ואח"כ מפתלאים על אנטישמיות

Matth

New member
ואח"כ מפתלאים על אנטישמיות

הרב ה"גאון" מתוך אתר y-net הרב עמאר כבר מצע את ה"סיבה" לאסון הבלתי נתפס בדרום מזרח אסיה אוי אם רק "הגויים האלה" היו מקשיבים ל"חכמינו" בקיצור עוד מחלל שם מטומטם בפעולה....... מה אתם חושבים ?

Matth

New member
......You can Suck my D_ck

אל תשחק לי אותה גאון- אתה רוצה תתיחס לגופו של עניין- אם נתחיל לספור כאן שגיאות כתיב לכל אחד לא נגיע לשום מקום. מה גם שלפעמים שכותבים מהר ומאוחר בלילה אז זה בלתי נמנע- בקיצור- אל תיתמם ותתנשא נחום היקר. לך תקיים את 7 מצוות בני נוח- ותעזוב אותי בשקט........

כרמל 1

New member
איזה איש חכם!

עכשיו כולנו נחיה בגן עדן באושר ואושר, תודה לך מר רב גאון. .... </SARCASM>

lmatan1

New member
תראה עד כמה למטה אתה יכול לרדת

אתה לא צריך להציג את הדיק שלך בפרהסיה בשביל להסביר את ההבנות המלומדות שלך. תלמד מכרמל ילד בן 14 שמסכים אתך אבל לא מקלל כמוך אין טעם אפילו לנסות להסביר לך את האמת המרה של יחסי הגומלין שבין הטבע ליצורים שחיים בו.הרי אתה כבר באת אם דעה מוצקה שהיהודים הם האשמים אז תהיה בריא ושתהיה לך שנה טובה.

כרמל 1

New member
תלמד מכרמל???

אני לא מאמין בקיום יהדות, איך אתה מחליט שאני מאשים 'אותם'?

lmatan1

New member
אתה לא מאמין בקיום היהדות חמוד

תלמד אותי מה הכוונה.כאילו אתה לא מבין ביהדות אתה לא רואה יהדות.כאילו אין לדעתך קיום ליהדות. אתה לא רואה יהודים ממטר.אתה חי במדינת ישראל מדינת הלאום היהודי.אז מה אתה אומר אם הקיום שלך לא מותנה ביהדותך אז מה היהודים לגביך.

Governor

New member
כאתאיסט, אינך צריך להתבטא כך.

ספקטרום קליטת החושים הוא מצומצם ביותר (ראיה - 700 עד 400 ננומטר, שמיעה - 20 עד 20000 הרץ, וכ"ו) היה עליך לומר שאינך מאמין בקיום משהו אימטריאלי, מיסטי, שהוא חויה אישית, ללא ראיה תומכת מן המציאות, כמו האמונה אתה אמור לקבל קיום תופעות שהן בנות גלוי (detectable) ובנות מדידה (measurable), במכשור מדעי מחקרי, בין אם במדידה ישירה, ובין אם בעקיפה... ______________________________________________________________

lmatan1

New member
תראה לאיזה כבוד זכית כרמל

אם גוברנר ירד ממרום האולימפוס להסביר לך את ההבנה המלומדת והמנומקת במיטבה.הוא אומר לך בדיוק מה שאתה אמרת לי שאומנם החושים הם מוגבלים ולכן גם המאמינים שמאמינים בידע מיסטי שאי אפשר להוכיח אותו ושהוא מתעסק בהפרכתו כלומר שהוא אתאיסט כמוך שלא מוכן לקבל שום הבנה בלי שיוכיחו לו ראשית בצורה חושית בדיוק מה שרשמתי בהודעה שמתחת במילים אחרות גוברנר מצביע על פרדוקס רעיוני שלמרות שיש אפשרות שקיים משהו שהחושים לא יכולים לתפוס הוא רוצה שיוכיחו לו שכדאי לו בכלל להאמין אבל הוא מראש מודיע שהוא לא מאמין.

Governor

New member
יעצתי לך לא לטעון כי אתה מקבל רק

מה שאתה יכול לקלוט בחמשת חושיך, כיוון שאין זו טענה נבונה יעצתי לך לטעון כי אתה מקבל כל מה שהוא בר-גלוי, ובר-מדידה במכשור, בין בשיטה ישירה ובין בעקיפה זה עדיין משאיר בחוץ את כל ההזיות המיסטיות, האימטריאליות, האישיות, של המאמינים גם איעץ לך לא לקרא את ההבלים של lmatan1 הבחור לא קוהרנטי ביום שאינו נוטל תרופות. היום, לא נטל... ______________________________________________________________

כרמל 1

New member
אוקיי תודה (=)

אני אישית לא מאמין במציאות, כיוון שאין לדעתי נכון ולא נכון, והדרך בה אנו רואים את העולם כמובן שונה מיצורים אחרים. אני מקווה שזה קשור

yoramgat

New member
כרמל צודק - הסיבה היחידה

שאתה מאמין באינפרא אדום או באולטרא סגול (לדוגמה) היא שישנם מכשירים שמתרגמים את התדרים האלה לפלט מספרי או גרפי שאותו אפשר לקלוט באמצעות חמשת החושים.

lmatan1

New member
שמעת פעם מימך על החוש השישי

האם אתה מודע שהחושים שלך כולל המוח שלך מוגבלים, האם אתה חושב שאם החושים המוגבלים שלך אתה מסוגל לתפוס את כל המציאות.האם אתה מאמין שיש אנשים שפיתחו את החושים שלהם כך שיכול להיות שהם יותר חכמים ממך.האם חשבת פעם שיש לך איזה שהיא השפעה על הטבע או שאתה חסר אונים מול הטבע. מי אמר לך שהסתמכות על החושים שלך בעצם מראים לך תמונה אמיתית של המציאות ואולי אתה עוור ומתכחש למציאות שאתה חי בא.ראיתי אותך כותב בפורום אבולוציה האם לדעתך העיסוק יצורים שחיו לפני מליוני שנים מקנה לך ידע לגבי מה שיקרה מחר. מה דעתך מר כרמל.

כרמל 1

New member
המציאות שונה ממה שאני יכול לראות,

או להבין. וגם ממה שאתה יכול

lmatan1

New member
זו בדיוק הבעיה של הכפירה באמת

אדם מאמין אומר אם אני לא יכול להבין את המציאות אז הבעיה היא אצלי ואני אתאמץ יותר בכדי להבין. ולעומת זאת אדם שלא מאמין אומר בדיוק את מה שאתה אומר זה שאני לא מבין אומר שאף אחד לא מבין כאילו אתה אומר לי בשביל מה לי להתאמץ להבין גם אתה לא מבין לענין הדיון שבינינו אני לא הנושא מר כרמל הנושא הוא מה אתה עושה בשביל להבין ולא מה אני יכול או לא יכול הבנת את ההבדל ידידי העלם.

כרמל 1

New member
אדם מאמין או מאמין אומר ככה או ככה

זה סטראוטיפ, אתה לא חייב לחלק בני אדם לקבוצות בשביל להגיד שיש רק שני אמרות, יש הרבה הרבה יותר ואתה יודע את זה. אתה גם לא חייב לדבר כמו ג'ודי ולהדביק את האף שלך לתיקרה של בחדר בשביל לנסות לשנות אמונה, אתה יודע שאי אפשר לשנות אמונה של אחר. וגם לא לנסות לבלבל, זה בהחלט לא עוזר ורק מראה על התנשאות מר 'חמודי'. מה שאני עושה בשביל להבין זה משתמש באחד הדברים היחידים שנשארו מהטבע שלנו, וזה חושב, ולא סתם, אני אוהב לפזר קצת היגיון על החשיבה שלי.

lmatan1

New member
אני גאה בך מר חושב בהגיון../images/Emo24.gif

מה אתה חושב שגילית את אמריקה כל אחד חושב אבל לא כל אחד מפזר את השכל שלו בלי הגיון נראה לי שאתה קצת כועס אף אחד לא מנסה לשנות אותך רק אתה יכול לשנות את עצמך. ואולי בקשר לחוש השישי קראתי עכשיו כתבה באתר נענע על הצונמי מתברר שאחרי שוך הסערה לא נמצאה בין הנספים אפילו חיה אחת למרות שהסערה פגעה באיזור של גידול חיות .אז עלתה סברה של חוקרים שיתכן ולחיות יש חוש שישי שהזהיר אותם והם ברחו בעוד מועד בזמן שבני אדם אם כל הקידמה והחכמה לא השכילו לדעת ונשתפו אל מותם מה דעתך כרמל האם מותר החיה מן האדם תוכל ברשותך לפזר קצת מההיגיון הבריא שלך.

כרמל 1

New member
אני יפזר היגיון דביק וחולא

מאין לאנשים שיש חוש שישי? למה שזה לא יהיה 'משהו אחר'?

למעלה