ואי אני מפחדתתתת....

Dark Shine

New member
ואי אני מפחדתתתת....

מההופעה! אני הולכת כמו שסיפרתי לכם ב10.8 להופעה [הראשונה בחיי, ההורים הסכימו.] של היהודים. אבל אני מפחדת כי... אם אני לא אדע איך להשתלב בקהל ואם לא יהיה לי מקום טוב לראות אותם ואם אני אתבייש גם לקום לרקוד ולצרוח?¿ החלום שלי שתמיד ישאר בליבי כנראה יתפרש כסיוט מוחלט.
מה כדאי לעשות כדי להרגיע אותי???? לעזאזל אני כבר כמה לילות בלי שינה במחשבות של "מה ללבוש ואיך להיראות ואיך להתנהג" אני לחוצה נורא תעזרו לי בבקשהההה..... -אור!-

S h i R l e y

New member
זה קל מאוד...

אין כל התכוננות חוץ מלבחור מה ללבוש אבל את זה תעשי לבד כי אין לי מושג מה יש לך במלתחה ומה הסגנון שלך אבל בעקרון... המוזיקה והאווירה בהופעה יעשו הכל בשבילך... את לא תוכלי שלא לקום ולצרוח ולהשתולל... ואני אומרת את זה מניסיון כשהייתי ברוק עצמאות והיה מדהים!! השתוללתי ואפילו הייתי לבד כי איבדתי את כל החברים שלי והגעתי לשורה הראשונה שם ותום קפץ עלינו והיה מדהים... תהני בהופעה ותעריכי את זה שבכלל יש לך אפשרות... אני באילת... אף אחד שפוי בדעתו כנראה לא מגיע לפה להופיע...

Dark Shine

New member
ואייי ../images/Emo25.gif

תודה
אאאמממ אבל אם אני לא אצליח להגיע לשורה הראשונה? ואם אני אתלבש בצורה יותר מידי שמרנית? מה צריך בכלל ללבוש להופעה כזו? כדאי להתאפר? אני צובעת את השיער באדום בדיוק לפני כי יש בר מצווה לאח של חברה שלי.

S h i R l e y

New member
מממ...

זה לא ממש עקרוני להגיע לשורה ראשונה , זה נחמד אך לא עקרוני... אני בטוחה שגם כל אלה שהיו 30 שורות אחריי נהנו בדיוק כמוני מההופעה!! בקשר ללבוש : תלבשי מה שנוח כי זה חשוב בהופעה וכן זה גם חשוב באותה מידה לדפוק הופעה אבל תהיה מקורית ויהיה בסדר...
לך...!!!

מריה 12

New member
../images/Emo7.gifאני רוצה גם!!!!!!

אני רוצה גם להופעה של היהודים!!!!! וזה כל כך מבאס שאני בגיל כזה קטן בזמן שהיהודים מופיעים כל כך הרבה....!!!!! ועד שאני יגיע לגיל שירשו לי.. הלהקה כבר תהיה סתם להקה מסחרית (עצוב עצוב אבל נכון..) ואז אני אפסיד... אני רוצה גם!!!!

Dark Shine

New member
איזה דיכאון זה אה...?

גם אניייי כמה בכיתי לאבאאאאא שליייי... בסוף זה יהיה ככה, בת דודה שלי בת 18 באה איתנו, וחברה שלי, ואבא שלי. אנחנו מתפצלים. אני יורדת למטה [לכיוון הבמה] ואבא נשאר למעלה מקשיב למיוזיק. אחוריי זה הוא נוסע הבייתה, ואנחנו נשארות [יששם מסיבה עד הבוקר] ובארבע הוא יבוא להחזיר אותנו הבייתה. פצצות לא?! אל תדאגי בקשר לקטע של ההופעות בובית... יהיה טוב!! באמת... ואני אומרת לך שאם תגיעי למצב שאת נוסעת ביחד עם מבוגר ממך יסכימו לך על בטוח... את יודעת כמה זמן לקח לי לשכנע את אבא שלי?! בכלל כל דבר שאני עושה תלוי רק באבא שלי... בהצלחה בקטע של ההופעות ילדהה
אני לא גדולה ממך בהרבה...

מריה 12

New member
אין סיכוייייייי

אם אני אסע אם מבוגר אז זה רק עם בן דודה שלי שהוא בן 24 (ומי סומך עליו?) א נ י ר ו צ ה ג ם ! ! !

מור~!

New member
אחות

תילבשי מה שאת מנקה איתו ת´בית תאמיני לי לא יהיו חסרות שם בנות שלובשות גופיה ובוקסר או משו בסגנון... גם ככה יהיה חושך, כולם יזיעו ויסתכלו על טיטי אפ´חד לא יראה אותך ובטח לא מה שאת לובשת
חוצמזה שאת הולכת להופעה כדי להינות, לא כדי לרצות אחרים תלבשי מה שאת מרגישה איתו טוב תתכונני להזיע תתכונני לצרוח תתכונני להידחף תתכונני להינות!!!!!!!!!!!!!!! ואל תשכחי שסטרול הוא, הוא המלך!!!
תהני אחות

RiNaTiT

New member
תעשי חיים.... ../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

פפששששששששש אחותי, מזל טוב!!!!!! תהני במסיבה וכמובן תעשי חיים!!!! זה לא משנה מה תלבשי או מה תעשי פשוט תהני.... ותזהרי מהפוגו.... זה ממש מפחיד...!!! לא מזמן בהופעה של היהודים מישהו דחף אותי לפוגו והיה לי מזל שידיד שלי הוציא אותי.... בקיצור תהני ותזהרי
רינת

RiNaTiT

New member
יאפ... ../images/Emo8.gif

פוגו זה שדוחפים אחד את השני... זה כואב רצח
תהני.
רינת.

חח...

ידיד שלי הלכ ללג´נדרי ניכנס לפוגו תקעו בו ניט (ניטימ ביחיד)בכתפ וחזר כולו כחול כהה (הוא שחור) וכולמ צחקו אליו (מיסכנ) אבל בכל זאת... כיפ ליפתוח אחד כזה... גמ יש לנו ליפעמימ בבצפר שירה בציבור לשיכבה... אז אני וכל החברימ שלי ("פרייקינס") התיישבנו שורה ראשונה... העמדתי אותמ ופתחנו פוגו!... איזה שווה זה היה... וזה לא רק שירי ארצ ישראל וכל החרא הזה...אנחנו מקוריימ גמ שרית ויוסי עדנ...ופה שמ אביב גפנ..
אז לא יודעת איכ הגעתי לזה... עזבו... בהביי רוני הסטלנית ל.

RiNaTiT

New member
פ-ו-ג-ו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחיות שלי.... פוגו זה פשוט ענק!!! זה ממש שווה!!! רק חבל שדוחפים אותך כשאת ממש לא מוכנה ואז זה אשכרה כואב... יצאתי עם בוקס בעין בפעם האחרונה שהייתי בפוגו והיה לי מזל שידיד שלי הציל אותי.... אבל אין מה לדבר היה שווה אתה זה!!!!!!!! ובסוף הכרתי אחד מזה חתיך.... היה שווה!!!!!!!
רינת.

S h i R l e y

New member
ועוד אחת...

פוגו זה פשוט כיף!!!! הזדמנות מדהימה להוציא את כל האגרסיות ולצאת עם כמה סימנים כחולים שבסופו של דבר משמשים כתזכורת לחוויה בלתי נשכחת... אני אי
מאוד נהנית מפוגו... אבל מה כבר אני מבינה??

למעלה