ואם בהופעות עסיקנן... מישו יודע אם המופע החדש של מאיר בנאי <המצוין יש לומר> מגיע לי-ם?
R RighteousClaudia New member 8/2/04 #1 ואם בהופעות עסיקנן... מישו יודע אם המופע החדש של מאיר בנאי <המצוין יש לומר> מגיע לי-ם?
ה הסייד הנודד New member 8/2/04 #2 אז שיודיע גם לי... "חי פעם רק פעם יש טעם אין טעם עם כוח בלי כוח שער הרחמים בואי איתי ביחד בואי מתוך הפחד כי את גם את חלק משער הרחמים"
אז שיודיע גם לי... "חי פעם רק פעם יש טעם אין טעם עם כוח בלי כוח שער הרחמים בואי איתי ביחד בואי מתוך הפחד כי את גם את חלק משער הרחמים"
מ מורי לנצח New member 9/2/04 #3 בעיקרון הוא היה לפני שבועיים../images/Emo187.gif בצוללת הצהובה אבל הבנתי שהוא אמרו לחזור לשם .. אני אודיע לכם כשהוא יבוא מבטיחה!!!
בעיקרון הוא היה לפני שבועיים../images/Emo187.gif בצוללת הצהובה אבל הבנתי שהוא אמרו לחזור לשם .. אני אודיע לכם כשהוא יבוא מבטיחה!!!
י יוסדוס New member 9/2/04 #4 אז כן...... ההופעה שלו ב28.2 אולי אני יהיה שם.אבל אני פוחד שאני הצעיר היחידי שהיה שם....אז ניראה.....
אז כן...... ההופעה שלו ב28.2 אולי אני יהיה שם.אבל אני פוחד שאני הצעיר היחידי שהיה שם....אז ניראה.....
R RighteousClaudia New member 9/2/04 #6 אאוריקה! כאן. מישו יודע כמה עולה? איפה קונים? מה מו מי? <ולמה בצוללת.... לא שיש לי משהו נגד, אבל הופעה כזו איכותית...תאטרון י-ם, משו....>
אאוריקה! כאן. מישו יודע כמה עולה? איפה קונים? מה מו מי? <ולמה בצוללת.... לא שיש לי משהו נגד, אבל הופעה כזו איכותית...תאטרון י-ם, משו....>