ואולי............

black ross

New member
ואולי............

ואולי שם באופק שניבט מעיניי הדימיון הופך מציאות ואולי שם בחושך בפינה הקטנה ילדה מאבדת זהות ואולי מתחת גשר ישן וטחוב נמצאת נשמתי השבורה ואולי אני חייה רק כצורך למות שאת קיומי תסגיר רק דמעה

מאו יין

New member
שירן שלום מתוקה..../images/Emo24.gif

ואולי... שם באופק יש מציאות יותק שמחה מהדימיון הניבט מעייניך? אולי שם בחושף ילדה קטנה מאבדת את זהות הילדה ומתבגרת...? ואולי את נשברת כי את מחפשת מתחת לגשרים הלא נכונים? מתוקה כולנו עוברים הרבה כאבים בחיים! אבל בחיים יש עוד דברים פחות כואבים, כדאי לנסות להתרכז בעיקר בהם ולא במה שכואב. מישהי חכמה פעם אמרה לי: אם קיים אדם שיכול להעכיר את מצב רוחך,סימן שהבעיה אצלך! כי אך אחד לא אמור להשפיע על הרגשתך עד כדי כך חוץ ממך עצמך! מתוקה נסי קצת להתעודד העולם לא כזה נוראי תלוי מאיזה צד בוחרים לראות אותו.
מאו! שבת שלווה ושמחה שתהיה לך!

black ross

New member
מקסימה.....

אף אחד לא יכול להעכיר את מצב רוחי חוץ מ......... טוב זה לא אדם בשר ודם אלא זה שיושב מעל ומתכנן לי את החיים...... ולא לדאוג אני לא בדיכאון אני פשוט מהרהרת זה הכל ...... עברתי מזמן את השלב של הדיכאון ....... לגבי האופק אני לא יודעת מה יש בו לגבי הילדה היא אידה את זהותה וכן היא התבגרה אבל מהר מדי.... לגבי הגשרים........ אפשר לומר שהם בעצם מצב של חוסר ברירה..... מאו מתוקה ...... אפשר לחיות עם כאב זה לא כזה נורא...... שבת שלום לך.....

מאו יין

New member
חמודה...

תהרהרי..אין בכך כל רע,אבל אל תשכחי גם לחיות ולהנות קצת... וסליחה שקצת נעלבתי אבל את לא ראית את הסיפור שלי ...כשנכנסתי לאכזבות,ונעלבתי כי אין מי שיודעת יותר ממני מה זה לחיות עם כאב... אם תרצי אני יכולה להעתיק לך את הסיפור ותדעי...

black ross

New member
אני אשמח.......

מתוקה אין צורך להיעלב........ אני ממש מתנצלת אם פגעתי בך...... רק התכוונתי לומר שלמדתי לחיות עם הכאב........ אני אשמח אם תשלחי לי את הסיפור
ן-

מאו יין

New member
לא לא ../images/Emo8.gif

זה לא היה נעלבתי ברמת נפגעתי....
. אולי סתם הגזמתי שכתבתי שנעלבתי... פשוט כשנותנים עיצה והיא באה מניסיון אישי כל כך כואב, אתה רוצה שהבן אדם השני יידע שאתה לא סתם נותן עיצה...אלא באמת חווית את ה"כאב" על בשרך... הקטע הוא שאני יודעת מה זה להשלים אם זה שאין,אי אפשר לקבל את הבן אדם שאני אוהבת ולהיות איתו,כי....אלף סיבות שונות יש לאהבה נכזבת...גם לי זה קרה....מסיבות שונות משלך.והסיפור חיים שלי הוא "סתם" מלא בכאב... אני הולך לארכיון לחפש,ובתגובה הבאה תמצאי את הסיפור שלי..

black ross

New member
מחכה בקוצר רוח.....

אבל היה חשוב לי לומר הכאב הוא לאו דווקא מאהבה נכזבת ...... למרות שכשחושבים על זה הכל בעצם נבע מאהבה נכזבת רק לא כזו בין בניי זוג לא כזו רומנטית אלא אהבה שנולדנו להרגיש בטוחים איתה ואז......... טוב אז מגלים שזה לא כל כך נכון

מאו יין

New member
../images/Emo178.gif ואחרי נבירה בארכיון...

• סוף סוף...האכזבה של מאו..ו מאו יין√ אז למה בכלל אני נכנסתי לפורום הזה??? האמת שאם היה פורום שנקרא "דכאונות" לשם בטח הייתי נכנסת.. "אכזבות" פשוט היה הכי קרוב...אבל אין שמחה ממני שניכנסתי לפה ומצאתי אתכם. אוף מאיפה להתחיל,האכזבה שלי היא לא משהו נקודתי,לא משהו ספציפי רע שקרה לי אלא האכזבה שלי היא מכל(!) החיים! מהיום שנולדתי. נולדתי לאבא ואמא. אבא- הוא טיפוס מאוד קשה עם הרבה בעיות נפשיות שהוא לא מודע להן,ולא רוצה להיות מודע להן הוא בקטע של"אני בסדר,זה שאר העולם שדפוק"....הוא אלים פיסית ומילולית ואכלתי הרבה חר.. ממנו.הוא גם הסיבה העיקרית לבעיות שלי עם עצמי ועם העולם. אמא- נפלה המסכנה על אבא שלי שיודע לעשות רושם כביר על בן אדם שלא מכיר אותו לעומק בהתחלה.אח"כ מגלים על מה נפלת..אמא שלי גם אכלה הרבה חר.. ממנו. כיוון שהיא היתה חלשה נפשית ולא היה לה כוחות להתמודד איתו היא עזבה אותו אבל גם אותי ואת אחותי... קצת רקע.. בגיל 6 שלי אמא שלי שנמאס לה לספוג צעקות ריבים קללות ומכות מאבא שלי החליטה יום אחד שהיא לא רוצה לחיות איתו יותר וזה קרה אחרי שאבא שלי תוך כדי ריב הזמין את כל המשפחה שלו ושל אימי לחזות "איך אני הורג אותה" מילים שלו...וניסה לחנוק את אמא שלי שכולם מתנפלים עליו ומנסים לשחרר את היידים שלו מהצוואר שלה...ואני ילדה בת 6 עומדת ומסתכל על המחזה ה"נהדר" הזה עד שדודה שלי גררה אותי תוך כדי שהיא מחזיקה את אחותי בת השנתיים מתחת לזרוע אחת ובשנייה גוררת אותי לחדר שלא אראה... אבל אני ראיתי...ואת המחזה הזה לא אשכח לעולם. אז אמא שלי התלוננה במשטרה. וכיוון שאני לא רוצה להאריך יותר משהו שיהיה גם ככה ארוך..נקצר ונאמר שהם פתחו בתהליך גירושין שנמשך קצת יותר משנה והיה מאוד מכוער!! אבא שלי לא הסכים לותר על "הילדות" לא היה מוכן לתת לה גט אם לא יקבל אותנו.וזה לא מאהבה רבה אילינו או כי הוא חשב שהוא יגדל אותנו יותר טוב אלא כיוון שאז לא היו מחלקים את דירת בני הזוג המתגרשים ומחלקים חצי חצי אלא מי שהיה נשאר עם הילדים היה בדרך כלל מקבל את הדירה. ואבא שלי הבהיר לי לא פעם אחת בחייו שזו הסיבה שהוא התעקש לקחת אותנו.. אמא שלי באותה תקופה היתה על כדורי הרגעה ועל סף התמוטטות עצבים כתוצאה מכל מה שעברה איתו(הוא גם בגד בה) ולא היה לה כבר כוח להילחם (למרות שאיזה שופט לא ישר נותן את הילדים לאמא במקרה שהאבא אלים????) לאבא שלי היו חברים מהמשטרה והם ,הוציאו אותו מזה. אז... בסוף אמא שלי עשתה החלטה שהשפיעה על כל החיים שלי מאז ועד היום!! אמא שלי החליטה שהיא אם היא לא תעזוב אותו עכשיו אולי לא עולם היא לא תמצא שוב אומץ לפתוח בתהליך שכזה,ואילו אנחנו הבנות מתישהו יגיע הזמן שבו נעזוב את הבית מטבע הדברים...(נתחתן...)אז היא החליטה להשאיר אותנו בידיו המכות ולעזוב לבד. נשארנו איתו. אחותי הקטנה מיום שנולדה היתה ה"בייבי" המתוקה שלו אותי הוא כנראה לא סבל.אמא שלי טוענת שזה בגלל שכשהייתי תינוקת והוא היה מרים אותי לידיים הייתי ישר זוחלת למטה ורוצה לזחול לבדי..(לא רק איתו הייתי כך הייתי פשוט תינוקת נורא עצמאית..!!) אז הפסקתי להיות ילדה בגיל 6 לא היה כסף למטפלת אז אני התחלתי לטפל באחותי בת השלוש.ולנקות את הבית ולכבס ולהכיו אוכל וכל זה לא היה כל כך נורא אם לא הייתי חוטפת מכות מאבא שלי כל היום. צר לי אמשיך אח"כ אני יודעת שזה ארוך אז נצא לפרסומות... יש המשך ...העתקתי לתגובה הבאה...

מאו יין

New member
הנה ההמשך........

שלום חבריי,ההמשך...ו מאו יין√ אז בגיל 6 נשארנו אני ואחותי אצל אבא שלי,בהחלה הוא אסר עלינו לבקר את אמא שלי בדירה שלה.היא רק יכלה לבוא אלינו. יש לי אלפי סיפורים על הדברים שאבא שלי העביר אותי במהלך השנים שגרתי אצלו..ואין לי כוח בידיים לספר את כולם... הוא מנע ממני כל סיכוי לאושר ,הוא לא נתן לי ללכת לא לחוגים אחה"צ,לא לחברות,לא לפעילויות בית ספר (אלא אם כן הן היו חובה...),לא למכבי צעיר כשכל הכתה שלי הצתרפה,מה שגרם לי להיות גם מבודדת חברתית תמיד,מה שכמובן גרם לי להעביר את שנותי בבית ספר יסודי כמעט ללא חברים וען הרבה "הצקות מחברים לכתה" ילדים הם באמת יודעים להיות אכזרים כיוון שאין אצלם "פוליטקלי קורקט", חלק מהכתה היו שכנים שלי בבניין שידעו יופי לספר לכולם איך אבא של מאו מרביץ לה ולאמא שלה גם ואיך הוא לא "מרשה" לי לעשות שום דבר!... בנתיים אמא שלי התחתנה שינית עם גבר שהתנאי לחתונה מיצידו היה שאמא שלי לא "תפיל" עליו את שתי בנותיה מנישואיה הקודמים מה גם שהן גם כך נמצאות אצל האבא שמשום מה לא מוכן לוותר על "גידולן" ( למה לוותר על מבשלת מכבסת מנקה ושק איגרוף בחינם???...) (אמא שלי ובעלה הן פרק שלם וארוך אבל אחר אני אספר לכם אותו מתישהו כי יש בו קטע מעניין שיעלה שאלה לגיון שממילא עולה בפורום הזה אחת ליום בערך...שאלה בעיניי אהבה...) בכל מיקרה לא היה לי שום סיכוי אחרי החתונה לעבור לגור אצל אמא שלי.נולדה לנו אחות מנישואין אלו ואין מה לאמר מערכת היחסים שלי אם אמא שלי היתה מורכבת ומסובכת מאוד במהלך השנים. בהתחלה נווווורא כעסתי עליה הייתי רבה איתה 8 פעמים ביום (אני כבר בערך בת 10,11 בסיפור) למה את לא לוקחת אותי מימנו ,אצלה בבית ראיתי סיכוי לחיים טובים יותר.פעם הוא ממש הרביץ לי והשאיר לי סימנים על כל הגוף קראתי לאמא שלי בכוונה והראיתי לה את הסימנים והיא עדיין לא לקחה אותי... זה ניראה כאילו אמא שלי היא הכי רשעית בעולם אבל לא היא לא .היום כשאני בוגרת יותר ועברתי "קצת" בחיים אני מיסתכלת על הסיפור של אמא שלי מהצד.ויש לי יותר סלחנות כלפיה כי אני עברתי חיים לצד אבא שלי והיום אני יודעת שלהיות נשואה למישהו שמשפיל אותך כל היום (כמו שהוא נהג איתי) ומכה אותך(כמו שהיכה אותי) ומזלזל בך ומקלל אותך(כמו שעשה גם לי). זה נורא ואיום!!! ואמא שלי לא ידע הכיצד להתמודד איתו היא נישאה לו מייד אחרי הצבא עברה 8 שנות גיהנום לצידו,ניסיון אחד (לפחות שאנחנו יודעים...) שלו להרוג אותה בהתקף זעם,ותהליך גירושין ארוך משפיל ויקר,איתו. והיא רק רצתה סיכוי לחיים נורמלים על כך שכדי לממש סיכוי זה היא בחרה להשאיר אותנו איתו, כנראה שלסלוח ב א מ ת לגמרי לעולם לא אוכל, אבל כיוון שבכל זאת לאורך כל הדרך היא נישארה לצידינו(בערך) והיתה תמיד ברקע ולא נטשה אותנו לגמרי.ונילחמה איתו כל הזמן כדי לאפשר לנו קצת אוויר נקי לנשימה, בגלל כל זאת הגענו אני ואמא שלי היום לקשר טוב מאוד שאני מאחלת לכל אם וביתה.לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה.. אחותי מנישואין אלה היא אחותי לכל דבר נערה מוכשרת ומדהימה. שלפני כמה ימים ביקשתי ממכם לעזור לה לנצח בתחרות בערוץ הילדים ושוב תודה על עזרתכם היא אספה 1500 שיחות שזה המוווון! ונחזור אלי..בגילאי 15,16,17 זה כבר היה סיפור אחר. יחד עם ההורמונים של גיל ההתבגרות, הדיכאון המתמיד שבו נמצאתי גרם לי להיות מעין פצצה מתקתקת שעלולה להתפוצץ בכל רגע. אחת הסיבות שלא ברחתי מהבית זו אחותי כיוון שחששתי מה יקרה איתה אם אני יעלם (למרות שגם היא בתמודדותה עם המצב למדה לנצל לטובתה את העובדה שהיא המועדפת הבולטת על אבא שלי!, והמישפט "אותך לאבא" היה שגור בפיה 20 פעם ביום כי היא ידעה שזה נשק מצויין פחדתי מהמכות של אבא שלי פחד מוות ומממנו פחדתי בכלל.) ניסיתי באיזהשהו שלב להעזר בעובדת סוציאלית לנוער כדי לצאת מהבית "בצורה חוקית" מה שניקרא, בצו של בית משפט אולי למשפחה אומנת. אבל אין מה לעשות באותו זמן לא היתה מודעות לכל נושא האלימות של הורים כלפי ילדים ועוד בסיפרי חינוך היו עוד ממליצים שגם "מכה קטנה לישבן היא דרך לחנך ילד סרבן" ה י ו ם מבינים איזה נזק יכולה לעשות לילד מכה שכזו מהאנשים עליהם הוא אמור לסמוך יותר מכל, הוריו! ואותה עובדת סוציאלית מטומטמת לא רק שלא עזרה אלא רק הזיקה .היא התעקשה על מפגשים משפחתיים סטייל "קשר משפחתי" שבהן ישבנו אני אחותי אבא ולפעמים גם אמא "ושוחחנו" על "הבעיות" ואני ואבא שלי ערכנו "הסכמים" בהם אני אמורה למלא אחר דרישותיו והוא אמור לתת לי לחיות...( הוא היה נותן לי עונשי ריתוק של חצי שנה (זה המינימום) ויותר!!!! אני ר צ י נ י ת !) ואח"כ כשהיינו מגיעים הביתה המשפט הראשון שלו היה "אני הבאתי אותך לעולם ואם יבוא לי אני גם יהרוג אותך ואף אחד לא יגיד לי מה לעשות אם הילד שלי!!!" ו"לכי תכיני קפה".. כמה פעמים רציתי להרעיל לו את הקפה ופחדתי מההאשמה ברצח... למה העובדת הסוציאלית היתה מטומטמת???(אני לא סתם מקללת אנשים!) כי היא רצתה להוכיח לי שאבא שלי כן אוהב אותי אז היא סיפרה לו בפגישה של שניהם לבד שניסיתי להתאבד (מה שמעולם לא עלה בדעתי!!!) והיא סיפרה לו זאת כי היא רצתה לראות את התגובה שלו.היא ציפתה כמובן לתגובה מבוהלת ורצון מצידו לעשות הכל בכדי שאהיה "בסדר". אני לא יודעת איך הוא הגיב לידה אבל מהפגישה הזו הוא מיהר הביתה ו"הרג" אותי במכות!!!!! " מה את עושה שטויות ומה את הולכת לספר לחה? מה את רוצה שאנשים יחשבו עלי???" אחרי יומיים הגעתי אל העובדת הסוציאלית הזו סיפרתי לה למה גרמה ואמרתי לה שאני לא רוצה לשמוע ממנה יותר בחיים!!!! שנים אח"כ נפגשנו באוטובוס בטעות והיא התנצלה כי המיקרה שלי חקוק אצלה לכל החיים הייתי המיקרה הראשון בו טיפלה אחרי שסיימה ללמוד ועל הטעות שטעתה איתי לא סלחה לעצה... יופי לה!... הפסקה.... להדליק אורות...ללכת לפיפי... אני אחזור... אוהבת אתכם, אתם יודעים לא???

@@

New member
מאו ../images/Emo68.gif שלי

אולי באמת, תשלחי לרוז את הסיפור שלך, שבאמת תראה איזה כאב את חווית ואלי רק כך היא תבין שמה שיש לה, זה פשוט 0 לעומת מה שבני אדם חווים

מאו יין

New member
((((((ריקי))))))) ../images/Emo6.gif מ´שלומך?

נשמתי היפה מה שלומך??? איך עובר היום?

@@

New member
את קורעת לי ת´../images/Emo23.gif

איך עשית לי חרא בלב, סליחההההההההההההההההה לא את, הסיפור שלך כ"כ מצמרר, הדמעות שוב צצות לי בעיינים. ולראות אותך? ילדה יפה ומקסימה, כאילו גדלת עם כפית של זהב בפה אני אוה
ת אותך ושולחת לך
אחתתתתתתתתתתתתת גדולההההההההההההההההההה

מאו יין

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

רררררריקייייייייי............ הלו מה קורה פה
עברנו את זה כבר, שכחת?!???
יום שישי יום מקסים! שבת נהדרת לפנינו החיים, טוב החיים חרא...אבל אנחנו יודעים הי טוב איך לייפות את החיים שסביבנו בכדי שיהיה לנו טוב. כי אם אנחנו לא נעשה, זאת אף אחד לא יעשה זאת בשבילינו

@@

New member
חולהההההההההההה עלייךךךךךךךךך

את פשוט מקסימה, הכוחות שאת שואבת הם אדירים ואני כל כך גאה בך
אוה
ת אותך

מאו יין

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo51.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo51.gif....

אני רוצה להודות להורי, סבתי, מורי, ומחנכי, על שהגעתי עד הלום! והיום בגיל 12 אני מאושרת לאמר.......................... אופססססססססססססס...קיבלתי "פלאשבק" לבת מצווה שלי חה חה חה חי חה...
סתם סתם, אני צוחקת יש לי מצב רוח שטותניקי מה יש אסור?!?!???

@@

New member
רק שישאר לך...

מצב רוח אפילו אם הוא שטותניקי
את מצחיקה אותי

black ross

New member
עכשיו באמת נעלבתי

ריקי יקירתי אני לא זוכרת שסיפרתי לך את סיפור חיי שאת יכולה להרשות לעצמך לטעון שהוא כ0 ליד הסיפור של מאו או של מישהו בכלל...... ולא אני לא הולכת לספר לך את סיפור חיי ...... הרי זה גם ככה לא משנה לך אחרת היית שואלת קודם לכן...... מאו מתוקה אני יכולה להזדהות ....... ועדיין אני נשארת עם המשפט עם כאב אפשר לחיות...... הנה אני חייה איתו כבר המון שנים ועוד דוגמא מוצלחת גם את חייה איתו ...

מאו יין

New member
שירני...../images/Emo140.gif

אוקי עכשיו אני כבר ממש מתחרטת שבכלל העלתי את הקטע של ההעלבויות... זה ממש אבל ממש לא מקום שבו מישהו חלילה כותב על מנת להעליב... ואני בטוחה שריקי לא התכוונה להמעיט בסיפור החיים שלך שעדיין לא סופר ובתמימות ואולי מבלי לחשוב היא השתמשה במילים שהוא כ-0 לעומת שלי... מייד תראי שהיא תתנצל בעצמה. ח´ברה, בואו ניצא מהקטע של העלבת אותי העלבתי אותך...כי אנחנו פה בכדי לשפוך ולשתף, ולקבל כל מיני דעות אבל דעות אלו מגיעות מאנשים שאין להם ולו טיפת רוע אחת קטנה בגוף!!!!! לכן בטוח שאף אחד פה ל מתכוון להעליב!!!! ולגבי השוואה בין סיפורי חיים- אין בכלל מה להשוות!!!! שני בני אדם יכולים לעבור את אותה הטראומה בדיוק ועדיין אחד יצא מהטראומה מבלי לחשוב עליה כמעט ומבלי שהיא תשאיר צלקות בנפשו,והשני יצא עם דיכאון וחוויות פוסט טראומטיות לכל חייו ותמיד יסבול מזה. זה אינדיוודואלי מאוד!! כל אחד ומה שהוא סוחב איתו...אנחנו לא מזלזלים באף אחד/אחת כי אנחנו לא רוצים שיזלזלו בנו! שירן סליחה עם הרגשת זילזול קל, ממש לא התכוונו לזה ואני באופן אישי אשמח לשמוע מה עבר/עובר עלייך בחיים היום,ובעבר...
ענק ומוחץ בשבילך! אוהבת מאו.

@@

New member
בלק רוז ../images/Emo141.gif

אני בהלםםםםם, בשוקקקקקקקקקקק, אני ממש לא התכוונתי להעליב אותך. כי את היית מכירה אותי, היית יודעת שאני לא אדם כזה. אבל זכותך, וכנראה שאת צודקת, לשפוט ולבקר בן אדם בלי לדעת מה עומד מאחוריו. כנראה שחשבתי ששמעתי את הסיפור לך (מרוב סיפורים אני קצת מבולבלת) וחשבתי זה סיפור אהבה, כמו רוב החברים פה, אני חוויתי אכזבה גדולה בחיי אבל היום שהכל כבר מאחורי הכל מתמגמד. אז יקירה שלי, את יכולה לא לסלוח, אבל אנ מרגישה צורך אני מבקשת סליחה אם פגעתי בך שבת שלום

black ross

New member
לא לדאוג מתוקה......

אני לא רציתי את התנצלותך רק את ההבנה שיכול להיות שמי שעומד מולך או יותר נכון מופיע לך על המסך עלול להיות בעל סיפור חיים שאת לא שמעת עליו...... וכן כשהתחלתי לרשום בפורום כתבתי על אהבה אבל זה לא אומר שאין לי עוד חיים חוץ מזה.......... מתוקה אם זה מקל אז אני סולחת למרות שאני לא חושבת שיש על מה לסלוח .... אני לא חושבת שמישהו צריך למצוא את עצמו אי פעם מבקש סליחה ועוד ממני... אני מטבעי סולחת על הכל ........ שבת שלום לך שירן ואם את מעוניינת להבין קצת יותר עלי אז........ מאו מאמי תשלחי לריקי את המסר ששלחתי לך

למעלה