ואל טורנס

nimo231

New member
ואל טורנס

אני צריך עזרה בנושא תאריך לואל טורנס. יש לי חבר שנסע בינואר ונתקע יומיים כי הייתה סופה.
מה דעתכם? לנסוע בתחילת פברואר יהיה חכם יותר מבחינה זו?

בכוונה אני מכוון לתחילת פברואר כשהמחירים עדיין לא גבוהים מאוד

תודה :)

z x 7 r

New member
להיתקע אתה יכול תמיד - אם יהיו סופות.

צריך לבדוק מתי החופשות של צרפתים ( חופשות של המורים או איך שזה לא נקרא ) - כי המחירים עולים בצורה חדה ).

marceloros

Member
מנהל
בידיוק מה שענו לך !

הסיכוי להיתקע הוא סטטיסטי, סטטיסטית בסוף ינואר הסיכוי נמוך יותר, סטטיסטית פברואר נחשב חודש שמש וכיף וזה למה כל הצרפתים אז בחופשה והעומס והמחירים בהתאם, ורובנו כבר אחרי החופשה השנתית.

אני טסתי הרבה בסוף ינואר, בעיקר כאשר זה היה קלאב בצרפת, וגם לא מעט פעמים באמצע החודש ומעולם לא נתקעתי - תמיד אפשר היה לגלוש, אפילו בשלג ואפילו בגשם (גם אם בחרתי לא פעם או פעמיים).

לסיום לפני כמה שנים התפרץ הר געש, הענן שלו כיסה את אירופה וכל הטיסות בוטלו למספר ימים. היו כאלו שנשארו בארץ וממש "נתקעו", והיו כאלו שנתקעו בחו"ל וממש נהנו עוד איזה יום-יומיים על השלג (לפחות מי שהיה בקלאב ולא הוסיף אגורה). אז לך תדע...

natyh

New member
תמיד יענו על סמך העבר ולא על סמך הנתונים .

בפועל השנה יולי התנהג כמו מאי ,ינואר אמור להתנהג כמו נובמבר בקירוב .
מזג האויר הוא תהליך דינמי לא זהה אחד לאחד כל שנה יש חריגות.

התשובה לשאלה שלך מאד מסובכת ולפני אמצע סוף נובמבר אי אפשר יהיה לדעת לאן החורף הצרפתי הולך השנה .

איל שחר

New member
נתי, ברגע שהזמנתי לשבוע הראשון של פברואר, הוא

משוריין גם מבחינת מזג האויר. בלה-פלאן.
מעוז העביר לי את טיוטת החוזה וזה שם, באותיות הקטנות.
כמובן שאיני יכול לערוב למזג האויר באתרי הלויין של לה-פלאן, רק להשתדל.

ואל טורנס הוא אתר גבוהה

היי,

אני במשך הרבה שנים טסתי סביב סוף ינואר או תחילת פברואר (לאו דווקא לואל טורנס, אלא בכלל לסקי). לפני כמה שנים "נאלצתי" לטוס דווקא באמצע מרץ ומאז אני בחיים לא טס בתאריכים כל כך מוקדמים. שנה שעברה רצינו לטוס כל המשפחה ואבא שלי התנגד בכל תוקף לטוס אחרי אמצע פברואר (עדיין בגישה של "פעם"). בסוף טסנו לאישגל בפסח - עשינו את ליל הסדר שם. הוא אמר לי בסוף החופשה שהוא בחיים לא טס יותר בינואר-פברואר.

אומנם פסח יוצא מאד מאוחר השנה (אמצע אפריל) אבל בואל טורנס, יכול להיות שהייתי הולך על זה. כמו שאמרו לפני, החורף כל שנה קצת "מתעכב" ובפועל מה שהיה נכון לפני כמה שנים קצת פחות נכון היום. אגב - שנה שעברה בואל טורנס עוד גלשו במאי.

אם יש לך אפשרות, טוס באמצע-סוף מרץ. מזג אוויר פנטסטי, אין עומס ומחירים חוזרים להיות נמוכים. אפילו תחילת אפריל זה עוד סביר.

ולפני שמישהו צועק - כן, אני עובד בחברת סקי. ולא, אנחנו לא משווקים את ואל טורנס.

דניאל

natyh

New member
דוקא לא

מאד הגיוניות השורות שכתבת , נהפוך הוא אם נותני השירות יתיחסו בכבוד ללקוחות ויבינו שהם מדברים עם אנשים אינטיליגנטיים , ממש לא כפי שכעת מנסים לדחוף לכל מבקר חדש בפורום קרשים גרביים נעליים וכל מיני ... בהפחדות על התאמות כאלו ואחרות אז הפורום לחלוטין יראה הרבה יותר נקי טוב ועניני .

ומאחר ואני לא אוהב לרמוז אני מדבר ישיר ולענין רובי המלצה אישית תוריד פרופיל אתה וכל מיני משתמשים לא מזוהים שאתה שולח לכאן לדחוף הודעות לענין או שלא כגון ESNOW אין לך פורום שבויים כאן ולא עסק עם מטומטמים
תודה !

sgebay

New member
אני דווקא בעד ינואר

נכון שיש סיכון לסופה - כך קרה לי בואל טורנס לפני שנתיים, התאריך היה 15 לינואר והייתה לנו סופה קטנה שמנעה גלישה ביום אחד. אבל יתר הימים היו קרים אך נהדרים עם שלג איכותי
לעומת זאת נסיעה באביב היא סיכון מסויים - שנה שעבר היו דיווחים של אנשים שנתקעו בסלאש במרץ ולי זה קרה לפני שנתיים באוסטריה. אני באופן אישי מעדיף לקפוא מקור מאשר לשחות בסלאש...
אל תבין אותי לא נכון - עשיתי מלא חופשות אביב כולל צרמאט בשנה שעברה בסוף אפריל, אבל תמיד זו הייתה החופשה השניה. את החופשה הראשונה תמיד בינואר ועד היום לא התאכזבתי.

ואל טוראנס

אין אפשרות אמיתי לדעת מה יהיה , יש לי כ4- שבועות במצטבר בואל טוראנס רובן בינואר,פעם אחת היה שבוע שמש בלי ענן אחד,פעמיים היה 50/50 ,ופעם אחת שבוע שלם לא ראינו ממטר....זה מזל וסתם לא זול יותר בינואר .....

marceloros

Member
מנהל
מסכים עם קודמי

אולי מלבד נתי שמצחיק כל פעם מחדש עם היציאות של הכדור הלא נכון.

לא רק שאי אפשר לדעת מה יקרה, אלא שמניסיון של סוף מרץ בו היה כיף והיה המון שלג, אבל לא בחלקים הנמוכים של האתר ומתחת ל-2000 מטר החל בצהריים השלג רטוב (סלאש)

למעלה