ואו!
E Effoliation New member 26/11/07 #2 ..../images/Emo210.gif עכשיו, אחרי שקצת עבר לי השוק.. הייי אנשיםם!! מה קורהה?? מה שלום כולם?? [שולי, את יודעת שהפוסטר שלך עדיין תלוי לי בחדר? ]
..../images/Emo210.gif עכשיו, אחרי שקצת עבר לי השוק.. הייי אנשיםם!! מה קורהה?? מה שלום כולם?? [שולי, את יודעת שהפוסטר שלך עדיין תלוי לי בחדר? ]
L LaviDavi New member 26/11/07 #5 ../images/Emo109.gifאומייגאד אני לא מאמינה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif איזה טלפתיהההההההה בדיוק לפני כמה ימים חשבתי לי לאן נעלמת ושיש לך עוד מעט יום הולדת!! וראיתי את התמונות שלנו מהמפגש וזה.... שולייייייייי התגעגתי מלא!!! אל תנטשי אותי ככה שובבב!!!!!
../images/Emo109.gifאומייגאד אני לא מאמינה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif איזה טלפתיהההההההה בדיוק לפני כמה ימים חשבתי לי לאן נעלמת ושיש לך עוד מעט יום הולדת!! וראיתי את התמונות שלנו מהמפגש וזה.... שולייייייייי התגעגתי מלא!!! אל תנטשי אותי ככה שובבב!!!!!
E Effoliation New member 26/11/07 #6 יאאאא../images/Emo210.gif בואי בואי למסןן אני רוצה תמונותתתתתתתתתתת אההההההההה רגע המממ הממ אני בשוק חחח גמאני התגעגעתי פול!! ונכון, יש לי עוד מעט יומולדת! ביום ראשון אהאהעאהאעה לא להאמין בואי למסנג'ר יא שמנע!!!
יאאאא../images/Emo210.gif בואי בואי למסןן אני רוצה תמונותתתתתתתתתתת אההההההההה רגע המממ הממ אני בשוק חחח גמאני התגעגעתי פול!! ונכון, יש לי עוד מעט יומולדת! ביום ראשון אהאהעאהאעה לא להאמין בואי למסנג'ר יא שמנע!!!
N N0 far New member 26/11/07 #8 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif
E Effoliation New member 26/11/07 #17 חהחה..../images/Emo210.gif MCR משלומך? [חח יש לי את הטלפון שלך.. חיחי]
B Butterfly of wind New member 26/11/07 #11 גאד:| ../images/Emo134.gif שלכככככת יש לי עדיין את המצגת שעשית מהמפגש ב7.8.05 לאן נעלמת כל הזמן הזה?
E Effoliation New member 26/11/07 #18 הווו ../images/Emo7.gif../images/Emo210.gif אולי תשלחי לי אותה?? הממ הייתי ב.... בית חח סתם לא.. עזבי, סיפור.. מה שלומךך? [ואי כמה זמן לא קראו לי שלכת..]
הווו ../images/Emo7.gif../images/Emo210.gif אולי תשלחי לי אותה?? הממ הייתי ב.... בית חח סתם לא.. עזבי, סיפור.. מה שלומךך? [ואי כמה זמן לא קראו לי שלכת..]