ואיפה יובל? והעוגב?

lilaNY

New member
ואיפה יובל? והעוגב?

נסעתי לחופשה של כמה ימים (וגאס, מומלץ, ועל זה אולי בהודעה נפרדת)והעניינים פה ממש השתנו. ליילה, ברוכה הבאה. אני שוב אומרת שקצת חבל שבחרת כינוי כל כך דומה לשלי, לא קיבלתי תגובה בפעם הקודמת שציינתי את זה, אני עדיין מחכה. ויובל, יש סיכוי שתשנה את דעתך?

חוששני דודה,

שלילה יותר מעודכנת ממך בכל ההשתלשלות שהביאה להחלטה הסופית שלי.

נ.ב. לכולם "כולנו אומרים

תודה בבקשה סליחה" אז תודה לכל המברכים ולכל מי שתמכו בבקשה תהנו מהחיים - זה חשוב וסליחה שלא הגבתי בזמן למי שהגיב להודעת הפרישה שלי (ולהודעות האחרות בזמן שהייתי בארץ) כמו שהבנתם - כמעט לא היה לי קשר למחשב.

לילה (עם י´ אחת - זו את!), נשמה

אי מי קרא בשמי? אי מי קרא לי שמע? מי? מה? (שלונסקי) הנני! לשרותך. אז את הדוח המובטח שלחתי למעלה, ואחרי שרצית דווח מפורט אכלת אותה ואת צריכה לקרוא את הדבר האינסופי שיצא שם. וחוץ מזה - מה עשית לארוחת החג בסוף? ובקשר לשינוי דעתי, אני לא מאמין.למרות ש"למי שאינו מאמין קשה לחיות השנה".

lilaNY

New member
ארוחת החג? תזכיר לי ../images/Emo76.gif

אז ככה, מודה ומתוודה שערכתי נסיונות במתכונייך הנועזים על בני הבית (שנים זה גם כן בית) ואפס לא נרשמה התלהבות. אני חושבת שהלימון בתפוחי אדמה שבר את הקש ולמרק האמיצים אפילו לא הגעתי. אז מצאתי לי דברים קצת יותר בנאליים ובסך הכל נרשמה הצלחה. רק למה אף אחד לא סיפר לי שזה כזה בלאגאן לסדר אחר כך?

אח איזה לילה, לילה לילה לילה לה

לא מתחילים ממתכונים מבהילים, או כמו שסבתא שלי כתבה לי פעם על מתכון "לא למתחילים!"
צר לי אם התאכזבת. ממתכונים של ארוחות אחרות נסית?

lilaNY

New member
ניסיתי בטח ניסיתי

ואגב איפה אפרת? מה קורה עם ספר המתכונים?

ליילה

New member
הי לילה

בתוך כל הבלגאן שהיה, כנראה פספסתי את הודעתך. קודם כל תודה על ברכות הקבלה, ואני מתנצלת על השם, פשוט לא ידעתי שאת פה... אבל אני בטוחה שנסתדר למרות הכל
ואולי תכתבי לנו הודעה עם חוויותייך מוגאס ונכניס את זה אחר כבוד למאמרי הטיולים שלנו..

lilaNY

New member
הי ליילה

תסתכלי על הכותרת של שתי ההודעות האחרונות שלך אליי ותראי שיש בהן מן הבלבול. אני מניחה שלא ראית את השם שלי כי לא כתבת בפורום לפני שהצטרפת כמנהלת. אני משערת גם כי אם היית כותבת בפורום כלשהו ומצטרף חדש היה כותב בכינוי שלך, היית מבקשת ממנו להחליף כינוי כי כך נהוג ומקובל בפורומים. את יכולה להשאיר את הכינוי שלך ואני בטוחה שנסתדר, אבל את גם יכולה לעשות מחווה ומאחר ואת משתמשת בו רק מספר ימים לשנות אותו כדי שיהיה נוח יותר לכולם, וכדי שלא אקבל יותר מסרים מכותבים מבולבלים. לשיקולך. תודה

judyr

New member
ושימי לב....../images/Emo8.gif

שהפרח של ליילה באנגלית הוא משמאל ושל העברית הוא מימין..... אההההה

lilaNY

New member
ליילה באנגלית? עכשיו קיבלתי גם עוד

י´? יכול להיות שהתבלבלת?
אההההה

judyr

New member
את מחמיאה לי.... מי התבלבל...

אופו לעזזל המשקפיים האלו.... אה.. על הראש... פחחחחחחח

lilaNY

New member
ולזה אפילו אני לא שמתי לב

ממש טלפתיה וירטואלית

judyr

New member
את רואה... ועל זה מגיע לך צרור.....

ג´ודי ברגע של מחווה אישית

lilaNY

New member
תודה על המחווה

ותודה על הצגת מבחר סמלי הפרחים לבחירה. אני בטוחה שעכשיו יהיה יותר קל לקטוף מהם. וזה בשבילך
כי את הכי חמוד פספסת

למעלה