ואחרי הכל...

ואחרי הכל...../images/Emo3.gif

מכינים ספל קפה חם
, מוסיפים קובית שוקלד מריר
,מקרבים שפתייםנחשקות
ולוגמים בהנאה רבה
מכאן הדרך להתעוררות מהירה, אצים אל המקלחת, נותנים למים החמים לשטוף מאיתנו את עמל היום, ממלאים יד בקרם שמפו וחופפים במרץ רעמת שיער זהובה..
ריח משכר ממלא אותנו וסוחף, עוצמים עיניים ומהרהרים במחוזות רחוקים, בועות הסבון גולשות לאורך גופינו, קופצניות ומדגדגות כאחת, אדי המים החמים עוטפים ומלטפים ברוך, הרוח מקצה החלון מצמררת קלות, נושמים אויר קריר לתוכנו, ידים עטופות סבון ריחני שטות מצוואר עד כף רגל..
עיניים סוקרות במבט עורג נפש הומיה, חיוך נסוך על פנינו, המים נושרים מראשנו מטה, אוספות אותות שבוע חולף למסתורי הלב, מפנות נשמה טהורה לקבל את פניך ופני שבת המלכה...
שבת קסומה ומבורכת לכולם :))

איזה פתיחה יפה לשבת

שתהיה לך שבת מתוקה ונעימה מלאה באור ואהבה ושהמתיקות לא תבוא רק מהאוכל

שבת שלום לכולם

שבת המלכה באה לבקר לכבודה שולחן ערוך ונרות דולקים ולב מלא באור כי ככה היא השבת ואוכל טעים מתחמם על הפלטה שתהיה לכולנו שבת נהדרת בחוץ קריר וחורף מתקרב וכל כך נעים להסתובב בחוץ לחוש רוח קרירה ולא תוצרת המזגן מחכה לגשם שינקה את האויר שבת עם ציפיות יש לי

ben 911

New member
שבת שלום. ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif

תיאור מקסים, אותה אחרת.
מריחים את השמפו עד פה. איזה צירוף מקרים מעניין.. רק אתמול הכנתי מוס שוקולד.
חבל שאי אפשר כאן להושיט אצבע כדי לטעום.. שבת שלום, שבת של אור ואהבה.

ben 911

New member
ערד, בשביל מוס לא צריך להתאמן? ../images/Emo9.gif

גם לא צריך להתאמן בשביל מה שמתחרז עם זה..
אבל הבנתי את הרמז המאד דק..נו פרובלם יהיה מוס.

בן..לא היה שום רמז ..עוד לא הספקת

להכיר אותי??? אצלי הכל דוגרי....התכוונתי רק למוס....ואם אצלך הכנת מוס היא דבר של מה בכך......שאפו...אני לא יודעת להכין מוס....

../images/Emo48.gifצ'ין צ'ין../images/Emo48.gif

שמור לי
מהמתוק הזה ואטעם..
מתוק לו מתוק לי ולו רק בגלל...אותה
על מקל...

למעלה