ואו

ואו

אף פעם לא כתבתי בפורום הזה את האמת תמיד אגרתי הכל יש לי פסיכולוג שהכרתי לאחרונה - מדהים ואבא בעל נכות רגשית לפי כל הגדרה שהיא אמי נפטרה לפני 3 וחצי שנים ואני.... אני מנסה להתמודד עם החיים אבא שלי עכשיו נסע לחברה שלו הוא דואג לעצמו ולה אבל חוצמזה מבחינתו אני צריכה כבר להתחתן - ממש לא בקטע שלי - אפילו אחרי פרידה לאחרונה אני בת 24 וכמו שאתם שומעים ורואים ממש מבוהלת ממנו מה אתם ממליצים?

כי הוא חושב רק על עצמו

הוא תמיד היה טיפוס מאוד מיוחד מצד אחד מצטיין בצבא וברפואה מצד שני לא יודע להיות אבא זה מעין מצב מתסכל אין לו מושג איך לדבר או איך למשל לשבת ולעזור כל פסיכולוג שניסינו שיעזור הוא הדף תוך זמן קצר מה עושים? אני מאמינה שכרגע כל בעיותיי בחיי הם אבא וכל זה התחזק רק לאחר מות אמי - לפני 3 וחצי שנים והתחזק עוד יותר לפני כמה חודשים שאחות של אמי - אחותה היחידה- נפטרה גם כן - מאותה מחלה - הסרטן

reedgreenwhait

New member
אם הבעיה היחידה בחייך הוא אביך

אז חייך במצב נהדר... יש לך אפשרות להתרחק ממנו? לגור לבד?

לא כספית

תראי... אני גם אחרי פרידה אבל אני חושבת שגם היא קשורה באבא שלי עד שהמצב איתו לא נפתר אני לא יכולה לנהל קשר תקין ונורמאלי רעות

reedgreenwhait

New member
אז...

אולי תציבי לעצמך מטרה להתבסס מבחינה כספית? בכל מקרה תצטרכי לעשות את זה במוקדם או במאוחר...ובנתיים תנסי לחיות עמו בשלום יחסי.

מסכימה בהחלט ../images/Emo45.gif

ו... ברוכה הבאה

למעלה