ואיפה אתם בחג??

אייל 401

New member
יהיו מלא ילדים

מגיל 31 ועד 8 מזתומרת "תחת כנפיך" ..... "ביאליק נחמן "מזמן .

ליאל212

New member
התכוונת מגיל 41?../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

יהיו הרבה ילדים מגיל 41 ועד 8 ? סססתתתתתתתם זאת העייפות ביי ולילה טוב

n o g a1

New member
אצל הדודה והדוד

נפגשים כל המשפוחה. אחרי טקס החלפת הכלים משהו כמו שוק "קח-תן" טקס המתנות לחג המסורתי, מתיישבים סביב שולחן מקושט היטב שכל דמיון בינו לבין מה שיהיה בסוף הארוחה מקרי בהחלט. כולם מדברים ביחד. אף אחד לא מקשיב לאף אחד. יש האוכלים בפה פתוח, הילדים מרעישים ורוצים לקום אחרי התפוח בדבש, קערות מלאות אוכל עוברות מעל הראש והבטן תופחת...צריך לפתוח כפתור... מחכים בקוצר רוח לראשון שהולך , כדי לנצל הזדמנות ולברוח גם כן. אצל הדודה והדוד חג כזה תמיד היה אצל הדודה והדוד נשאר כל הבאלגן...

satin

New member
איפה אני בחג ../images/Emo35.gif

אני בוודאי אשב לי ליד שולחן החג עם המשפחה, אך בתוכי אהיה במקום אחר לגמרי, הרחק מאוד משם... מחשבות שינדדו בוודאי לכיוון סיני, בילוי עם חברים, טיול בפארק עם הדייט האחרון... אני אשב ליד שולחן החג, אצפה בפנים חמוצות וזועפות, אספוג את מטחי הביקורת כמה שאני לא מוצלחת, וכמה שאני לא מספיק טובה בשביל המשפחה, ובתוכי כבר אמצא את כל הסיבות למה אני לא צריכה להיות שם, בתוכי אמצא את הכמיהה להיות במקומות אחרים, עם אנשים אחרים שקרובים ללבי, ובכל זאת אני שם. בדיוק כמו בכל שנה. אולי בשנה הבאה אמצא גם את הכח לקום וללכת אחר רצוני...

אני בחגים עם.......

ילדיי ומשפחתי המורחבת.רוצה להראות ולהשמיע לכולם כמה אני מאושרת עם הבחירות שלי בחיים
מה שבטוח כולנו נהיה שמחים,שבעים,ושיכורים מיין

d a n i e l s 5

New member
אאוץ' ...

עצוב מה שכתבת...... ומה מונע ממך אשה בוגרת , אמא ללכת למקום שיהי לך טוב ונעים? למה את לא יכולה פשוט להגיד השנה אני לא איתכם , השנה אני עם עצמי ! תנסי אולי תצליח גם. מקוה שלמרות הכל..תהיה לך שנה שכולה דבש.

החתולית

New member
סאטין יקרה

את מוזמנת להצטרף אלינו - אף אחד לא יחמיץ לך פנים (במיוחד אם תביאי משהו טעים לאכול), את תהיי מוצלחת לגמריי ומאד טובה בשבילנו.

shemesh22

New member
../images/Emo141.gif

"תעשי רק מה שעושה לך טוב...." (גלי עטרי)
עצוב לקרוא אותך ככה, שתהיה לך שנה מתוקה והרבה כח להחליט לא להיות במקום שלא טוב לך בו.

vered 37

New member
חסר ? קחי אותו ויאללה

לפראג- מדהימה ... סיינה -איטליה חבל טוסקנה... או ונציה...אחח. או לאן שאני כתבתי לאי קופיפי -תאילנד... נו תהיי ספונטנית...

a n a t i 3 3

New member
מממממממממממ......... ../images/Emo66.gif

אם היית יודעת איך מתאים לנו..
אבל הילדיםםםםםםםם, נצטרך להסתפק במקומות היפים של ארצנו

למעלה