ואיך את עושה את זה?:)

mimoolina

New member
ואיך את עושה את זה?:)

רציתי לפתור שרשור של איך כל אחת מאוננת כי רציתי קצת לגוון באיזה שיטה את מאוננת... איך עם מה... וכאלוו.. מקווה לתשובות מעניינות :)

שגיתא

New member
מימולינה ../images/Emo54.gif

טוב אצלי התענוג התחיל בגיל צעיר יחסית, ובד"כ אני פשוט משתמשת כמו בסיסמא של דפי זהב "תני לאצבעות ללכת במקומך"
, אבל לעיתים כבא לי או יש חשק לפינוק קצת יותר אני מאד נהנית מזרם מים פושרים עם השפופרת במקלחת גם קילוח ישיר ומענג וגם עינוג של השפתיים החיצוניות והחיבור שלהן כשהרגלים סגורות, פעם מאהב שלי רצה לראות אותי עם מלפפון ניסיתי לא כל כך אהבתי, ודווח לי שנהנו מגזר אני משתדלת להמנע מירקות או פירות בגלל הנוזלים שלהם לא מייטיבים עם הגוף ולעיתים שורף לי, אבל מצאתי הנאה בנרות כאלה חגיגים כאלה בלי צבע שלא לגרום לדלקות מיותרות שמעט יותר גדולים מנרות שבת הנאה מטריפה (למרות שאני לא דתייה בכל זאת נרות וקדושה אבל זה עניין של גישה), עכשיו כזה לא ממש לבד אני נהנית כמובן מלשון והידיים אבל גם כשהמאהב שלי משחק עם הפין שלו על הדגדגן

mimoolina

New member
לשגיתא...

פעם שמעתי על הדבר הזה ולא הבנתי איך עושים את ה"עינוג שפתיים חיצונייות שהרגליים סגורות.." שמעתי פעם על זה שמקרבים ירכיים וכאלו אבל איך עושים את זה ..יכולה להסביר לי ?? :)

שגיתא

New member
היי מימולינה ../images/Emo54.gif ../images/Emo9.gif

מה שהתכוונתי כשאני מכוונת את זרם המים למפשעה אבל הרגליים שלי סגורות עדיין תחושת המים נעימה על האיזור את מוזמנת לנסות
, כמובן גם ליטוף השפתיים מבחוץ ע"י
האצבעות אולי את לא מכירה את תשובותי הקודמות אבל גבעת האהבה שלי לא מגולחת והתמזל מזלי להיות בעלת עצבים בכל המפשעה (מה שנקרא אני יכולה לגמור מכל תחושה באיזור אם אני פשוט מרגישה ונהנית)
ועל כן התחושה במקום מוגברת וגם אם אני מעסה את האיזור חיצונית אני יכולה להגיע לגמירה (לפעמים אני משתמשת בזה כאילו for play עם עצמי
, ועוד דבר שנזכרתי בימי הקיץ החמים אני בחורה שסובלת מחום היתה תקופה שהייתי שותה רק מים מבקבוק קפוא ומידי פעם הייתי מקררת את הגוף שלי כמו בסרט 9 וחצי שבועות ואפילו פעם לא ממש דחפתי את הבקבוק אבל עיסיתי את איזור הדגדגן עם הבקבוק הקפוא תשמעי זה היה חוויה מאד חזקה
אבל מהנה לא פחות
בכל מקרה כפי שאני תמיד גורסת אין גבול כיד הדמיון, אם זה לבוש סקסי או נעים, אם זו ספרות אורטית הכל הולך אז ככה שלדעתי כל דבר שעולה על הדעת להוציא פגיעה במישהו, כפייה או פגיעה עצמית חמורה פשוט לנסות מקסימום לא מצא חן תמיד אפשר למצוא משהו אחר בכל מקרה תנסי ותהני
שגיתא

היי לך ../images/Emo140.gif

רעיון מצויין
מעבר לגיוונים שתקבלי כאן, הנה קישור לאתר שמציג המון מידע ובין היתר שיתופים של המון המון נשים על איך הן מאוננות. (לא יכולתי לשים קישור ישיר לדף עצמו כי זה בנוי ב-frames).

Zoharrr

New member
אז ככה...

התחלתי כשהייתי ממש קטנה,קראתי על זה באיזה מגזין לנוער,בחורה שאמרה שהיא מאוננת עם המים במקלחת,לא היה לי מושג מזה אומר אבל ניסיתי... היום אני לרוב מאוננת עם האצבעות,שתי אצבעות על הדגדגן. מחדירה אצבעות כי זה נעים אבל לא גומרת מזה...

ארטקס

New member
אז ככה../images/Emo8.gif

גם אני התחלתי כשהייתי מאוד צעירה אני אפילו לא זוכרת מתי וגם אני נהנית מליטוף עצמי באצבעותי הנאמנות החדרתן לשם הגיוון ,גם העניין עם הטוש במקלחת די נחמד בכל מקרה יש לי דבר קטן להוסיף ,לפעמים החלקה של אצבע לכניסה האחורית גם כן בהחלט מרעננת את האקט, הכי חשוב ,לנסות לבדוק ,לחקור ולהנות מזה.

למעלה