ואי ואי ואי

almonit

New member
ואי ואי ואי

אתם פשוט כ"כ פאטתיים שזה לא יאומן! ותסלחי לי מנהלת יקרה מקווה שההודעה לא תמחק לא באתי בשביל לעשות צרות אבל פשוט בושה מה שהולך פה בדף הזה תקלטו: אתניקס לא ניצחה!!! אפילו עם כל ההודעות קונספירציה המגוכחות שלכם בכל מקרה אתניקס לא היתה מנצחת, קולטים!? כוורת זכתה מקום שני היהודים מקום שלישי מה שאומר שנגיד ומשינה לא היו לוקחים אז כוורת היו לוקחים ואז איפה הקונספירציה שלכם? הרי אתניקס עדיין לא ניצחו! אני בהלם שאני פותחת דף שני ורואה ששבוע לפני שנגמרה ההצבעה כבר בכיתם על למה אתם לא תזכו, אתם קולטים? פאטתי לחלוטין! בסדר אתם לא אוהבים את משינה מובן אבל בחיאת הגזמתם צאו הזה, מה שאומר מבחינתכם זה שאתניקס לא ניצחה וזהו לא חשוב מי כן זכה. ולא לא שום קונספירציות ולא כלום, ידוע לכל שקוטנר השמיע את משינה ראשונים, ידוע לכל שרשת ג' שאתם יודעים שככ אוהבת את אתניקס החרימה את משינה בתחילת דרכה והתחילה להשמיע אותה רק אחרי שלא יכלו לעמוד בלחץ הבקשות מצד המעריצים. מבחינתכם אתניקס מס' אחת מבחינת אחרים זאת משינה, תפסיקו לילל על זה כבר~!!!! סליחה על החפירה אבל זה באמת היה נדרש ממש עצוב לראות את ההודעות שלכם ככה, בטוחה שאפילו חברי אתניקס לא לקחו את זה קשה כמוכם

נטלייי

New member
אני לא מתכוונת להיכנס לוויכוח

רק רציתי להגיד שנמחקו פה כמה הודעות (לא רציתי לפתוח הודעה חדשה בשביל זה). אני מבקשת להתייחס לכל אחד בכבוד הראוי לו. הודעות פוגעות ימחקו לאלתר

למעלה