ואיפה לעזזאל lifie?

lifie

New member
שלום ...

לכל הנימצאים והנימצאות ... היה לי היום יום עמוס... שלא כמינהגי ... הייתי אצל ... והוא אמר לי שאני צריכה להתחיל לעשות טיפולי פיזיוטרפיה... ומה זה אין לי כח לזה... אני מתחילה להרגיש לא טוב... ולהתייאש מכל העניין הזה ... מי שלא הבין ... יצאו לי לפני 5 חודשים 2 חוליות בגב ... וזה נורא כואב... למען האמת זה בטח לא מעניין פה אף אחד אבל הייתי חייבת להוציא את זה החוצה מאחר וחבר שלי לא נמצא בבית (הוא בבסיס) ואין לי שיחות יוצאות כדי שאוכל להתקשר ולספר לחבריי.. בכל מקרה ... שיהייה לכם ערב טוב נ.ב החלטתי לצרף משהו שכתבתי בהתחלה שהמצב היה ממש לא נעים ... כאב.. סופגת את הכאבים, את הבדיקות המשפילות, הם כבר לא יודעים, מה עוד אפשר לעשות. ואני מה אני יכולה להגיד שייקחו אותי וישימו אותי וישכיבו אותי ויפתחו את רגלי, גבי וימצאו את הבעיה שכל כך מכאיבה הבעיה שאת כולי משתקת מרתקת למיטה מקשיבה לשיר, חושבת על חיי מסתכלת על מסך, רואה את בבועתי מנסה להבין עד מתי? גלגל מסתובב שלוש מאות שישים מעלות ומגיע לאותו המקום המוזה נגמרת החוויה כואבת תיקחו אותי מפה לא רוצה יותר לכאוב!

black ross

New member
ממי... בטח שאיכפת לנו !!

את האמת... גם לי אין שיחות יוצאות אבל בשעות שאני בעבודה, אני יכולה להתקשר. ואני אשמח להתקשר אלייך ולעודד אותך. שלחי לי את ה
לעודד אותך. כעת אני לא יכולה, אך מחר כשאהיה בעבודה, אתקשר אלייך חוץ מזה... איך את יכולה לחשוב שלא איכפת לנו ???? בטח שאיכפת לנו !!! שולחת לך
חם ואוהב אלפי
ות ומאחלת החלמה מהירה אוהבת שירן

lifie

New member
שירנו´ש מתוקה...

אם חושבים על זה אף פעם לא יצא לנו ממש לדבר... אז נעים מאוד אני אורית ... אני כותבת מזה זמן בפורום <בטח ראית אותי מדי פעם פה > אך מזמן לא יצא לי להיכנס לכאן <מסיבות קצת אישיות> ולמען האמת דיי התגעגעתי ... ראיתי כאן כמה הודעות שלך ותמיד ציירתי תמונה של ילדה חביבה והסתבר לי שצדקתי... <לא כל אחד היה מציעה את מה שאת מציעה> אבל בעצם אפשר להבין אותך ברגע שאת נמצאת פה בסביבה טובה של אנשים כמו האנשים שנמצאים פה בפורום ... <לא סתם הגעתי לכאן > אז כל מה שרציתי להגיד לך זה תודה ממני אורית

GALI02

New member
אורית../images/Emo140.gif

גם אני כאן בשבילך. תמיד. תזכרי את זה. ואני מקווה שהכאב יעבור כלעומת שבא בינתיים כל מה שאני יכולה לעשות בשבילך זה לשלוח לך זר של
לילה טוב וחלומות פז
ממני

lifie

New member
גילוששששששששששששששששש.....

מה קורה אחותי מזמן לא שמעתי ממך .. מה את עושה פה באמצע השבוע ??? תגידי את באה למפגש שיהייה כנראה יום שבת ???

GALI02

New member
התגעגעתי-אז באתי../images/Emo9.gif

ולצערי אני חייבת לטוס ללימודים. ואורית למפגש אני לא חושבת שתהיה לי אפשרות להגיע. אלא אם יהיה לי טרמפ הלוך וחזור באותו היום.

יקירה קודם כל כן אכפת לנו

ואני לא אומרת סתם ואני רוצה להבין אבל כמובן רק אם את רוצה לספר מזה אומר יצאו שתי חוליות (פריצת דיסק) ומה את שוכבת כל בבית? כאבי גב זה דבר נוראי אבל אל תרימי ידים תלכי לפיזיוטרפיה ותעשי כל מה שיגידו לך אל תאמרי נואש. הרפואה היום מאוד מתקדמת (תאמיני לי אני יודעת מניסיון) ובטוח שימצא פיתרון לכאבים האלה אנה אל תאמרי נואש רפואה שלמה ומי יתן והשם ישמע את בכייך כי אין יותר מתפילה שבאה ממעמקי הלב תוך כדי בכי אפילו יותר מכל תפילה אחרת מתוך סידור וכדומה

אנה ממך יקירה

אם תרצי תתני לי את שמך הפרטי ואת שם אמך כדי שאני יוכל לכוון גם את התפילות שלנו

black ross

New member
בוקר טוב לך יפתי ../images/Emo13.gif

מצטערת על חוסר ההבנה של אתמול .... ומה שלומך בבוקר זה ?

למעלה