כרגע אני בעבודה ברמה סבילה ואם יהיו כאבים אני אבקש מהרופא פה במרפאה שיתן לי זריקת וולטרן. תמיד מעדיפה לקחת זיריקות וכדורים עוד לפני שכואב... להקדים תרופה למכה. מקווה שיהיה בסדר כי יש לי הופעת בלט בערב... זהו מצב עדכוני עד עכשיו .
אני מסרבת להאמין אבל בקושי יש כאבים ואני לא ממש קולטת את זה . אולי הם יגיעו מאוחר יותר . לפעמים הם מגיעים ביום השני ואולי הם לא יגיעו כלל . מה שכן יש לי קצת כאבים ברגל למעלה - יענו בשוק. קשה לי להסביר את סוג הכאב האם זה סימפטום של האנד? איך את הבוקר על הבוקר? עוגי בוגי החליט שהוא מצטרף לחגיגה ולמרות עוורונו מהקטרקט שלו והזקנה שלו הוא מצטרף לחגיגה ומוסר לך כמה נביחות
מצטערת שלא שירשרתי במקום הנכון פשוט נעלמה לי שורה מהמסך. הסברת לי מעולה לגבי הטמפונים. איזה בורות מצידי אבל אווי לי איך אני חוזרת לימי הביניים עם התחבושות. איך אלבש את הג'ינסים הצמודים שלי חחח? אני צריכה את התחבושות המסיביות כי יש לי שטפונות . ואיייייייייייי זה ממש לעבור תהליך גמילה. היום אני מרגישה יותר טוב מאתמול כמובן שגם היום לא פסחתי על הקוקטלים שלי (שלא היה מבייש שום בר בת"א). ובכן נפגשתי עם ד"ר סוריאנו, תאמיני לי שהוא שחקן, פסיכולוג חוץ מהיותו מומחה אנדומטריוזיס- הרגיע אותי, " ליטף " אותי בדרכו השנונה ואמר לי לגשת במיידית להרכיב את המירנה ובנוסף להתקשר אליו היום ב-9:00 בבוקר כי עליו להתייעץ עם ד"ר משיח כי משהו לא נראה לו באולטראסאונד שביצע עבורי. כמובן שהתקשרתי בדיוק ב-09:00 בבוקר ואמרו שיחזור אליי- טרם חזר אבל אני אופטימית חחח רק 21:20 איחור של 20 דקות - קטן עליי
טמפונים??? אימאל'ה. ממי, אני אלמד אותך על תחבושות וג'ינסים צמודים, ואת תשמרי לי שוטים מהקוקטיילים. "להרכיב מירנה" זה משפט חזק לדעתי. ועדיין 09:09 - היום רק מתחיל. נשיקות
ובכן זואילי שלי, בהמשך לשיחתנו הטלפונית הד"ר טרם התקשר. להזכירך שעברה מהשיחה האחרונה שלי עמו 5 שעות- כשהבטיח לחזור במיידית תוך מקסימום חצי שעה. איזה מזל יש לבחור שהוא חביב אחרת לא יודעת מה הייתי מסוגלת... נ.ב נראה מה יש לך ללמד אותי על ג'ינסים צמודים?!
ל א ה ת ק ש ר מה קורה לבן אדם? אני אחרי ניתוח וסובלת מכאבים מחכה 4 שבועות לראותו ולקבל תשובות. נפגשת עמו בודק אותי ואומר לי שצריך להתייעץ עם ד"ר משיח וממתינה לתשובה קרוב ל- 50 שעות כשאומר מפורשות( ביום שלישי) תשובות תקבלי מחר ב- 09:00 . היום שוב מתקשרת אליו - שוב מפעיל את קסמיו ואמר לי בבוקר " את צודקת במאה אחוז, אני תכף חוזר עם תשובות" - טרם... אני ממש כועסת לוואדר
יכול מאוד להיות יש לנו כאן כמה בנות שהכאב מקרין לרגל.... שמי לב לסוג הכאב וכמה כואב....אני מאמינה שאת תעברי את הערב ללא משככים ומחר יהיה יותר טוב. כמו שאמרתי אל תחכי להם ואל תצפי הם לא אמורים להגיע. אההה ופרט חשוב אל תשתמשי בטמפונים. טוב אז אין לך ברירה עכשיו ולהכיר לי גם את עוגי בוגי....אחרי כמה נביחות התמכרתי.
כל הקטע במחלה שלנו שהדם לא יוצא כולו החוצה ומתיישב במקומות שהוא לא צריך להגיע אליהם וכך נוצרים נגעי האנדו'. הטמפונים מונעים מהדם לצאת כמו שצריך, לכן לנו לא מומלץ כלל להשתמש בטמפונים. מקווה שהסברתי נכון. איך את מרגישה היום? יש לך תשובה מסוריאנו?