סימנים כחולים , פנסים בעיניים , צלעות שבורות וסדקים בכל עצם אפשרית בגוף??? זה עדין שווה את זה!!! פוגו זה כיף ואם רוצים להנות מהופעה ולהיות בשורות הראשונות חייבים להיכנס לפוגו כי הוא בדרך נערך בהתחלה...
... בת דודה של שראגא היא בלאקרית...(מה הקשר) אמ אתמ קולטימ שדורכימ אל מישהו בפוגו תעזרו לו לקומ....ואז תמשיכו... ובניצנימ היה פוגו ליידי אבל לא ניכנסתי... הוא היה בשורות הראשונות (כמובנ) בהופעה של טל משהו והמשיכ בשייגעצ... וזהו... אז שיהיה לכמ בוקר טוב ובהביי
אפילו שאני חדשה פה זה לא אומר שאני יודעת אבל ניסיתי פעם את רק בחיי לרקוד וזה ממש כואב וזה לא ממש לבנות מפני שהרבה פעמים באים איזה נערים בני 18 ענקים וכשהם דוחפים משהו אז זה ממש חזק אז עצתי זה שדיי עדיף לבנות להתרחק מפוגו במיוחד שיש ענקים ובכלל אחיותיך זאת לא את! אני רק ממליצה!!!!
הגעיל אותי ה"פוגו" שלכם בתור מישהו שגדל על פוגו ומטאל אני זוכר תמיד שאם מישהו היה נופל היינו מרימים אותו וממשיכים ובהופעה של היהודים שהייתי ראיתי ילדים בניי 14 נרמסים על הריצפה ויוצאים אחר כך באמבולנס וזה כבר לא פוגו זה פיגור שכלי תעשו טובה ואם אתם רואים מישהו נירמס בפוגו תרימו אותו כי פעם הבאה זה יכולים להיות אתם על הריצפה כש40 ילדים דורכים לכם על הפרצוף
אני אישית בן אדם מאוד כבר אני שוקל 140 קילו בערך תחשבי מה יקרה לפרצוף שלך אם אי אקפוץ עליו בפוגו.... ואת מסכיהמ איתי שאומנם אין הרבה במשקל שלי בפוגו אבל יש מספיק אנשים ששוקלים 80-100 קילו...... פשוט תחשבו על זה.........
אני אישית שונאת פוגואים זה סתם מטומטם ואפשר להנות מהופעה טובה גם בלי זה. למרות זאת, בהופעה של היהודים במועדון התיאטרון כ"כ התרגשתי כשהם שרו את עידן האלוהים שהתחלתי לשחוף את הבנאדם מלפני אבל למזלי הרב הוא לא החזיר לי.
זה מתחיל להיות רע כשאנשים נפצעים סתם אני בפוגו מגיל 13 והיום אני בן 22 אומנם בשנתיים האחרונות דיי הפסקתי אבל זה רק כי אני מרחם על ילדים בניי 14 שפוגשים אותי במעגל תבינו הפוגו אצלינו היה נורא אלים והכל אבל לא בקטע שמישהו נופל אז קופצים לו על הפרצוף מי שנופל מרימים אותו! תחשבו על זה שפעם הבאה אתם תהיו אלו שיפלו וידרכו לכם על הפרצוף וכאלה... איזו אמא פולניה תתן לכם שוב ללכת להופעה של היהודים???? תעשו טובה פשוט תחשבו על זה כאילו זה קרה/יקרה לכם
היא לא בדיוק תסכימ...אני פשוט לא שואלת אותה...ומבקשת מאבא כספ ושיקפיצ אותי..
עכשיו לפואנטה... אני מרחמת עכשיו אל ידיד שלי שנוסע עכשיו להולנד וגרמניה... להופעות של פנטרה סליירס וסליפקנוט וכל מניי פאקינג להקות כאלה... הוא הולכ לחטופ מקות
תזרמי עם התחושות שלך ואל תשימי על אף אחד. העצה הכי טובה לדעתי הוא שפשוט אל תשימי לב מה את עושה! אל תחשבי לעצמך "מעניין איך אני ניראת עכשיו". בקשר לבגדים, אם את מפחדת ומתלבטת הכי פשוט ללכת על חולצה שחורה וג´ינס או הכי טוב- מכנס מציפי!
אחים שלי, האמת היא שפוגו זה אחלה... וברגע שילד בן 14 נופל אז אתם אלו שצריכים להיות אלו שמרימים אותו!!! כי בפעם הבאה אתם הייתם רוצים שירימו אותכם שתהיו על הריצפה, נכון??
זה באמת לא נעים.. שיט ! אני עדיין בעצבים על זה שאני צריכה להפסיד הופעה של היהודים בשביל אירוע משפחתי שאז באים אליי מלא אנשים ואומרים: "שלום! מה שלומך?!" ואין לי מושג מי הם בכלל או שיש את אלה שבאים: "יו!!!!!!!!!!! איך גדלת!!!!!!!!!!!!!!" כן גם זה קורה אחרי הכל לא ראיתם אותי איזה 7 שנים אחחחחח.. זה מעצבן אותי !