ואייי, שלום לכם !!!

Orginal

New member
ואייי, שלום לכם !!!

שלום כולם, אני אורגינל, מה קורה? אני בכיתה י´, ואני חייב לציין שהערצתי את בריטני מכיתה ו´, כן,כן,כן... אהבתי אותה מהשמעת הבכורה הארצית שלה ברדיו עם השיר הראשון שלה <אין צורך לציין מהו, נכון?> אני מת עליהה.. אומנם יש בה הרבה מגרעות שאני פשוט לא סובל ואני חושב שלא צריך להיות עוורים ולהסכים עם כל מה שהיא עושה אבל אני ממש אוהב ת´שירים שהיא משחררת ובייחוד - הסיבה העיקרית שאני כל כך אוהב אותה זה שהיא "הפריפורמרית הכי הכי טובה בעולם" אני חושב שבריטני היא אחת האומנים שהכי משקיעה על הופעות, כיאוגרפיה <במיוחד> , במה, ותאורה ותפאורה היא עושה מהמם, היא יודעת להופיע! בין אם זה עם פליי בק ובין אם לא... היא נ-ה-ד-ר-ת !!! יש לי מאות הופעות שלה במחשב.. היא מעולה! תגיבו - מה אתם חושבים על ההופעות של בריטני?

TetiBETTY

New member
הופעות הכי מושקעות שבעולם חבל"ZZZZZ

אבל הכי
את הקטע הזה שהיא מרחפת מעל הקהל.. פשוט גדול

i4britney

New member
צודק מאוד!!!

תקשיב אני גם בכיתה י´ אני לומד בביה"ס רופין שבאזור עמק חפר ואני גם מעריץ מאוד גדול של בריטני ואני חושב שהיא אחת מהזמרות של הפופ הכי טובות בעולם היא פרפרמורית מצויינת כמו שאתה אוהב ובגלל זה אני גם מאוד אוהב אותה וחוץ מזה יש לה שירים מצויינים וקליפים סקסיים ואנרגטיים מאוד. חוץ מזה שהיא משקיעה זמן רב בעבודה שלה אם זה באלבומים בהופעות בתמונות שלא חסר לה ... האלבום ה-4 שלה יצא בחודש מאי הקרוב ולפי מה שהיא מספרת היא הולכת להפתיע אותנו מחדש כי היא לא רוצה לספר אם מי היא עוד עבדה חוץ מהנפטונס של הקליפ boys אני מאוד מקווה ובטוח שהיא תעשה את זה שוב... i love you so much britney4ever!!!

נושא טוב לשירשור...

מה ההופעה החיה הכי יפה לדעתכם?? (בת אל, אני יודע שזה מין סקר, אבל בבקשה אל תמחקי!!!)

TetiBETTY

New member
אני חושבת ש-

בהוואי
פשוט חבל"ZZZZZ בכלל הקלטת פ33ה... קבלו תמונה שאחותי עשתה מהעין של בריטני המהממת

התכוונתי להופעה אחת מסויימת..

של שיר בודד.. או שניים.. אבל לא משנה.. לדעתי, ההופעה הכי יפה של בריט.. אמממ... Oops!.. I did it again & Satisfaction בטקס ה- VMA 2000 הופעה פשוט גדולה מהחיים!!!! וגם ההופעה של סלייב שנה אחר כך באותו טקס.. אחלה הופעה..

TetiBETTY

New member
תראה...

כדי לענות על דבר כזה,אדם זקוק לזכרון.... שזה דבר מאוד שחוק אצלי. ככה שאני לא ממש יכולה לענות על השאלה,גם אם אני מאוד ארצה...

למעלה