ואי!

• פותח הנושא jogy
  • פורסם בתאריך

jogy

New member
ואי!

תשמעו רגע... היה לי חלום מוזר מאוד.... חלמתי שהארי פוטר 7 יצא היום... והתעצבנתי כי הוא לא היה אמור לצאת כל כך מהר... אז הלכתי לרולינג והיא אמרה שהיה הרבה לחץ להוציא אותו מהר... והוא היה רק 90 עמודים... אז אמרתי שהיא תכתוב עוד... והיא אמרה שהיא לא יכולה... אז אמרתי שנסתדר עם מה שישי...קראתי את התקציר- והיה בו את הסוף של הספר! איזה הורס! אבל היה לו שם יפה לפחות וגם הגיוני, שמקרה אני לא זוכר....חחח תפרשו לי....חחח

G e o r g i a

New member
פירוש:

הארי פוטר משפיע עליך.
גם אני חלמתי לפני כמה חודשים על צאת השביעי (הוא יצא בפתאומיות, וגיליתי את זה בדוכן ספרים ליד מקדונלדס
).

strawberrys

New member
נצל"ש..בערך קשור...

סתם משהו שחשבתי עליו.. תחשבו הרי, כמה בלאגן היה עד עכשיו לפני צאת כל ספר, אז בספר השביעי זה בטח יהיה כפול ומכופל..אז חשבתי אולי המוציאים לאור או משהו כזה, יחליטו שיוציאו את הספר בכל העולם ביחד, כלומר יחכו עד שיסיימו לתרגם ואז יוציאו את הספרים בכל השפות באותו זמן.. אני אישית לא חושבת שזה רעיון כל-כך טוב אם זה יקרה, אבל נראה לי שיש סיכויים גדולים שיחליטו על דבר כזה. מה אתם אומרים?

ספרפור

New member
לא נראה לי שיעשו דבר כזה

כי כשמוציאים באנגלית, אנשים קונים. לא כמו בתרגום לשפה אחרת(תלוי באיזה מדינה נמצאים), אבל קונים. ואז כשיוצא הספר בתרגום, אז אנשים קונים גם את התרגום. אז סתם נראה לי שלא יעשו ככה כי זה יוריד להם מהמכירות.

ספרפור

New member
אוף נו

והתכוונתי שאם יעשו ככה, אנשים יקנו רק את התרגום, כי למה הם צריכים את האנגלית?

נשבע לכם!

גם אני חלמתי (אבל זה היה שלשום,ושכחתי לכתוב זאת). והנה החלום: העיפו אותי מהבית ספר בגלל שהלכתי מכות עם המורה ואז פתאום בא דמבלדור ושכנע את המנהל שלי שיחזיר אותי,והוא החזיר אותי. ואז דמבלדור נעלם!ואני בכיתי שהוא עזב אותי,ואז משום מקום הגיע פוקס וריפא לי את הפצעים(שקיבלתי מהמורה). וזהו! מה אתם אומרים? נכון חלום אדיוטי וטיפשי.

E u r o s t a r

New member
זה אומר ש....

בית הספר שלך מכה תלמידים ואתה מחפש על זה נחמה בתוך הארי פוטר שאתה רואה כמה המנהל שם אוהב את התלמידים שלו ועצם זה שאתה חוזר לבית ספר מראה שאתה אוהב ללמוד ^__^

m i a o o

New member
חלמתי איזה מיליון פעם על הארי פוטר!

פעם אחת חלמתי שאני שוכבת לי במיטה בבוקר ופתאום אני רואה מסוקים מבחוץ וכל חברי המסדר נכנסים לי לחדר. ודמבי הורה לכולם להיכנס דרך המראה שבארון שלי, אז כולם נכנסו ורק אני, שכיכבתי בחלום את הארי פוטר, לא הצלחתי להיכנס למראה, אז דמבי הוציא את כולם חזרה וזה נראה כמו הילוך לאחור. החלטנו להגיע בעזרת המסוקים אז היינו עם שני מסוקים ואני הטסתי מסוק אחד (או הסקתי?) למרכז הקונגרסים שבחיפה (למי שמכיר), מסוק אחד נחת יפה מאד, מהמסוק שלי כולם קפצו ורק אני נשארתי שם והתרסקתי טיפה והתנגשתי קצת בדברים אחרים אבל יצאתי בסדר. יצאתי מהמסוק וראיתי שעל המסעדה כתוב "סגור עקב שיפוצים" (החלום היה אחרי הספר החמישי, שם הייתה חנות שהיה עליה שלט בסגנון הזה והיתה בובה בחלון הראווה ומשם בעצם נכנסו נראה לי למשרד הקסמים או לקדוש מנגו). נכנסתי למסעדה והיא באמת הייתה פתוחה. ראיתי בפנים שולחנות עגולים וכל חברי המסדר כבר התיישבו ואני התיישבתי לבד, לא יודעת למה. ופה זה נגמר. בחלום אחר חלמתי שאני פוגשת את דניאל רדקליף, והוא כזה פקצה... (לא, אני לא מעריצה שלו ואל תשאלו אותי למה לעזה חלמתי עליו). בהרבה חלומות טסתי בשמי הלילה עם מטאטא. היה חלום אחד שכולו מתמקד בגילוי היותי מכשפה, כשהתעוררתי כ"כ התבאסתי שזה היה רק חלום.

חחח דניאל פאקצה!!! ../images/Emo6.gif

דימיינתי אותו לבוש בורוד עם ליפסטיק וכזה אומר לוולדי : "מושי מה הבעיות ש'ך?" תוך כדי לעיסת מסטיק בקצב

גם אני חלמתי חלום על הארי פוטר.

חלמתי שדראקו (או דארקו?) ננשך על ידי אדם זה אז לוציוס ונרקיסה לא רוצים אותו יותר אז הוא הולך לחיות אצל ארנבונים :-* נראה לי שהפוטר באניס משפיע עלי

אם יש משהו שממש מעצבן אותי,

זה שאני לא חולמת על הארי פוטר. רק היום בבוקר התלוננתי על כך בפני חברה שלי. אני ממש רוצה לחלום על הארי פוטר.

דנקי

New member
אני כל הזמן חולמת על...

דניאל רדקליף!!!! אני חולמת שהוא מזמין אותי בבוקר לאחר שישנו בבית מלון, לארוחת בוקר במרפסת הענקית של החדר, והוא מדליק נרות למרות האור, ואנחנו מדברים, קצת מתגפפים.... ואוכלים משהו טעים עעים שהוא בעצמו בישל עם השף ב-3:59 בבוקר, זה כמו השומר מסך של החלומות שלי, fa אין לי משהו מיוחד לחלום עליו..... אני חולמת תמיד שאנחנו בחדר של בית מלון, זה מוזר.... מישהו יודע למה??? אולי כי אני נערה יוקרתית?...חחחח.....

חחחח כ..כולנו עברנו את זה..חלומות

על הארי פוטר...חחח לי היה אחד נורא מצחיק ומעניין...הייתי בבצפר קסמים (אבל לא הוגוורטס) והיו לי גמדוני בית בחדר...ופתאום הלורד וולדמורט נגלה לפני ונעלם וכולם אמרו שעם הוא נגלה לפני אני זאת שצריכה להרוג אותו...אז התחלתי לחשוב על דרכים וחברים שלי מהכיתה (האמיתית) התחילו לעזור לי ואז אמא באה והעירה אותי תודה לך אמא....עכשיו אני לעולם לא אדע מי ניצח!

גליושע

New member
טחע

הוא בא בבקשה שיפרשו לו את החלום, ואז כולם נדחפו עם חלומות משלהם:p

למעלה