ואז היא אמרה לי....

taltallim

New member
ואז היא אמרה לי....

תחזיקי לי את היד. וראיתי את הריסים מרפרפים מעל המבט המושפל כמו פרפרים מבוהלים. ואת העור החיוור נמתח על הפנים, כאילו מתאמץ מעצמו לשמור מהתפרקות. ואת הדמעות המהוססות מתגלגלות ומסמנות דרכים לא ברורות לאורך לחיי השעווה... וכפות הידים חופרות ומתחפרות זו בזו מחפשות עירסול שקט ונחמה. והנמשים החצופים בקצה האף כאילו פלשו למקום לא להם... מה הם עושים כאן תחת אור הניאון במקום לרקוד עם הגלים לאור החמה... ובפי... לא היו מילים כי מילים לא יוצרות מציאות ומילים אין בהן די נחמה... ועכשיו רק - מגע ושתיקה. (מוקדש לכל אלה שפגשו פעם... את תחתית הבאר השחורה)

KONFUZ

New member
ובוקר טוב גם

לך תלתלים האגרסיבית והנחמדה :) קונפוז~

taltallim

New member
וגם לך - ולכולכם....

בוקר טוב!!!! אמנם שרבי משהו.... וקצת יבש ומייבש אז לזכור לשתות ולשמור על הלחלוחיות.... תלתלים (שמבקשת לא להתבלבל בין אגרסיביות... לאסרטיביות!!!)

taltallim

New member
אני בסדר...

ותגיד, אתה - אוהב במבה???? חחחחח תלתלים (שיודעת, יודעת, יודעת....)

KONFUZ

New member
אכן כן

תמיד נראה לי שבמבה וצ`יפס כולם אוהבים! ואם ה...``יודעת יודעת יודעת) היתה רמיזה לכך שאני גוגי ..אז טעית ידידה נחמדה טעות שניה ביממה האחרונה !!! ועדיין מזמין אותך לטקס ההוכחה שאני אף אחד מחברי הפורום הותיקים! רוצה להתערב על זה??? קונפוז~ :) יום נפלא לך חמודה.

יפעת*

New member
כתוב כל כך יפה.

אז למה למתוח את זה, לתתוך שרשרת של ויכוחים? ואם אכן בלשית יקרה, ``עלית עליו?`` תני לו להנות מהספק, הקטן הזה, שאולי, אולי הוא באמת מישהו אחר.

ה-שונית

New member
יפעתי

כפי שהבטחתי, אני איתך, יד ביד, לאורך כל הדרך! הערה במקומה!!! וגם - בוקר טוב... לך לכולם שונית

KONFUZ

New member
או קייי דיייייייייייי

או שתרדו ממני סופית ותתנו לי להנות פה כמו כולם! או שבאמת בואו אלי הביתה ותראו מי אני. נו באמת דיי, חלאס, מספיק,חדלנה, אני לא מצליח להבין מדוע אתן לא מסוגלות לקבל מישהו חדש לפורום. אם אני מפריע (וזה לא שהמקום הזה שייך לכן או שפז``ם נותן יתרון) אז אסתלק ודיי! אין דבר מעליב יותר מאשר להדביק למישהו השתייכות או דמות או זהות לא נכונה! הגזמתן קונפוז~

למעלה