ואימא לא הכירה את אמנון שפירא. וטוב שכך. נדמה לי שצריך לעשות לו תחזוקה עתית לעתית יותר קרובות.
א א י ל ה New member 24/10/06 #1 ואימא לא הכירה את אמנון שפירא. וטוב שכך. נדמה לי שצריך לעשות לו תחזוקה עתית לעתית יותר קרובות.
א אבנר אפי New member 25/10/06 #2 ../images/Emo6.gif לאיזו רמה של פטתיות יגיעו עורכי האתר? בהעדר תמונות לשים הם השאירו שם תמונה של השפה העברית...
../images/Emo6.gif לאיזו רמה של פטתיות יגיעו עורכי האתר? בהעדר תמונות לשים הם השאירו שם תמונה של השפה העברית...
ד דמעה ורודה New member 25/10/06 #3 ../images/Emo6.gif לאיזו רמה של פתית עם גבינה לבנה יגיעו עורכי האתר? בהעדר פת אורז עם שניצל.
א אצבעות יצאו לטייל New member 25/10/06 #8 ../images/Emo6.gif זה שחי של מלצר גרוזיני? <מי שלא מסתכלת בעץ יומולדת שלה עד הסוף - לא תקבל מהמלצר את השחי השני>
../images/Emo6.gif זה שחי של מלצר גרוזיני? <מי שלא מסתכלת בעץ יומולדת שלה עד הסוף - לא תקבל מהמלצר את השחי השני>
ג גלדיולה שלוחת רסן New member 25/10/06 #15 ../images/Emo6.gif עצמי עיניים, אני כבר אוביל. <פרפטאום מובילה >
D Dan_Kap_ Active member 25/10/06 #19 הלו, בובה../images/Emo70.gif את בקטע של סטיות [ איך כותבים מבטא של זאב יערות קק"ל מצוי ]
D Dan_Kap_ Active member 25/10/06 #20 לשפירא יש מחשב שמגיע לו עד הברכיים |! [ לא הגיע הזמן שיימצא תקציב למחשב קטן יותר ] והמונח שהם תרגמו מ"האקר" בטעות (Cracker) נקרא בעברית מצויה "קאקר"
לשפירא יש מחשב שמגיע לו עד הברכיים |! [ לא הגיע הזמן שיימצא תקציב למחשב קטן יותר ] והמונח שהם תרגמו מ"האקר" בטעות (Cracker) נקרא בעברית מצויה "קאקר"