ואי

ואי

אני שמה לב שהעונה השלישית פשוט משעממת.... העונה השניה היתה הרבה יותר יפה היה מתח עם שירלי ואליאן ונתן היה שקרים סודות שטויות בלאגנים אקשןן.. מה יש אכשיו?! זה פשוט ניהיה משעמם...והעונה הראשונה היתה הכי יפהההה אין מה לשבר .. אבל לא משנה. קיצר העונה השלישית סתם מרוחה..

לא נכון..../images/Emo12.gif

לדעתי זה ממש לא נכון! העונה השלישית היא יפה בהרבה יותר מהראשונה! וחוצמזה לפי מה שאני קוראת בספוילרים הולך להיות הרבה מתח עם התינוק של אלונה.. וגם כל הקטע בין שאול ושירלי מעניין.. בקיצור לדעתי זו עונה יפה אבל ברור שלא כמו הראשונה!

לפי דעתי לכל עונה היתה משהו מיוחד..

בעונה הראשונה
היה מרגש עם אלונה וההפלה וכל זה.. בעונה השניה
זה היה אקשן עם אבי (אח של קרן) עם המכות שלו חחחחח ועם נתן המעפן (חחח,חרוז) ובעונה השלישית
היא עונה קלילה כזאת..חמודה עם מלוי לוי היפה ותמר המצחיקה..חחחחח וליאור המסטול שאוהב בחורות! חחחחחחח בקיצור
אהבה מעבר לפינה היא הדרמה היומית הכי יפה בערוץ 22!

TillsWIFE

New member
באמת עונה חמודה וקלילה

אם זכרוני אינו מטעה אותי גם העונה הראשונה לא סחפה את כל המדינה על ההתחלה, לקח קצת זמן ואז פשוט התאהבנו בה (זאת הייתה עונה פשווווווט מעוווולה!!!!) לדעתי העונה השניה הייתה מעפנה וכמה שאני מסתכלת על זה עכשיו הרומן בין ליאור לקרן באמת לא היה ממשהו.. ועכשיו העונה השלישית באמת כיפית ולא יותר מדי 'מחשבתית' כזאת.. לא יודעת אני אוהבת אותה, ועובדה שחזרתי לראות אהבה מעבר לפינה אחרי שאת כל העונה השניה כמעט לא ראיתי...
זהו, עד כאן הנאום.. חחח

אביחי 33

New member
זוהי דעתך ואנחנו מכבדים אותה../images/Emo13.gif

לפי דעתי כמו שאמרו לפניי,לכל עונה יש משהו שמייחד אותה. ואל תשכח שהעונה רק החלה,וכל האקשן הגדול אוטוטו מגיע. לפי דברייך,אתה לא יודע מה יהיה הלאה,לכן שווה לך לחכות
צפייה מהנה.

למעלה