ואיך האוכל אצלכם?

ואיך האוכל אצלכם?

משהו שקשור בעקיפין לנושא העבודה... איך סידורי האוכל אצלכם?

אצלי...

מאחר שאני עובד במסעדה, מותר לנו להזמין כל מנה מהתפריט עם הנחה של 70% אם מישהו עושה משמרת כפולה אז הוא מקבל מנה. אני מרוצה מהסידור הזה. כי המנות אצלינו ברמה מאוד גבוהה

RReuTT

New member
כשאני הייתי מלצרית

היינו יכולים לאכול חופשי בלי לשלם בכלל ובסוף כל משמרת היינו יכולים לבחור לנו מנה מהתפריט בלי לשלם בכלל.

איזה אידיליה!

זה משתנה ממסעדה למסעדה ולפעמים בקיצוניות אמיתית. במסעדה אחת שעבדתי בה, קיבלנו ארוחה כל משמרת כשהיה לנו מבחר גדול מאוד של מנות לבחור מהן, שתיה קלה הייתה חופשית כל המשמרת והיה מותר שתיה חמה אחת למשמרת. במסעדה אחרת, הייתה בבוקר ארוחה על חשבון הבית שכללה ארוחת בוקר סטנדרטית של חביתות, סלטים לחם ושתיה, במהלך המשמרת היינו זכאים לארוחה בעלות 10 ש"ח שגם היה לנו מבחר מכובד של מנות שיכולנו לבחור (אבל לא הכל), ואם רצינו קפה אחרי המשמרת יכולנו, אבל רק בתנאי שנשתה הכל (זה היה חלק מהשיגעון של המנהלת, לוודא שאנחנו לא מבזבזים לה ואם מישהו לא היה שותה הכל no cafe for u. במסעדה האחרונה שמילצרתי בה יכולנו להזמין מנות מהתפריט ב-50% הנחה, אבל היות שהמנות היו מאודדד יקרות זה לא היה משתלם לנו. נתנו לנו לאכול מהסלטים המוכנים חופשי, שתיה חופשי (כולל חמה) והטבחים לפעמים היו מבשלים דברים ממצרכים שהם הביאו.

Marble Arch

New member
אצלנו,

יש שתיה חמה חופשי במהלך המשמרת, וארוחה אחת חינם מתוך תפריט מלצרים. ככה זה היה גם בשתי המסעדות האחרות שעבדתי בהן.

עכשיו החליפו חברת הסעדה

אבל עוד לא יצא לי להשתמש בה אז אין לי מושג תם עידן לובה!

איזו יבשה את!

בקשר ללובה, אני די בטוחה שגם אם מי שתחליף אותה תהיה אוזבקית או בושמנית, עדיין כולם יקראו לה לובה. לגבי מה יש שם, אני מקווה לבדוק את זה מחר, אם הם כבר הספיקו להתמקם (אתמול הבנתי שעוד לא היה כלום). חוץ מחדר האוכל ומהחלביה של לובה יש גם את כל המסעדות של הטרמינל אותן אקו שלנו שכחה לציין, ניתנות לנו "נקודות" בהן אנחנו יכולים לרכוש מיני מגדנות, שהנוסעים לחו"ל משלמים מחיר מופקע תמורתן (באמת שאני לא מבינה למה אנשים אוכלים במקומות האלו, יקר בטירוף!). יש את דוכן השייקים המהולל עליו סיפרתי לא אחת ואת מקדונלדס, למי שחפץ באמצע משמרת לילה לאכול מק רויאל עסיסי במיוחד. רבאק, לפני שהתחלתי לעבוד שם שלחת לי מסר כל כך מפורט לגבי אפשרויות התזונה בשדה... אבל נסלח לך כי את חמודה.

יוווווו

היום הייתי בתמחוי החדש, עדיין אין להם כמעט כלום אבל דבר אחד בטוח - לובה עדיין שם, רק שעכשיו אין חביתות.

אכן לובה נשארה

הידד והידד. רק שיביאו כבר דיאט קולה רגיל! נמאס לי מזה שיש שם רק לימון!

RReuTT

New member
אנחנו דואגים לעצמנו

כל אחד דואג לאוכל שלו, לפעמים מזמינים ביחד לפעמים לחוד ולפעמים עושים חגיגות שכולם מביאים מהבית וכולם אוכלים ביחד.

אוכל ועבודה

אצליינו אין חדר אוכל או משהו בסגנון יש חדר שנקרה בפי העובדים קפיטריה שבו יש מכשיר ים חמים וקרים תה קפה קפה שחור סוכר וסוכרזית שכול אחד יכול להכין לעצמו ובמידה ויש לו כוס כם מכסה אפשר לקחת לעמדה ויש מכונת סנדוויצים וחטיפים ומכונת שתיה חמה העלות יחסית נמוכה חוץ מזה אנחנו עובדים בקומה עשירית בקומת קרקע יש שני מזנונים שמוכרים סנדוויצים עם ובלי בששק ויש מסעדה בנוסף יש לא רחוק שלצערי הרב הריח מגיע לקומה עשירית סטקייה ויש מקס ברנר לא רחוק אני בדרך כלל מביאה אוכל מהבית ומקסיום קונה קפה מהמכונה בשקל וחצי

Black Star

New member
אצלנו...

במרכז הראשי של אורנג' (בראש העין) יש אחלה חדר אוכל עם קייטרינג מעולה ומגוון (אני בטוחה שמי שעבד שם יותר ממני יידע לספר ולהלל... למרות שהבנתי שזה לא כזה מרגש את מי שיש לו את זה כל הזמן - אנחנו בקורסים למיניהם מאוד נהנינו מהעניין). מי שעובד במקומות אחרים, מקבל דמי כלכלה - 35 ש"ח ליום. רוב הימים אני מביאה אוכל מהבית ככה שזה יוצא תוספת די מכובדת למשכורת, לפעמים אנחנו מזמינים.. מגיע לנו גם פעמיים בחודש להזמין ללא תשלום ארוחה ממקדונלד'ס או כמה אפשרויות אחרות של מסעדות, וזה גם די חביב. אנחנו יכולים להזמין יותר מאותן פעמיים מהמסעדות האלה ללא תשלום, ואז פשוט אנחנו לא מקבלים את ה-35 ש"ח דמי כלכלה על אותו יום. לפעמים יש פינוקים כאלה ואחרים ביוזמת החברה או יוזמות פרטיות של המרכז.. בואו נגיד שאנחנו מאוד אוהבים קובה

דיקלוש99

New member
ארוחות מסובסדות

לנו עולה 10 שח לארוחה כשלמעשה היא שווה במסעדות 30 שח: מקדונלס, ארומה, בורגר ראנץ, למון גראס וכו' וכו'..

בוביץ

New member
אצלנו כלום

כלומר יש מטבחון ושני מתקנים של מי עדן בר. במטבחון יש מקרר,טוסטר ומיקרוגל. וקצת חלב(שמיועד למנהל ולפעמים ללקוחות החשובים שלו) וכל אחד מביא מהבית אוכל יש גם חלב ומוצרי קפה. ומכונת קפה ושוקו שעולה כל דבר 2 שח ומכונת קולה שכל פחית עולה 4 שח בתכלס אין הרבה עובדים אצלנו ולרוב אנשים מזמינים גם אוכל וא מביאים הביתה. וגם יש איזה מבוגר שבא עם טוסטוס שמוכר בורקס עם טחינה.....

מכמה עבודות שעבדתי

יש שינויימ קיצוניימ לחלוטין בין בתי קפה/מסעדות באחת יכולתי לאכול/לשתות מה שבא לי כולל פחיות רדבול שזה בשביל בעל המקומ ממש יקר, ובאחרת אפשר היה רק דברימ מסוימימ ספיצפיימ ולא היתה שתיה בכלל וכשביקשתי שלפחות יהיה שישיית מימ הבוס אמר לי להביא בעצמי. בבאר שעבדתי נתנו הכל שתיה חופשי אלכוהול וקלה ואוכל והכל בבר אחר אסור היה כלומ חוצ מקולה מגעילה מבקבוק גדול מלאה בקרח ואת השאריות של האוכל שהלקוחות לא רצו
במקומות שלא קשורימ לאוכל לא קיבלתי כלומ חוצ מבחנות ספרימ בשדה תעופה שקיבלתי תלושימ ששוימ 15 שח במקדונלדס, ועכשיו אני עובדת בבית מרקחת והוא מרשה לקחת מה שבא לי אז רב היומ אני על מטריות שוקולד חרובימ

SimplyMe1

New member
../images/Emo210.gifאצלנו

מגיעה לנו בכול משמרת ארוחה חמה אחת,כאשר מדפיסים כרטיס יציאה,וההפסקה על חשבוננו(חצי שעה). מעבר לזה "מותר" 2 משקאות חמים במשמרת(ויש הרבה מאלו),ומכוון שהסניף נפתח אתמול באופן רשמי,אז עוד לא התעסקו ממש בהסדרי שתיה קלה חופשי לעובדים שיהיו נפרדים ממה שנמכר ללקוחות. מעבר לזה יהיה לנו תפריט עובדים מסודר,ובטח יהיו שם יותר דגשים לגבי זה.

Osnatz1

New member
אצלנו יש סתם קפיטריה

עם מחירים שאמורים להיות מסובסדים אבל הם לא, ופינת קפה/שוקו/מים חופשית.. יש גם מיקרוגל למי שמביא אוכל מהבית ורוצה לחמם.. אני בנתיים מסתפקת במנות חמות ופה ושם איזה טוסט מהקפיטריה

AdiGoldman

New member
לי יש שתי תשובות

מכיוון שיש לי שתי עבודות חחח במשרד, יש לנו מטבחון עם מיקרוגל, כיריים וכו' ובנוסף מגיע לנו כל חודש קפה, תה סוכר וכו'. בנוסף יש מזנון של סנדוויצ'ים ושתיה שהוא במחירים ממש זולים ויש חדר אוכל שלעובדים זה בסביבות ה5 שקל עולה (יורד להם ישר מהכרטיס עובד) ועובדי קבלן עולה 10 שקלים. החדר אוכל ברמה ממש טובה והאוכל שם מצוין. ובמסעדה שבה אני עובדת, מגיע לנו משקה חם אחד בכל משמרת וארוחה אחת. לא מתפריט רגיל אלא תפריט עובדים שבו יש סלט, פסטה, סנדוויץ' אומלט וכל מיני דברים בסגנון, קצת יותר פשוטים אבל לא פחות טובים. חוץ מזה, יש לנו מים מינרלים חופשי (מכזה קולר של מי עדן) ואם אנחנו רוצים איזושהיא מנה מהמנות הרגילות או לקנות שתיה או משהו, אנחנו משלמים רק 50%

אצלינו...

אין ארוחות מסודרות אבל... במטבח יש מתקן של מים חמים וקרים. יש תה, קפה, סוכר וחלב - אז אפשר להכין, יש גם מכונה של שתיה חמה (אתם יודעים - שוקוצ'ינו, קפוצ'ינו וכל השטויות האלה) שאפשר לקחת חופשי אבל האמת שהטעם לא מדהים. יש מיקרוגל, טוסטר ואובן-טוסטר אז אפשר לחמם דברים... אני תמיד מביאה אוכל מהבית ומחממת. יש גם אחד שבא כל בוקר ומוכר סנדוויצ'ים ב-10 ש"ח וחוץ מזה למטה יש שווארמה ומכולת אז אפשר לקנות דברים

למעלה