ואיך זה עבר בשושו?

howiefan

New member
ואיך זה עבר בשושו?

דנקנר פיטר את מייברג! כנראה שימות המשיח הולכים ומתקרבים!

rshamir

New member
חבל

למרות הפלצנות והנפיחות העצמית שלו, מדי פעם הוא כתב מאמרים וכתבות שהיה כיף לקרוא. מעניין איזה חתול שחור באמת עבר ביניהם, כי קשה לי להאמים שזה קרה רק בגלל ביטול הטור של מייברג והתגובה שלו לכך (כפי שפורסם באייס).

howiefan

New member
גם ככה "מעריב"

אף פעם לא היה עיתוןששווה לבזבז את הזמן עליו. וכיום כידוע לכולם נחשב לעיתון של מאפיה, ויש התפתחויות חדשות שאוטוטו הולכות לצאת, ואיזה רעש זה הולך לעשות, אתם בכלל לא מתארים לעצמכם! מייברג אף פעם לא היה אחד האהובים עלי בלשון המעטה, הוא לא כתב טוב, הוא משעמם, יומרני, שחצני שחוזר על עצמו. הגיע הזמן לחדש, הגענו לשנת 2002, סוף סוף מנסים לשפר, גם זה משהו.

מחשבות

New member
מיברג הוא מבככירי העיתונאים בישראל!

יודע עט, דעתן, ישר, ראה עולם וכותב בעוצמה שקטה החודרת עמוק. הוא ודנקנר היו חברים בנפש ואני מתפלא על מה שקרה. נקודה שחורה גדולה לדנקנר שמזמן עבר למחנה הרעים.

מחשבות

New member
אני מוכן לחזור: ברגע שדנקנר התחיל

לסנגר על פושעים ודתיים, הוא עבר למחנה הפונדמנטליסטים במסווה של ליברל גדול. פעם הוא היה מספר סיפורים בחסד והיום הוא סתם פנטזיונר.

ים ושמש

New member
סליחה,מחנה "הרעים"?

תסביר את עצמך-אחרת תהיה קריסה בהערכה שלי אליך...

מחשבות

New member
ברגע שדנקנר בתחיל בקטע של דרעי

הוא נהיה מוזר, ברגע שהמשיך בקטע של נמרודי הוא נהיה מוזר סדרתי. ברגע שפיטר את חברו מהעבר מיברג, הוא נהיה חרא סדרתי.

ים ושמש

New member
ממי שהיתה מנויה בו-זמנית על 4 עיתונ

במשך תקופה ארוכה,אני שמחה לבשרלך שמעריב עולה על כולם בשיקלול הסופי! ידיעות הוא פשוט צהובון במעטה של עיתון "עממי"... הארץ מבורך במספר תוספות מענינות-אך הוא טרחני ונוטה פוליטית כמו מיגדל פיזה לפני השיפוץ...לכן הוא לא לטעמי- ומעריב פשוט עיתון! במובן הטוב של המילה. ואין שום "מאפיה"! והייתי יכולה לספר לכם על מאפיה אמיתית בידיעות-אבל זה לפורום אחר... סקרנים?

howiefan

New member
גדול! אהבתי!

"ידיעות הוא פשוט צהובון במעטה של עיתון "עממי"". בהתחשב בזה שגם העורכים וגם המו"לים של שני העיתונים, מודים שהעיתונים שלהם בנויים בדיוק באותה צורה, כלומר ששניהם צהובונים עממים, כבר טיעון אחד שלך עף מחוץ לחלון. בתור מישהי שעבדה בחברה שהיתה קשורה ישירות ל"מעריב" וראתה הכל במו עיניה, לא רק שיש שם מאפיה, שהסתבכותה רק הולכת וגדלה מדי יום, עוד פרשה הולכת לצאת אטוטו והיא תעשה רעש כזה שחבל"ז, אלא שאפילו עובדיה הבכירים ביותר מודים מאחורי דלתות סגורות שהם מתביישים לעבוד שם, ועושים את זה רק כי הם צריכים את המשכורת (הלא גדולה) כדי שיוכלו לסיים את החודש בכבוד. ו"ידיעות", אוטוטו הולך לצאת תחקיר גם בעניין שלהם, הם לא חפים מפשע, רק שאצלם העובדים שומרים יפה יפה על זכות השתיקה, ולא מודים בכלום. "הארץ" לוקח המון המון זמן לקרוא, אין לי אישית את הזמן והסבלנות, ולכן אני מעדיפה את "ידיעות", למרות שגם לו יש המון מה לשפר. כמו כן אני עוברת כל יום על אתרי חדשות מישראל ומחו"ל ומקבלת עדכונים יומיים וחדשות פורצות באימייל כל יום.

ים ושמש

New member
כל הכבוד לך על דבקותך בידיעות..

מה לעשות ובמיקרה ידוע לי ,זה שנים,על המאפיה הגדולה ומלוכלכת יותר מזו שלא היתה במעריב-והסיבה שזה לא הגיע לכלל מישפט-למרות המידע במישטרה, מוכיח עד כמה המאפיה הזו ענקית. נכון שהם דומים-אבל, יש צהוב, ויש צהבהב בהיר....

howiefan

New member
שניהם טבלואידים

כל ילד בן 3 שיראה את שני העיתונים יגיד לך שמדובר בשני עיתונים זהים לחלוטין לא רק בתוכן אלא גם במבנה, שניהם צהובונים. אין דבר כזה צהוב וצהבהב בהיר, זה טיעון מאוד ילדותי, בת כמה את? תגידי פשוט שאת מעדיפה את "מעריב" וזה הכל. לגבי המאפיה, אני יודעת את הסיפור של שני העיתונים, אני עובדת בתקשורת, אני מכירה עיתונאים בכירים ועובדים בכירים אחרים בשני העיתונים, ולא רק שם, כך שזו לא הפתעה בשבילי, זו לא תחרות, זה בושה. ובלי כוונה לפגוע, המילים - מקרה, משפט, משטרה, נכתבות בלי האות יוד לאחר ה - מ.

howiefan

New member
והנה הפירוש

המילוני של המושגים, למי שלא יודע: טבלואיד ( tabloid) - צהובון, עיתון עם סגנון כתיבה, וסגנון עריכה פופולאריים, המדגיש בעיקר ידיעות סנסציוניות. צהובון - כינוי לעיתון הגדוש ברכילות זולה והרודף אחרי שערוריות וסנסציות. במילים אחרות -"מעריב" ו - "ידיעות אחרונות". כמו כן שני העיתונים בנו את בדיוק אותו הפורמט עפ"י טבלואידים יומיים מאירופה - בדוק!

ים ושמש

New member
תיקוניך מאירי עיניים-לכן אני מטיבה

כעת להבחין בין טבלואיד לבין מעריב..... כל אחד והעדפתו האישית. ותודה שהחזרת אותי אחורה בזמן....ונתת לי תחושה של תלמידה! חן, חן. יוד כאן ויוד שם - את מבצעת סיבובי בדיקת איות גם בפורומים אחרים?

muzza1

New member
ועוד תיקון אחד

נכתב כאן ש"הארץ" נוטה בדעותיו הפוליטיות כמגדל פיזה. אך מגדל פיזה נוטה ימינה.

masorti

New member
תעמוד מהצד השני של המגדל..

ואז מנקודת מבטך הוא ייטה שמאלה.

למעלה