש הריון? בקרוב אצל כולנו. הפעם אני מרגישה שזה יכול לקרות לי!!!!!!!

פּוֹנְג

New member
תלוי איפה את מטופלת, אם במקרה את

באסותא, אז הם עושים הזרעות גם ביום שבת.

לי היה בשבת

הייתי צריכה לעבור שתי הזרעות - אחת בשישי ואחת בשבת, ואנחנו על זרע קפוא. בכל מקרה, לקחתי את מנת הזרע בתוך תרמוס עם חנקן נוזלי, שיספיק לשמור על הזרע למשך 24 שעות ואכן כך היה. בשבת נסענו עם התרמוס קשור מאחור (כמו ילד...) לביתו של הרופא שלי, והוא עשה לי הזרעה פרטית. זה היה קצת מסובך, וגם לא ממש הצליח, אבל זה קרה. בהצלחה

למעלה