B o o o o M
New member
ואי איזה קטע מטורף !!
אתמול אני יושבת לי בבית, מבואסת בטירוף.. חבר שלי מתקשר אלי... אמר לי שיש לו כמה דקות לדבר.. דיבר איתי, ואמר שיחזור אליי עוד מעט... ולא חזר. בכל אופן שעתיים אחרי זה הוא מתקשר אליי... עושה לי שהוא מצטער שלא יכל לחזור אבל לא הביאו להם... ואז הוא שאל מה אני עושה... אמרתי לו סתם שאני בבית יושבת מתגעגעת וזה.. טוב דיברנו עוד שניה ואז הוא שוב אומר לי מאמי קוראים לי אני חייב לזוז... אני כזה טוב ביי מאמי... כולי התבאסתי שלא דיברתי איתו.. ופתאום!!! צלצול בדלת... אמא שלי פותחת... פתאום אמא שלי נכנסת אליי לחדר ועושה לי ... חבר שלך הגיע
ואיייייייי איך הופתעתי ואני כולי הפוכה מתחת לשמיכה... חח מתחילה להתלבש מהר להסתדר בינתיים הוא ישב עם ההורים שלי סתם קצת בסלון... קיצר איזה כיף הוא בא וישב איתי (מסתבר שהוא קיבל יומיים מיוחדת !!) ואז לקחתי אותו אליו (כי הוא היה ישר אחרי הצבא בלי אוטו ואני רציתי להיות איתו עוד קצת זמן והוא היה צריך לחזור כי אמא שלו רצתה שהוא יחזור לפני שהיא תלך לישון שהם יוכלו לדבר.. קיצר.. חזרתי הביתה אתמול באיזה 12... והיום בבוקר הוא העיר אותי ב10........... ובא אליי ב11................ והיינו אצלי והיה בוקר כייפי ישבנו על קפה ראינו קצת טלויזיה (אני מזכירה לכן, אמצע שבוע עכשיו!!!) ואז יצאנו הוא היה צריך ליסוע, אז לפני זה ישבנו בתחנה מרכזית אכלנו קצת סיני
עברנו בחנויות וכזה הסתכלנו על דברים ביחד וסוף סוף הרבה זמן לא היה לנו פשוט יום כייפי כזה של פשוט בוקר אחד עם השני כל היום כמעט... וזהו עכשיו הוא נסע ולי יש בגרות ב6.. ואז בערב אני כנראה אסע אליו (לישון אצלו אני לא יכולה כי הוא קם מחר ממש מוקדם) קיצר סתם רציתי לשתף !!!
איזה מאושרת אני
אתמול אני יושבת לי בבית, מבואסת בטירוף.. חבר שלי מתקשר אלי... אמר לי שיש לו כמה דקות לדבר.. דיבר איתי, ואמר שיחזור אליי עוד מעט... ולא חזר. בכל אופן שעתיים אחרי זה הוא מתקשר אליי... עושה לי שהוא מצטער שלא יכל לחזור אבל לא הביאו להם... ואז הוא שאל מה אני עושה... אמרתי לו סתם שאני בבית יושבת מתגעגעת וזה.. טוב דיברנו עוד שניה ואז הוא שוב אומר לי מאמי קוראים לי אני חייב לזוז... אני כזה טוב ביי מאמי... כולי התבאסתי שלא דיברתי איתו.. ופתאום!!! צלצול בדלת... אמא שלי פותחת... פתאום אמא שלי נכנסת אליי לחדר ועושה לי ... חבר שלך הגיע