ואיי שלום!!

ואיי שלום!! ../images/Emo13.gif

קודם כל, ידיד הפנה אותי לפורום הזה לאחר שהתקבלתי בשבוע שעבר לעבודה באורנג'.. ועכשיו שקראתי כאן את התיאורים שלכם לגבי הקושי של הקבלה לשם אני שמחה שלא ראיתי את הפורום הזה לפני! תשמעו אני אגיד את האמת אני עוד לא מאמינה שבאמת התקבלתי לשם כי תכלס יצאתי מהמיונים בהרגשה לא הכי טוב וגם הלכתי לשם כי שלחתי קורות חיים אמרתי "מה כבר יש לי להפסיד" הספקות שלי נבעו מכך שאני עוד לא בת 19 אפילו (אחרי צבא שחרור מוקדם מסיבות רפואיות המניאקים). אז אמממ אני מתחילה את הקורס שבוע הבא.. אשמח לעצות להמשך הדרך :)

grassalice

New member
הלווו! ../images/Emo24.gif

את הולכת למוקד העסקי או למוקד פרונטלי? (תגידי פרונטלי, תגידי פרונטלי...) אם את הולכת לפרונטלי: גם אותך הזמינו למבדק מהימנות? אני אמורה ללכת לזה בשבוע הבא ואני קצת מודאגת שזה עוד איזה מבחן רציני...

לא אני הולכת למוקד הפרטי

אבל בקשר למהימנות אין לך מה לדאוג באמת זאת אומרת זה שאלון שנותנים למלא מבחן במחשב שנמשך 20 דקות בערך עם שאלות שחוזרות על עצמן.. ואחרי זה תחקיר של 20 דקות עם איש בטחון אבל אני לא בטוחה שזה אותו דבר בפרונטלי אז לא לתפוס אותי במילה :)

grassalice

New member
אוקי, תודה:)

ממש הרגעת אותי, תודה:) אני אלך למבדק ביום שלישי ו(בעזרת השם, מלח-מים-מלח-מים) יום למחרת מתחיל הקורס.. נקווה שאני אהיה בו..
תודה

Oיון

New member
די חופשי חייבים להחליף את שם הפורום

להולכים לעבוד באורנג.. קודם כל בהצלחה.. לדעתי כדאי לפתוח פה כיתת גיבוש, אני מוכנה להעביר שיעורי הכנה.. ועכשיו ברצינות, באמת אחלה חברה,ואת הולכת להנות שם בגדול, שיהיה המון בהצלחה!

../images/Emo6.gif טוב אמממ

לא ידעתי שזה ככה בפורום פעם ראשונה שלי כאן ... בכל אופן תודה , ורק שאלה קטנה הידיד שהפנה אותי אמר שיש אפשרות ליפול בקורס עד כמה זה נכון? אני מצטערת אם אני שואלת שאלות נדושות או כדומה

Black Star

New member
אפשרי בהחלט

אורנג' מתייחסים לקורס בתור "ממיין" וככזה צריך לעמוד ברף מסוים. אצלנו בקורס העיפו המון אנשים (משהו כמו 6), רובם בגלל ציונים נמוכים, אחת או שתיים בגלל התנהגות ממש לא נאותה. ברוב הקורסים עפים פחות, 1-2 אנשים בקורס, אבל בהחלט צריך לעמוד בציפיות, וגם מבהירים לכם את זה ביום הראשון של הקורס. כמובן מקבלים משכורת על תקופת הקורס בה היית בחברה.

מי זה הידיד שלך? ../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה ונשמח אם תדווחי לנו על המתרחש בקורס של אורנג', כדי שגם מי שעובר את המיונים יוכל להיבהל... ו-המון בהצלחה

../images/Emo13.gif

הידיד שלי הוא קורא פסיבי הוא פשוט הפנה אותי לכאן כי שאלתי אותו מה ידוע לו על העבודה הזו של שירות לקוחות בחברת אורנג' ואמר שכאן אני אקבל פרטים.. בכל אופן תודה רבה
אבל הוא הפחיד אותי הוא אמר לדוגמא שבהוט אח שלו עובד והיו אצלו כמה שנפלו במהלך הקורס עצמו.. אבל אני כבר חתמתי על חוזה אז הם (אורנג') לא יכולים לבוא פתאום להגיד לי "ביי" נכון?

למעלה