ואי אנשים מה יהיה?

wildgirl1

New member
ואי אנשים מה יהיה?

אוף יש חופש ואין אף אחד בצט ? למה זה????????? תתחילו לספר דברים מעניינים!! קארליוק רק שתידע שאני מחכה ליום שישי כדי שתגיד כבר מי המסכן ההנד אנד שולדרס מוכן לי כבר אז.... טוב יאללה אנשים תספרו דברים מעניינים!!! אתם יוצאים לאיזה טיול בחופש או משהו? ספרו ספרו דברים מעניינים!!

v o d k a

New member
יווו גם אני מחכה ליום שישי!

ואני יודעת מי זה יהיה גם!

v o d k a

New member
../images/Emo4.gifדי נו עומר

החתימה שלך עושה לי תאבון כל פעם מחדש... רבאק!

v o d k a

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif מהמרת...

שאני יודעת מי זה..........
כי אני די בטוחה
אבל עם קיריל- אין לדעת
למען הפרוטוקול- הוא לא הסכים לספר לי גם לא תמורת טובות הנאה
ואם תמורת זה הוא לא הסכים... אז הוא יסכים תמורת כלום!

AeroSlash

New member
אני רק קמתי לפני כמה שעות...

לבד, אחרי שהלכתי לישון ב-3 =\ בכל מקרה, אני הולכת עכשיו עוד רבע שעה ככה לים סוף סוף, בגלל להימודים המזורגגים האלה הזנחתי אותו !!!!!!!!! שיהיה לכולם חופשת ראש השנה טובה והמשך יום נעים

EMILY666

New member
תודה.. עצלי דווקא להפך

כשלא היו לימודים הלכתי לא הרבה ובזמן הלימודים יש יומים רצופים שאני כול יום הולכת זה מאוד משחרר!!

AeroSlash

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק עכשיו ראיתי שמגרש היונים הלא הוא מטייל עם הסנאים הלא הוא טחור הלא הוא אליאור הלא הוא החבר של עומר שהיה במפגש האחרון מנהל פורום!!!! פורום אריאל!! לא יודעת למה אבל זה קורע אותי!
מה שכן ראיתי את התמונות של אריאל המושלגת וזה יפהההההה... אבל זה עדיין מצחיק שאליאור מנהל פורום....

AeroSlash

New member
לא..

רק ידעתי שיש פורום כזה אז נכנסתי סתם בשביל הקטע ואז פתאום אני רואה שאליאור הוא המנהל וזה עדיין קורע

s h u r i k

New member
WTF של הFUCK?? ../images/Emo4.gif

הבוקר הזה נהיה יותר מוזר בכל דקה שהוא חולף!! קיבלתי עכשיו מיכתב אהבה באמיילי, אין לי מושג ממי!!
מה שכן המיכתב חורש על העניים "היפות" שלי... יש לי סתם עניים חומות ורגילות... =//

למעלה