ואם אמריקה תפסיד?

ואם אמריקה תפסיד?

זה מה שיקרה...

MicMik

New member
תתבישי

סרט מדהים. הספר מאוד שעמם אותי, לא הצלחתי להגיע לפרק השלישי שלו, נדמה לי. ואם את כל זה הבמאי ראה בספר, אולי שוה לי להתאמץ ולנסות שוב..? אותו במאי- פיטר ג'קסון מתכנן גם לחדש את קינג קונג, ומי יודע, אם דבקה צודקים, אולי יעשה בעתיד גם את "חראם על סדאם" -עדויות משכנים שאהבו אותו.

iditbs

New member
עפרית מתוקתי,

את יודעת שאני אוהבת אותך! אבל את יודעת גם, שהנבואה נתנה לשוטים...

וכוונתי היתה...

לכל המאמינים שהמטרה אכן מקדשת את האמצעים. כשהאמת תצא...זה באמת יהיה כואב.

iditbs

New member
למה לא לחכות ולראות?

חכי לפחות שתהיה גופה כדי לרקוד עליה.

yonis

New member
חחחח,, חמודה ,מצחיק אבל מספיק לשים

את אמריקה בצד כאילו המלחמה שלה היא לא שלנו,זה מצב נוח אבל כושל אמריקה זה אנו, העולם החופשי הדמוקרטי שיכול גם לכתוב באינטרנט [מעניין כמה אפשר לעשות אינטרנט חופשי בעיראק או בצפון קוריאה]

מה שעצוב הוא

שאני רואה איך אמריקה מסתבכת במילחמה. מה שאני רואה זה תשקיף שלנו בגדול. והכוונה-ישראל נילחמת בשטחים נגד טירור שבראשו עומד עראפת. אמריקה נלחמת בעירק נגד טירור שבראשו עומד סאדם. תמשיכו ותשוו ותראו את הדימיון. אבל ההבדל הוא קטן-בוש יאסוף את צבאו ויחזור הביתה. החיילים שלנו ימשיכו להלחם בטרור.אין להם לאן ללכת.

ננסנס

New member
כמה שאת צודקת !!!

סתתתתתתתתתתתתתתם נראה לך?! בכל מקרה, לא תצליחי לגרור אותי לדיון עיראק מספר 72... וכן, גם אצלנו קריר (30-40 מעלות)...

וואוו לרגע חשבתי...

שיש מי שמסכים איתי. אבל אני מסכימה איתך-שלא צריך להגרר לעוד דיון מעמיק. לכן-דיווחי מזג האוויר מאטלנט הם....25 מעלות . איזה ימים מדהימים!!!

למעלה