ואיך התאפרתן היום?

katykr

New member
ואיך התאפרתן היום?

שמתי לב שאף אחת עוד לא פתחה שירשור כזה, אז אני אפתח להיום (בתקווה שלאף אחד לא אכפת). אז איך אני התאפרתי היום? דבר ראשון, שטפתי פנים. שמתי פה ושם קצת קונסילר של אליזבת ארדן, פודרה שקופה של קליניק ופודרה "מטאוריטיס" של גרלן, וסומק של bourjois. אלו הדברים שאני בדרך כלל לא מוותרת עליהם אף פעם, והם תמיד נשארים אותו הדבר, אלא אם כן לפעמים אני שמה סומק של אסתי לאודר. בכל אופן, בשירשורים הבאים את התהליך עד כה אני אתאר במילה "כרגיל", כי זה מעצבן לכתוב כל פעם את זה מחדש. ועכשיו עיניים: כבסיס שמתי קצת צללית "מטואריטיס" בסגול בהיר מאד של גרלן. מעל שמתי טיפה סגסגל יותר כהה של קליניק , ובצד הפנימי של העפעף (הצד שקרוב לאף) שמתי סגול עוד יותר כהה (כל הסגולים היו בהירים מאד ככה שהמילה כהה היא יחסית)...אה שחכתי, גם שמתי עיפרון בצבע סגלגל-ורדרד (ממש חמוד). השלמתי את מראה העיינים במסקרה "אינטנסיפיק" חומה , נראה לי של לוראל. על השפתיים שמתי קצת שפתון לחות עם ויטמינים (שקניתי בחול ואני ממליצה לכולן, זה מעולה) ועל זה ליפ-גלוס ורדרד של מייבלין מסדרת "juicy fruit" נדמה לי שזהו. אגב יש את הליפגלוסים האלה של מייבילין בארץ? כי אני קניתי בבלגיה אז אני תוהה אם יש גם כאן. אם יש- רוצו לקנות!

למעלה