ואחרון להיום

דער איד

New member
וואו משהו משהו

הליווי של הקלרנטים מכל הכיוונים מאד יפה, ההלחנה מאד יפה מזכיר מאד משהו רומני עם כל החצאי טונים הכלולים בניגונים. איך אפשר לשמור את במחשב ?

פראזניק

New member
לונורא..

אם הוא לא יבין אותי, הוא יפנה להועה שלך, אם הוא לא יבין אותך, הוא יחזור להודעה שלי. העיקר סיבכנו אותו. בא נעבוד כמו אקוונט פעם, מה´כפת לך?

פראזניק

New member
לונורא..

אם הוא לא יבין אותי, הוא יפנה להועה שלך, אם הוא לא יבין אותך, הוא יחזור להודעה שלי. העיקר סיבכנו אותו. בא נעבוד כמו אקוונט פעם, מה´כפת לך?

לשמור במחשב

עכבר ימני "שמירת יעד בשם".שם הקובץ הוא FFF. הנגונים הללו יצאו בעז"ה בקלטת החדשה שתצא לאור בקרוב בעז"ה יחד עם ק´ה אכסוף,הסקיצה ועוד ניגונים. אני חושב שמגיע לחברי הפורום לשמוע אותם ראשונים ולחוות עליהם דעה. גם בשביל זה אני כאן
הזכויות על הניגונים גם על הניגון של אסף שהעלתי היום שמורים כמובן לבעליהם:)) מאידך אין שום סיבה שהעם לא יהנה מהם כבר עכשיו עוד לפני שהם עלו בדיסק או בקלטת:)) אני שמח שאתה נהנה יהודי יקר

ora11

New member
איש הרוח היקר../images/Emo45.gif

אני מאזינה נהנית מכל רגע אתה גדול תודה כל הכבוד ממש מוכשר. האם נדמה לי שרק גברים נהנים מהכליזמרים? אולי אני טועה עד עתה רק תמר ואני משתתפות. אורה

גם מגי משתתפת ונהנת

מגי מנהלת פורום נוסטלגיה. אני מניח שיש עוד נשים שלא כותבות אבל צופות בנו כשם שיש גם גברים כאלה. הפורום שלנו קטן אבל איכותי הרבה בזכות החברות והחברים כאן וכבר כתבתי על כך בעבר
תודה על המחמאות אורה:))אני שמח שאת נהנת
מחר או במוצ"ש אני יעלה לכאן מחרוזת קלילה של ניגוני כליזמר לשירים ידועים כמו "ישמחו השמים" ו"הושיעא את עמך". כמו כן בקרוב כפי שכתבתי נארח כאן את רונן חזיזה ואולי גם את אהרון רזאל.

magy

New member
צודק איש

גם אני בעד קטן ואיכותי........ עדיף על גדול ורעשני........בלי שום איכויות....... לא מפספסת אף הודעה ואף ניגון..........

../images/Emo45.gif../images/Emo79.gifאכן, ר´ איש הרוח.../images/Emo79.gif

המנגינה משרה תחושת שמחה והתרוממות הרוח. יישר כויח ! כרגיל. ... באשר לשמירה במחשב. הכל נשאר במחשב ! רק שבלחיצת ימין, "שמור יעד כ..." אנחנו מנתבים לתיקיה הרצויה לנו. אבל גם בלחיצת שמאל, כאשר ההורדה ל"תיקיה זמנית " הקובץ נשמר בדיסק C תיקיה בשם my music מומלץ להכנס לשם. אני בטוח שתמצאו שם הרבה קבצים מיותרים. בעיקר כפילויות של אותה מנגינה. כדאי למחוק. סתם מיותר ותופס מקום. פרט לאורה ותמר, יש לנו גם את מגי, מנהלת פורום נוסטלגיה.

וואלה!

נכנסתי לתיקיה שהזכרת my music ומצאתי שם אוצר שלם
לא ידעתי קודם שהכול נשמר שם באופן אוטומטי! החכמת אותי בן אהרון:))) דרך אגב מחקתי משם את הרוב וזה הקל על המחשב שלי...לפתע הגלישה נהייתה יותר קלה
בן אהרון
התנצלות קלה לגבי המנגינה שעכשיו אני שומע אותה שוב. היא מתחילה מהאמצע בגלל שרציתי לקצר וגם מסתיימת בפתאומיות קצת גם בגלל שלא רציתי שהקובץ יהיה "כבד" מידי
גילית גם מה הייתה הבעיה בוואלה לגבי קבצים שלאחר זמן מה לא רצו להפתח. הסיבה היא בגלל שרשמתי את השם שלהם בעברית בתיקיה שפתחתי.לפי מה שהוסבר לי כדי שהקובץ לא יעשה בעיות, צריך לרשום את השם שלו באותיות גדולות ובאנגלית. תודה על המחמאות בן אהרון:)) שבת שלום לכולם!

למעלה