ואיפה.....

Sודית

New member
ואיפה.....

השייך??? ואיפה אנירמי??? ומה עם בוני101??? ופפוש כבר לא מגיב??? לאן נעלמו כל יתר הגברים??? אין לכם מה לומר??? או שאתם מתכוננים למפגש??? סודית בקריאה נחרצת.

4 פפוש

New member
שלום גם לך סודי´

מי שמדבר את היא זו שנעלמת!!!!!!!!!!! אני בא באבאבואבוא!!!!!!!!!!! אגב זה עתה חזרתי מישיבה מזה מעעעעעעעעצצצצצצבנתתתתתתתתת !!!

Sודית

New member
אהלן פפוש....אופו אתה????

מי עיצבן אותך???? ועם מי ישבת עד כה???? ואני יושבת כאן ממול....ואין עונה. סודית מתעייפת.

4 פפוש

New member
אנשים שאוהבים לשמוע את עצמם

והכי מעצבן זה שלפעמים הם גם צודקים!!!!!! אבל אל דאגה החכמים בצד שלי ססססססססססתתתתתתתתתתםםםםם!! אבל אותי מענין לדעת וגם שאלתי אותך הבוקר ( סודית שכחה להתעדכן????) אופו אאאאאאאאאאאאאתתתתתתתתת ההית יומיים ולא השתתפת בפורום או לפחות לא מאלו שהקריבו אותי לקורבן על מזבח פל............ תם הנאורה והמתחסדת !!!!!!!!!!!! אבל עברנו את פרעה ועברנו גם את זה חביבתי

Sודית

New member
אני פה ושם...פפוש....

אתמול היה לי יום ארוך... מייגע ומהנה גם יחד. יצאתי מהבית בבקר בשבע וחצי וחזרתי באחת עשרה...עמוסת חוויות. אבל אני כל הזמן פה..פפוש....אתה לא משגיח. סודית בהשגחה מתמדת.

4 פפוש

New member
אז איך זהשלא הגבת לשיר שלי סודי

אני מעריך מאוד ומחשיב מאוד את דעתך!!!!!!!!!

Sודית

New member
אהההה.....השיר האירוטי????

דוקא הצלחתי לקרוא הכל מהעבודה.... ראיתי שחלק כמעט עשה לך לינץ´, חלק אהב והחמיא... איך אומרים??? 2 יהודים 3 דעות. אבל אם זה היה בערב, כשאני לרוב פה.... בטוח הייתי מגיבה...אולי אפילו גם באירוטיקה. לא יודעת...אני עדיין מפתיעה את עצמי.... סודית כרגע בלי הפתעות.

magy

New member
מקום המפגש........רק במסר.....

לא בפורום...............

Sודית

New member
בוא....אלחש לך בסוד.....

אני בעצמי עוד לא יודעת.... אני בחיפה....ואחליט ברגע האחרון. אבל ת´אמת??? אתם עושים לי חשק לבוא. סודית....או שכן או שלא..... אגב, זה שיר משגע של ריטה.

Sודית

New member
ישראלללללל....אופו אתה????

תביא תשיר לפה במיידית.... אתה הרי אלוף השירים, לא???? מכיר את השיר??? "או שכן או שלא"....של ריטה. סודית ממתינה.

בוני101

New member
סודית . אני משקשק

על פחד במה רק שמעתי . עם התכונה למפגש הרגשתי . מה ? רוצה לשמוע את בני מעי מקרקרים כל הערב ? גם יד להחזיק בעת צרה אין . לא מכיר איש עדיין . אקרא בשקיקה את החוויות . בילוי נעים . ברכה לחיזוק הרעות (FRIENDSHIP ). יהודה

בוני101

New member
דניאלה . אני ביישן

שלום יין טוב שנתיים שאני בתפוז וטרם השתתפתי במפגש כלשהו בין אם זה מפגש אישי או קבוצתי . הביישנות היא מן החולשות שלי , בפני עלמות על אחת כמה וכמה. עם הזמן כנראה אבשיל יותר כפי שיינך משתבח , הגם שאת כנציגת 101 כבר שם . יום נעים ומהנה יהודה

בוני101

New member
דניאלה . אני ביישן

שלום יין טוב שנתיים שאני בתפוז וטרם השתתפתי במפגש כלשהו בין אם זה מפגש אישי או קבוצתי . הביישנות היא מן החולשות שלי , בפני עלמות על אחת כמה וכמה. עם הזמן כנראה אבשיל יותר כפי שיינך משתבח , הגם שאת כנציגת 101 כבר שם . יום נעים ומהנה יהודה

למעלה