ואללאק, ´תפלא עליכם...

TShavit

New member
ואללאק, ´תפלא עליכם...

השקיעה הבחורה בשם חדש, מודיעה לכם בהתלהבות, ואף אחד לא מתייחס! מה עם קצת חום ואהבה שבשבילם הפורום הזה כלכך ידוע בציבור? מה עם קצת יחס חם ואהב? קצת TLC? אני אישית חושב שהשם XTZit מבריק, יען כי לנערה אכן יש כזה (XTZ, נו), אבל בעיקר בגלל שאת השם אני הצעתי! אז אני מבקש מכולם להכנס להודעתה של האקסטיזית, לטפוח על שכמה הוירטואלית ולהראות לה כמה אתם אוהבים אותה.

מרחאבה אורך...........

אמש דיסקסנו קמעה אודות מישהו כמעט מיתולוגי מן העבר שאתה מכיר, מישהו שנזכרתי בו כשקראתי התבטאות מסויימת כאן בפורום, מישהו ששכחו אותו, ורק ביז´ו..... רק ביז´ו זוכר ומתגעגע...... א.א. הפולני המוטרף ההוא על הפולביה HF ואיך קראו לאישתו ??? שכחתי. כלבבי. תן כמה מילים עליו, לזכר הימים ההם..... com.ביז´ו ברגעים קשים של נוסטלגיה

ועוד......

הביז´ו זוכר שא.א. ברח מכאן (אפשר להבין) לעשות טלויזיה בפולניה.... איפה הוא כיום ?????? com.ביז´ו

Raffael

New member
געגועים לפולנים...

אכן פולני יקר. לפני כמה שנים פגשתי אותו בטיסה, מבלי שהכרנו אישית והפלגנו בשיחות ארוכות. איש חביב ומעניין להפליא. דיבר אז על תוכניות לייסד מגזין חדש בארצנו... אני עדיין חושב שהימים הטובים ביותר לעיתונות הרכב בארץ, היו אז, כשכולם היו חברים, כשהיה מגזין אחד עם הפולני, האורך ודון קישוט הקרח.

רפאלו.............

נוסטלגיה תמיד נראית טוב במבט לאחור, ושוכחים חלק מה......... חברים ???????? מי ??????????? אני אזכיר לך........ אילו מילים שפך הפולני בגנות הקירח החל ברגע שקיבל לידיו את המושכות לטורבו, מילים שהיו מעיפות אותו לצמיתות מהפורום שלנו של היום. ואנשים שילמו כסף בשביל לקרוא אותו. ביז´ו אהב אותו, אך גם זכר את הקטעים הללו שלהערכתי הפילו אותו... אגב, ביז´ו עד היום עוד מחפש את שתי הכוסיות היפיפיות שיושבות באוטו שם בנורדאו ולטענתו הציעו לו (לזקן הפולני השמנמוך הזה) לתנות עימן........בעודו צועד שם לתומו עם הכלב לפיפי של ערב. איפוא איפוא הפולני איפוא.... com.ביז´ו מתגעגע למרות הכל

Raffael

New member
הנוסטלגיה זה לשלב שלפני הבלאגן

כשכולם היו עוד חברים או "חברים" . היה באמת תענוג. אח"כ באמת נעשה מגעיל בביצה... ואז נשארתי רק עם "אוטו" ו "מוטו". ואז אהרונוביץ עזב ונשארתי רק עם "מוטו". עד היום. אבל, אןלי זה בגלל העדרות האורך, גם "מוטו" נדמה שאיבד משהו. או שאני מזדקן... ועכשיו אהרונוביץ´ עושה כל מאמץ כדי להיות כמה שפחות נחמד באתר שלו ולהמיר כמה שיותר ממעריציו הישנים ל"מחנה" השני. כמה חבל. כמה טוב שיש אינטרנט ופורומים.

MexMex

New member
רק אתה זוכר?

מה? עלו לך הזבובים לראש? סוף סוף הצלחתי לעלות ממעמקי זכרוני הדלוח עובדת חיים, ואתה טוען שרק אתה זוכר??? אני מוחא!!! בתור אחד שקרא את טורבו, אוטו ומוטו מהגליונות הראשנים ביותר שלהם ואפילו זוכר (פעולה קשה ביותר עבורי !) את האורך, את א.א., את רוני קרחוני (ככה אבא שלי קרא לו...), את רמי גלבוע ועוד... אדיוס

ואם אתה כל כך..........

בזכרונות.....איך קראו לה, לאשתו הפולניה של אטלר, לעזאזל..... אלוהים יודע למה זה מטריד אותי. com.ביז´ו מאמץ את מוח הקוביה שלו

MexMex

New member
זה כבר יותר מדי...אולי האורך זוכר..

אצלי הכל כתוב על הקרח... ונהייה קצת חם כך שהקרח נמס מזמן... צר לי, אך אישתו הפולניה תצטרך למצוא לבד. אולי האורך זוכר? אדיוס

TShavit

New member
על פולנים ונוסטלגיה...

כמו שאומרים: נוסטלגיה זה לא מה שהיה פעם... אז ככה. לאשתו של אדוארד אטלר קוראים ובקה. האיש חי וכותב עד עצם היום הזה, כאן בישראל. יש לו מדור רכב ב"מקור ראשון", שכה אחיה. הבנאדם נהיה ארסי ומגעיל עוד יותר משהיה אחרי שנפרד מאהרנוביץ - ירד מהפסים לגמרי. אבל אין ספק שהוא אחד ממושחזי-העט החדים ביותר. בימי טורבו ההם הכל באמת היה סבבה. אבל אז נפרדו דרכיהם של אהרנוביץ´ ואטלר והאחרון איבד את הצפון, התחיל להשמיץ... תהליך שעבר, מאוחר יותר, גם על אהרנוביץ´. עד כאן פרק ההיסטוריה שלנו להיום. יאללה ביי, ונתראה בשבת! (בעצם עוד קודם, כאן בפורום)

TheFinalCut

New member
למר שביט,

שכחתי אמנם וזה קצת באיחור, אבל ד"ש לך מענת רפואה

JonnyBoy

New member
TLC../images/Emo79.gif ? או אולי TLV ../images/Emo23.gif ?

למה התכוון המשורר? ואולי... אולי THC? האם גם בארזים נפלה שלהבת?

TShavit

New member
??? ../images/Emo12.gif

TLV? יענו תל-אביב? ומה זה THC? אני, בכל אופן, התכוונתי ל-TLC. "בארזים נפלה שלהבת"?

למעלה