ואי ואי!... ^_^"

lironosh15

New member
ואי ואי!... ^_^"

היי חב'רלס! מה קורה? P: כן כן... מגיע לי מכות... נכון נכון... לא בסדר שלא הייתי הרבה זמן! >< פשוט חוצפה מצידי! אני צריכה להשתתף ב"הכה את המדובב" ואני צריכה להיות המדובב(ת) כדי שתכו אותי על חוצפתי!!!!! >< טוב... לפני שאני אתחיל להגזים... ^_^" רק רציתי לומר שזה די קשה למצוא זמן להיכנס לפורם... אתם יודעים איך זה... אני חייבת לעבוד!!! ולעבוד הרבה! זה די קשה להשיג 1,600 שקל בחודש... אם אני לא אעבוד איך אני אשלם לקורס דיבוב בג'פטו שהתקבלתי אליו??????????? D:D:D:D:D:D: חחחחח כן כן! ה-ת-ק-ב-ל-ת-י!!! אני הולכת ללמוד להיות מדובבת!!!!!!!!!! ואחרי זה אני אדובב!?!?!?!? (יש לי כבר שלוש מספרי טלפון של מפיקים.... מוחעחעחע *פרצוף שטני למדי* ) ו... ו... ו...... יש לי עוד זמן... :\ חחח בכל מקרה רציתי להגיד לכם תודה ע-נ-ק-י-ת ! שעזרתם לי! אתם ממש חמודים! P: ואני אשתדל לכתוב יותר... ^_^" תהנו! :]

yotam2233

New member
לא יפה...

ככה להפקיר אותנו... חחח.... מזל"ט על ההתקבלות ^_^ !!!!!

Hawkgirl

New member
לירונצ'ו D:

*לא אכפת לך השם חיבה נכון? XD * את פשוט נשמעת נשמעת ילדה נחמדה (ואפשר לחשוב כמה אפשר לשמוע דרך המחשב XD )

lironosh15

New member
חחח לא אכפת בכלל! P:

חחחחחח תודה רבה! P: אני אהיה צנועה והגיד "אהה... חחח אני יודעת! P: " חחח תודה רבה רבה רבה! וזה באמת די קשה לשמוע דרך המחשב... מנסיון! ^_^" (עזבו - סיפור עצוב של בעיות עם הרמקולים... T_T ) אז שוב תודה! ^___^

chen010189

New member
דברי איתי אני מתחילה ביום ראשון הזה

אולי אני אראה אותך :)

lironosh15

New member
תודה רבה לכוווווווווולם! P:

תודה רבה לכול מי שאמר לי מזל טוב!!! P: וגם למי שלא אמר... תודה על... על סתם! D: בכל מקרה... חחח אני לא אהיה יום ראשון... סורי... אני גם לא אראה אותך.. ^_^" סורי... חחח אני הולכת בימי שלישי... אני לומדת עד 4 ביום ראשון.. :\ בכל מקרה, יש לי עוד זמן... ^_^" אין לי את הכסף הזה עדין... אז אני עובדת אליו אבל זה יהיה ממש נחמד להיפגש בזמן שנדובב!!!!! P: זה יהיה הכי ענק!

מאיוש33

New member
לירון?

אנחנו אמרנו שנלך ביחד לקורס בקיץ!!!! אני ממש בניתי על זה שנירשם ביחד ונלך ביחד לקורסים ולאודישנים והכל!!!!!!!!! טוב לא משנה.. בהצלחה בקורס והכל.. סורי שלא כתבתי לך באי סי הוא פשוט נמחק לי לפני איזה 100000 שנה... ודי נעלמת לי פה בזמן האחרון... רגע, זה בגלל מה שאמרתי לך????

למעלה