ואו........

DEATHRUCTION

New member
ואו........

באמת שנים שלא הייתי פה........ פשוט הפורום ירד מהרשימה....ושחכתי להיכנס שוב.... פיספסתי הופעה של היהודים בב"ש :( אבל הייתי כבר ב-5 שלהם אז לא נורא....

S h i R l e y

New member
היי מ'מצב לכולם???

אז ככה, חזרתי אחרי הודעה נחמדה שהשאירה לי מנהלת הפורום החביבה. האמת... לא יודעת למה הפסקתי להכנס... באיזשהו שלב רמת הדיונים פה ירדה והאמת שהיהודים לא מוציאים שום דבר חדש אז ככה שאין כבר הרבה מה לומר שלא נאמר... מעבר לכך... אפשר להגיד בערך שאני פחות אוהבת את היהודים כי בכל זאת... עם הזמן מתחילים להפתח למוזיקה טובה ומשובחת יותר. ואם מישהו פה יגיד שאין יותר טוב מהיהודים אז הוא בעצם מקיים את הסיבה שבגללה הפסקתי להיכנס לפורום. זה כאילו החבר'ה פה מאמינים באמת שהיהודים זה הכי טוב שיש וזה פשוט... לא נכון! היו פה כמה דיונים שממש הצחיקו אותי ברמת הפתטיות שלהם וההערצה העיוורת ששררה בהם... לסיום אני אומרת, כבר כמה חודשים שלא הייתי בפורום אבל מעיון קצר בפורום אני רואה שהרבה מהחברים התחלפו להם אז ככה שאולי ההודעה שלי לא מופנית לכולכם אז אל תתקפו סתם. יום שישי ה-13 מפחידול לכולכם
שירלי

הייייי אנשים....

עצוב לי שזה מה שאת חושבת....תראי הפורום (אני מקווה) די השתפר.. אני רואה שקיבלתם את המסר שלי.... באמת התגעגענו אליכם פה...

חזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

מזל טוב...איזה כייייייייייייייייייייף

S h i R l e y

New member
תודה...../images/Emo6.gif

את עוד מהימים שכתבתי בפורום אז את בטח זוכרת מה היה פה.

למעלה