ואו!

Satyricon

New member
ואו!

זה היה פשוט מדהים.. אז ככה... אני מנסה להרדם וזה... פתאום אני מרגיש שיתוק שינה,אז ניסיתי לפתח מזה חלום... חשבתי על סביבות וזה...פתאום אני "מתעורר" במיטה שלי כשהכלבה שלי מלקקת אותי...*פוף* התעוררתי באמת... שוב ניסיתי להרדם שוב הרגשתי שיתוק שינה ותוך שניה מצאתי את עצמי בארמון מפואר ומוזר עם בובות של דרקונים (חשוב לציין שלפני שנרדמתי שמעתי בטהובן חח.. אז לכל אורך החלום התנגן בטהובן) קיצר.. חשבתי לעצמי מה יקרה אם אחת מהבובות תתעורר לחיים קפצתי על אחד מהם.. והוא פתח את העיניים והתחיל להלחם בי... התפלאתי כמה שזה באמת כואב וכמה שכל התחושות אותו הדבר...אחרי זה הקמתי צבא בובות שיהורג את הבובה שנלחמה בי...ואז פתאום היטלר הופיע עם סיגר... מצאתי כמה סיגרים.. זרקתי עליו ואז יריתי לו בראש... פחדתי מהתגובה אז הסתכלתי על קיר ואמרתי שאני מאמין שזה יכול להפוך למראה שתקח אותי למקום שאני הכי רוצה ליהיות בו... זה היה קשה.. אבל התרכזתי ופתאום התחלתי להשתחל בן מראות(אין הגיון בחלומות.. חח וחושב לציין שפה המוסיקה של בטהובן התגברה באופן דראסטי) ואז פסלים של רומאים כאלה.. התעוררו לחיים וסחבו אותי.. יותר נכון העיפו אותי ושמו אותי על שולחן ממתכת וחברה שלי הייתה שם..נישקתי אותה ואז פתאום הפסיקה המוסיקה וניהיה לה שער קצר וגוף של בן ואז התעוררתי... והנוף היה מדהים.. כ"כ אמיתי! מצטער על הכתיבה שלי... פשוט ירדתי ככה למטה כדי לכתוב את זה ולחזור לישון לילה טוב D:

sh00sha

New member
קול... חצלולים של אמצע הלילה...

מזלט חבר! נשמע מגניב!

silverhawk

New member
נשמע מגניב!

נראה שהצלחת לשלוט בחלום ברמה גבוהה יחסית! כל הכבוד! רק להבא, אני ממליץ לשלב בדיקות מציאות ואת השיטות במהלך החלום. בהצלחה בהמשך!

למעלה