ואיייייייייי

Moony1

New member
ואיייייייייי

מי ראה את אתמול את ההופעה המוצלחתתת של אביב ב - "יצפאן " ?!?!?! הוא פשוט היה מדהים!!!!!!

אני ראיתי......

הוא היה מדהים!!!!!!!!1 אבל ציפיתי לקצת יותר משיר אחד..... חכיתי לזה כל התוכנית ונאלצתי לראות את התוכנית המטופשת של יצפאן אבל הסוף היה שווה!! אני חולה על אביב......

M o o n G i r l

New member
כן לגמרי מאכזב..

גם אני חיכיתי לראיון..מה זה כל הזקנים הלא מוכרים האלה שהוא מארח..?! מה יש , מה עם אביבו´ש..?? העיקר הוא מביא את כל האנשים הכי לא מוכריםםם בעולם..ודווקא את אביב הוא מזניח.. חפיף,כי ההופעה הייתה שווה.. ואיזה בגדים מגניבים הוא לבש..!

גם אני ראיתי !

חחחחחחחחחח הייתי בדיוק אצל ידיד שלי ואין לו כבלים !!! (איך אפשר בלי...??) ואז הייתי מזה מאוכזבת כי בדיוק התקשר אליי ידיד אחר שלא היה שם ואמר לי לפתוח מהר ערוץ 3 כי אביב מופיע ביצפאן... ואז כזה אתמול אני שואלת את אימא שלי אם יש היום יצפאן כי חשבתי שאם יש אז אולי אני אראה את אביב מופיע בכל זאת כי בימי חמישי יש לקט ואז היא אומרת לי שאין היום יצפאן כי זה ערב חג אבל היא הקליטה את יצפאן של אתמול (כאילו, שלשום כבר)!!!! ואני כזה מזה מאושרת ומחייכת מאוזן לאוזן וישר רואה את יצפאן!!! אבל הייתי קצת מאוכזבת כי חשבתי שאולי הוא יתראיין קצת לכבוד הדיסק החדש... אבל לפחות הוא שר !!! והוא שר בביצוע מזה יפה !!

זיגוטה

New member
תחדשי אחותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחותי תחדשיייייי!!!!!!!! יו אנשים הרגע חזרתי משאנטיפיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי היה קטלנייייייייייי!!!!!!!!!!!!! ורוני הכרתי בשבילך מישהו עם ראסטות בלונדיניות ועינייים ירוקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחח והדלקתי נרותתתתתתתתתתתתת בעעעעע היה שווווווהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה