ואיפה...

taltallim

New member
ואיפה...

השונית???? שמא נחטפה ע``י האביר... שמא דוהרת עתה על סוס לבן... תלתלים (שמתלבטת בין דאגה... לפירגון)

יערית

New member
לא שמעת???

הסוס הלבן הגיע.... אך הוא היה ריק מפרש,או נסיך:) נראה לי ששונית יצאה לרכיבה לילית ;-) בתקווה למצוא את בעליו... יערית(שרכיבת סוסים מסב לה אושר)

taltallim

New member
אז זאת בכלל...

ליידי גודיבא!!! תלתלים (שעכשיו דואגת מהתקררות השונית...)

KONFUZ

New member
חשיבות...

עצמית מופלגת? הנה..``אני`` בוקר טוב ונעים מאוד~~~~קונפוז :)

ה-שונית

New member
בוקר נפלא...

זו אינה חשיבות עצמית, כי אם חשיבות מיוחסת... (אותה ייחסו לי!) ושלום לחבר החדש... שונית נ.ב. מישהו ראה את המצת שלי? כבר הפכתי את כל הבית... ונאדה.

KONFUZ

New member
רוצה גפרורים?

אגב מי ייחס לך? ואת לא ממש שונאת את עצמך אה..? ;-) בכל מקרה נעים מאוד גם לי קונפוז..(משתלב בינתיים לא רע..)

ה-שונית

New member
לא תודה!

אני מעדיפה לחכך שעה שתי אבני צור האחת בשניה על פני ריח הגופרית הנורא הזה... ואם תקרא את ההודעה לה התייחסתי, תגלה, באופן מפתיע למדי, כי פשוט חיפשו אותי... והמסקנה מהדיאלוג הזה אינה אהבה עצמית - יש או אין. באשר להשתלבותך... זריזותה מפתיעה (עוד אחד שגונב לי את עקרון הסוגריים... ואפילו אין לו את הפז``ם הנדרש כדי שאפתור אותו מתשלום תמלוגים) שונית

KONFUZ

New member
מעליבנית שכמותך...

כולה..ניסיתי להיות נחמד! דילגתי בין ההודעות וראיתי את כל הסוגריים. ואין לי מושג פשוט אין.. אבל כמעט התערבתי עם עצמי שזה בדיוק מה שתכתבי על הגפרורים. ושאלה לי אליך? מה רע לאהוב את עצמך? נ.ב רכשתי לך כמתנת הייכרות מצת !! קונפוז~~~בלי סוגריים ..מהפחד...

ה-שונית

New member
שום דבר

זה לא רע לאהוב את עצמך, אפילו נחמד, כל עוד זה במידה... כל מה שאמרתי היה שלא הבנתי איך הגעת למסקנות כה מרחיקות לכת לגבי משתי המילים ``אני פה``. אגב, עצה ממני, לא כדאי להיות פה נחמד... הפולניות תאכלנה אותך בלי מלח. ותרשה לי לסרב למתנות הפיוס.... 5 ש``ח אני עדיין יכולה להרשות לעצמי. שונית (שמקנן בה החשש שעוד פסיכולוג הגיע לשכונה)

KONFUZ

New member
הפסד שלך...

זה עלה 78 שקלים עם חריטה..``לשונית בידידות מקונפוז`` ודעי לך שאני לא חושש מפולניות..הן מופלאות בדרך כלל! קונפוז

ה-שונית

New member
אני סולחת...

ולו מפני שאת אף פעם לא סתם באמצע, כגולם במעגל... אלא חברה תורמת. אני מניחה שגם ההוא סולח (אחרת אכנס בו). ועוד משהו - ברוך רופא חולים, יקירתי. שונית

חן.

New member
אני לא משוכנעת שהוא חדש לגמרי כאן

נחמד שהוא אוהב פולניות... חן הפולניה הגמורה עם הכשרה במגזר המזרחי....

ה-שונית

New member
הבזבזנות....

לא עושה עלי הרבה רושם... למה לקנות פריט ב78- ש``ח כשב5- ש``ח גומרים עבודה? שונית (שבזה הרגע הסגירה את מוצאה)

KONFUZ

New member
אני מהמר שנית!!

חצי פולניה +חצי מזרחי? את גם מעדיפה פלאפל ..מתפוח הזהב? ובכלל..טעית בתבונתך הבלתי מעורערת בכך שפרשת את זה שאנוכי חושב שאת נחמדה..לבזבזנות! קונפוז..(שמדליק סגריה..ולא משפשוף אבנים)

ה-שונית

New member
ממש ניחוש פרוע...

אני ממש נדהמת!! חשפת אותי!! (או שלא) מקריאת ההודעות פה יכולת ללמוד זאת, גם מבלי לנחש, אז נסה להרשים אותי בדרך אחרת. שונית (ששונאת פלאפל בכל מצב צבירה)

למעלה