ואם בחמסות עסקינן...

ואם בחמסות עסקינן...

אז את זו סיימתי ממש עכשיו, צריך עוד לצפות בלכה, וזו עינית לדלת.

קדם2

New member
אמא של קורן../images/Emo80.gif

אהבתי את החמסה,ובמיוחד אהבתי את קערת הפרה. ויש לי כמה שאלות: הקערה עשויה מבלון שעליו הדבקת רצועות?. ואיך הכל נראה כל כך חלק,מה מרחת? והאם השתמשת באמייל קאר?. פשוט מקסים.

היי קדם, הקערה מבלון שעליו הדבקתי

רצועות עיתון כ6 שכבות, אח"כ שיכבה מאוד דקה של עיסה שלשתי אותה המון והרבה גם דבק טפטים, וכמו שהציעה קסמלי מרחתי שיכבה של שפכטל מעורבב בדבק טפטים ומעט מיים מעורבבים היטב , ומרחתי עם מכחול, כמה שכבות, וזהו והברק זה לכה רגילה על בסיס שמן שבעלי קיבל מחבר בגלון גדול קוראים לו קטלעץ של טמבור.

קדם2

New member
אמא של קורן,אפשר עוד שאלה?

ממה יצרת את הרגליים,והפרצוף? תודה מראש.

קדם אפשר עוד ועוד כמה שצריך..

הרגלים בקבוקי אקטימל חצויים. הראש כדור קטן והוספתי עיתונים מקווצצים מעליו אוזניים מקרטון, והכל עטוף במסקיינטיפ. ( את העניים מהעיסה עצמה.)

אמא של קורן יצא לך מקסים בעיקר

אהבתי את החמסה - ומשהו שלמדתי לאחרונה כדי לעטוף בלון צריך לצפות בשכבה של נייר עיתון רטובה ואחר כך להוסיף את העיסה לא ניסיתי מתכוונת בהחלט לנסות יש לי הרבה תוכניות עם הבלונים ולא בא לי לעבוד בשיטת הרצועות השנואה עליי כל כך שבת שלום

אסנת תודה, אני לא שמעתי על השיטה

הזו, שמעתי ששכבה ראשונה ברצועות יש להרטיב בלבד, ואח"כ לערבב מים ודבק. וכך עשיתי בבלון, אך כשהיתיבש השכבה הפנימית ז"א הראשונה ללא הדבק חלק מהרצועות נפלו. שיטת הרצועות דווקא זריזה ולא קשה.

למעלה