ואילו אני טוען ש...

shonshon5

New member
ואילו אני טוען ש...

גם אם בארזים נפלה שלהבת, זו ממש לא סיבה מספיק טובה וראויה שאזובי הקיר יתחילו איזה קמפיין משלהם. שכל אחד ידע את מקומו בפאזל, שתופסק ההצמדה בין המגזרים לאלתר ועכשיו. ימוחזר דויד בן-גוריון. ובמיידי.

ענוגה

New member
או, לוק הו'ז טוקינג! לרגע קט דאגתי|

על מה מעידה הודעתך ההזויה? כבר חשבתי שמוחזרת בעצמך. לאיזה מיגזר הוצמדת לייטלי? הרעב קפץ עלי לפתע. צריכה לחשוב על פתרון יצירתי והולם לזה

shonshon5

New member
פתרון יצירתי והולם? קטנטן עלי...

לכי למח' בשר בטיב-טעם מתחם איקאה. בקשי פילה בקר. יגידו לך שאין. תקרצי, תבקשי לדבר עם שי. לשי תאמרי שאני שלחתי אותך. בסיום התהליך יהיה לך גוש פילה בקר מכובד. בדרך לקופות, תעצרי במקררים וקחי אריזה סולידית של בייבי שרימפס. אחורי זה, קני את הערכה שבתמונה. מחיר הזדמנות - 150 דולר יו.אס.איי. ! היין עלי. בתיאבון!

ענוגה

New member
לכי- תביאי- תקרצי- תקרצצי-

יאללה, נראה אותך אינטיליגנט! אתה בא איתי לשם? בלי תלכי- תגידי- תחייכי. נגמרו התירוצים!!! דווקא חשבתי על קוט-דה-בף, וראיתי כזה משוכלל בטיבטעם פעם... ברוך לצערי הרב חלה לו איציק מבשרי - נחמד אבל לא מה שהיה פעם ובהיותי זות עם הזמן הפנוי - שוב התנדבתי לחג. אז מהתהאומר?

shonshon5

New member
מזותומרת מהאניאומר?

אינסטינקטיבית היתה לי תשובה מוכנה: "לא מפחידים יונה ביין" אלא שתוך כדי מעבר הפולסים מהמוח לאצבעות ולמקלדת, ניסיתי להזכר מתי בעצם הייתי עד ליונה, זו או אחרת, מתענגת לה על כוס קיאנטי אדמדם.. סבב טלפונים אצל יודעי דבר גם הוא לא הניב ראיות למנהג מעין זה. יוצאת מהכלל היא יונה וולך, אבל זו כבר יונה שונה לחלוטין, זצ"ל. אוקצור, ג'אסט גיב מי א קול ונשימה פעמינו למחוזות העינוגים. אגב, הכתב יד של הקצבים: יש לו טעם של שינקן או פפרוני? סאלאמאת.

ענוגה

New member
לפחד?../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

יונים ביין זה טעים. נקודה. הכי טוב עושה את זה הדודה שלי מבאיון, ביין אדום - מתכון באסקי עתיק. וגם פואה גרא טוב יש שם וגם חמון דה-באיון שאנחנו מחסלים עד העצם לכבודך שתיתי ריוחה (ריזרב של מרקז דה ריסקל, אם אתה מתעניין). ובכן, הצעתך התקבלה. צפה לבאות (איזו שיחה מקדימה עם ידידך שי, שיהנדס לנו משו מראש?) טוב, יאללה, נשאיר מקום לגרפולוגים שבינינו. נגיד גרפולוג, הולך יחף? או מתאמן על אותיות "נכונות" וייצוגיות?... בשמחותוס

למעלה