ואל טורנס - מי שהיה

תום1139

New member
ואל טורנס - מי שהיה

העיירה עצמה גדולה? האם יש לאן לצאת בלילות? האם ישנו איזור מרכזי שבו נמצאים אזורי הבילוי בלילות והאפרה סקי אחה"צ? אני מחפש מלון דירות שיהיה במרחק הליכה מאיזורי הבילוי וגם כמובן כמה שיותר קרוב למסלולים. מישהו יכול להמליץ על מלון דירות כזה?

תודה, תום.

הייתי

ממה שראיתי, נראה לי שהכל נגיש בואל תורן. יש שם מן מתחם מקורה עם בריכה במרכז העיירה, שאפשר להגיע אליו עם מעלית מהחלק התחתון של העיירה או ישירות מהחלק העליון של העיירה. כל עוד אתם במרחק הליכה משם, אתם במרחק סביר מכל מקום בילוי. אני לדוגמא הייתי במלון דירות שהוא די בקצה אחד של העיירה, (http://www.vmontana.com/uk/index.php), ולא הייתה להגיע ברגל למקומות הבילוי שנמצאו בקצה השני.
אני גם חושב שרוב המלונות הם כמעט על המסלולים, אבל זה קל לבדוק באתר של המלון.

וכן - יש בהחלט לאן לצאת בלילות. אולי היה לי מזל עם התקופה, אבל האפרה סקי היה ברמה אוסטרית איכותית. ואחה"צ תוך כדי הגלישה, יש בהחלט מקום בחובה לבקר בו - חפש סרטונים של la folie douce val thorens...

z x 7 r

New member
אם אתה נוסע ל UCPA - בעיה להגיע לעיר

רק הסעה עם המדריכים או טרמפ אם יש, הליכה על הכביש ברגל אסורה, ומעבר דרך המסלולים? לא הייתי מנסה בפעם השניה.

העיר לא גדולה במיוחד, אבל יש מלא ברים ומקומות.

מלון דירות, הכל אבל לא TOUROTEL - מקום בעייתי משהו ( השירות, כלומר התייחסות מגעילה, במיוחד ).

THE ONE RAIN

New member
מומלץ בחום אתר מצוין...

לא היו תורים מי יודע מה...רק בשבת וראשון...וגם לא מורגש...
היה שלג מצוין...הפולידוס חובה חובה חובה!!!!

נהנתי...כנראה שאטוס לשם שוב....
מחירים דיי טובים...
משתלם!!!בהצלחה!

darts5

New member
ביחס לאנדורה

מישהו היה בשניהם ויודע להשוות בין ואל טורנס לאנדורה

matar

New member
זה בערך כמו להשוות פיאט אונו ללמבורגיני

ההבדל בגודל / איכות / חיי לילה הוא כל כך עצום שאין טעם להשוות

השאלה המתבקשת היא היכולת לנצל את האתר:

1) אם אתם מתחילים - אתר בגודל של ואל טורן הוא בגדר "בזבוז"
2) אם אתם מחפשים חיי לילה מטורפים - אז ואל טורן הוא הכי טוב בצרפת וקצת מתקרב לאוסטריה

matar

New member

air junkie

New member
אנסה לתאר

באמצע העיירה, אם תסתכל בגוגל מפס, יש קרחת שלג, מעיין ריבוע ובאמצעו הכניסה למועדון המלזיה. אם ממשיכים משם ברגל במעלה העיירה יש רחוב מתעגל שבו כמה פאבים אחד ליד השני. אם יורדים לכיוון מטה מגיעים לרחוב חנויות ובהמשכו קניון מקורה.
מומלץ לגור מסביב לקרחת השלג הזאת.

למעלה