ואולי???

  • פותח הנושא p4s
  • פורסם בתאריך
חחח חן הרגת אותי עם התשובה שלך... :)

אני מסתדר מצויין, אבל אני מוחה בכל תוקף על האפשרות שמפלצות חסרות רסן ישוטטו בפורום שכזה ללא רצועה ומחסום...
זה מסוכן לציבור המשתתפים... :)
מה שבטוח, חוק נגד ילדים יש... צריך לבדוק שהיא עוברת את גיל המינימום... זה פורום למבוגרים!

וואי הסכיזופרניה הזו שלה מבלבלת אותי... אני לא יודע כל פעם עם איזה דמות אני מדבר - הילדה
או המפלצת

:)
 


איזה פספוס.
אתה לא רק משיח, אתה גם בקיא במונחים הפסיכיאטריים, גם מגלה רמת מקצועיות גבוהה, גם יודע להתמודד באופן בוגר וראוי עם ביקורת והתנגדויות, ולפי רמת הנוכחות שלך בפורום התורים אליך זה בטח רק לעוד חודשיים שלושה ואילך.
ממש חבל שאין לי איזו בת לחתן איתך
 
ממש מזל... :)

ראשית מזל שאין לך בת לחתן לי... אבוי לי קרבה משפחתית אליך... הגבריות שלי בסכנה ממש....

וכן, יש לי ידע בהרבה תחומים... למרות גילי הלא מולפג עשיתי הרבה מאוד דברים בחיים... (p4s אני מתחיל להישמע כמוך) :)
כולל ללמוד מאז כיתה א עד היום בלי הפסקה....

לפי תשובתך אני מבין שגם את מבינה בתחום הפסיכיאטרי, אבל כנראה מהצד המטופל...

ולגבי התורים.... אם היית מהתחום הייתי בטוח יודעת שרוב בעבודה מתחילה בשעות אחר הצהריים...
בבוקר יש לי עיסוקים אחרים.... קוראים לזה לעשות חיים... במיוחד כשאני מסטלבט עליך פה בפורום...
וזה האמת ממש משעשע אותי, אבל סורי, חייב לזוז לים.... הגלים והשמש מחכים לי. נשאר לי שעתיים עד תחילת העבודה היום...
:)

אפרופו, p4s, סורי ללכלך לך קצת את השירשור... מבטיח שזו התגובה האחרונה שלי למפלצת (לפחות להיום)....
אבל אתה יכול ללמוד מהאינטראקציה... תראה איך היא נדלקת כשנוגעים לה בתחושת המשמעות (או חוסר המשמעות) שלה....
(מעניין מה התגובה שלה תהיה לוידאו ששלחתי לה חחחח)
:)
 
אבל נגד

קידום עסקי ושיווק מסחרי יש.
הבחור אפילו כבר לא מכמין מסרים.
מדי יום ביומו הוא בועל את הפורום בלי סיכוך תוך ציון שהוא למד אצל הכי טוב בתחום,
ובזמן שאצלך אין יאוש בעולם, כבר פתח סניף וירטואלי ל'קליניקה' שלו, עם "תחזור אלי לפולואו אפ ונמשיך".
 

chenby

New member
צ'מעי

את זוכרת כמה חפרתי על ביירון קייטי, ולפעמים עדיין אני משתמשת בכלים שלה, זה עבר לי החפירות, אבל אני עדיין מאמינה בזה..
בכל מקרה, הוא לא מקבל כסף על לינקים שהוא מעלה כמו שאני לא קיבלתי על לינקים של ביירון, זו השיטה שלו, כל עוד הוא לא שם טלפון ואומר לכותבים תתקשרו אליי ונקבע טיפול, הוא לא עובר על חוקי הפורום.
גם אם אני לא אוהבת את עניין החתימה, אבל זה מותר לפי חוקי תפוז...
 
סרטון משהו ספיישל שחיפשתי אותו ספציפית בשבילך

לפני שאני חוזר לעיסוקי ולעזור פה לאחרים, במקום לבזבז את זמני עליך שוב, אני חייב לתת לך לינק ספציפי בשבילך.
חיפשתי לך אותו ספיישל, אז תעשי טובה לאנושות כולה אם תראי אותו עד הסוף.

הילד שם, ממש מזכיר לי אותך ויעזור לך להבין את המקרה שלך...
(אל תדאגי, זה לא טוני, חיפשתי משהו יותר לרמה הגבוהה שלך וגם לגיל שלך הפעם), (אה, וזה אפילו מתאים לשם שלך):

http://www.youtube.com/watch?v=lN1GIDMWxqY&feature=fvst

ביי מותק, בהצלחה גם לך... כתבי לי מידי פעם שאדע מה קורה איתך...
(חן... נשבע שהפעם זה לא פרסומת סמויה!!! באמא שלי!!! נו.....)
:)
 
וואו, איזו פטרונות

אם לא היית כותב שזאת אישתך הייתי חושב שאתה מתאר ילדה קטנה או חיית מחמד... (וזאת לא ירידה עליה אלא עליך)
 
ואולי... קצת יותר פשטות...?

ממש מפחיד מה שאתה מתאר (ואני חשבתי שלי יש חיים מוצלחים...)...
אין אוויר... אין נשימה... הכל על פניו מושלם (אפילו הילדות) ובעצם מתחת למעטפת של שגשוג, נחשקות, הצלחה ושלמות אין בעצם משהו מהותי.

אתה יודע, מותר לך לנוח. מותר לך לשחרר קצת ולתת גם לטיפה של "לא מושלם" להיות נוכח בחיים שלך. לא תאמין עד כמה ה"לא הכל צריך להיות מושלם וסביבי" עשוי לתת לך חופש ונינוחות.

זה אולי לא פשוט להפסיק להדק ולאפשר לדברים גם לזלוג, לזוז, להתנועע, לוותר על שליטה, כי זה מי שאתה. אבל מי שאתה הוביל אותך אולי להצלחה בכל מה שחיצוני בחיים והגיע הזמן שתחפש אצל עצמך את הדרך להגיע פנימה, לדברים הפשוטים יותר אבל המהותיים והמשמעותיים.

אני מאמינה שאתם מאד מתאימים, אבל בניתם לכם כלוב זהב שלא נותן לכם ליהנות מההתאמה הזאת.
 

p4s

New member
מנסה ללמוד משהו ממישהי שיודעת משהו

תודה על תשובתך - גרמה לי לחשוב....
הלוואי והייתי יכול....את חושבת שזה קל שיש לך אחריות? אם בצבא ואם באזרחות, הלוואי והייתי יכול לחשוב כ "בעיה של מישהו אחר"....... חונכתי וגדלתי על ערכים של כל הזמן להתעסק בדברים. אם יש זמן פנוי - סבבה, מצא מקום - תתנדב ותרום.
זה כיף. זה מספק. זה מפתח. זה מקדם.
זה גם מעייף..... אבל אני לא יכול לראות דברים שונה.... (תמיד יש דברים שאפשר עוד לעשות....)
 
תשמע...

לעשות שינוי זה תמיד לא פשוט. על אחת כמה וכמה שינוי תפיסתי ו/או ערכי. זה עדיין לא אומר שזה בלתי אפשרי. אלא מה, השאלה היא של נסבלות. כל עוד המצב שאתה נמצא בו, קשה, מתסכל ומחורבן ככל שיהיה, עדיין נסבל מבחינתך, אתה תמשיך להחזיק בסבל הזה (שיש לו מחיר אבל גם איזשהו רווח, אחרת לא היית מחזיק בו). כשהמצב יגיע לשלב של בלתי נסבל ברמה הכי בלתי נסבלת, שם יקרה השינוי.
נדמה לי שאתה כבר קרוב, אבל כנראה שעדיין לא שם. התשובה שלך מלמדת על זה.

ובכל זאת, יקירי, נראה לי שאתה חי באיזה בועה פרטית וממסכת משלך. לכולנו יש אחריות. אנחנו הורים, עובדים בעבודות עם אחריות לא קטנה, עושים מילואים, מטפלים בהורים מבוגרים, מתנדבים, מנהלים, נוהגים באחריות על הכביש, משלמים מיסים... למה נראה לך שמישהו אחר עושה את זה בשבילנו? למה נדמה לך שרק אתה בעל אחריות? אתה באמת משקף תפיסה ששמה אותך כבעל האחריות היחיד בעולם, שהכל סובב סביבו והכל חייב להיות בשליטתו.
ואין לך מושג עד כמה זה בלתי נסבל לחיות עם/לצד בן אדם כזה.

אתה ממש נראה לי מבולבל. מה זה הקשקוש הזה של "הלוואי והייתי יכול לחשוב כ"בעיה של מישהו אחר"?? מה ששלך שלך ומה ששל מישהו אחר הוא ממש לא שלך, הוא של מישהו אחר. ואם זאת אשתך אז זה של אשתך ולא שלך.
אתה יודע למה היא לא רוצה להזדיין איתך? כי גם את החמצן שהיא צריכה בשביל לנשום אתה כנראה מעביר דרכך. איפה שאין תנועה ואין חמצן, אין תנועה בכלל, גם לא תנועות של זיון.

חונכת? יפה וטוב, עכשיו תהיה מספיק אחראי בשביל לבחון האם כל הערכים וכל מה שחונכת עליו באמת עוזר ותורם לך בחיים או שיש משהו שתוקע אותך ושם לך את המקל הזה בגלגל, שבגללו יש לך הכל ואין לך בעצם את מה שאתה הכי רוצה וצריך. מותר, ולא רק מותר, חובה עליך להיות מספיק אחראי כדי לפתח חשיבה עצמאית וביקורתית בחיים שלך, בטח כשבחיים שלך לא רק אתה מתנהל, אלא יש עוד אנשים בעלי עצמאות ואינדבדואליות שחיים לצידך. נראה לי שמרוב לפתח ולהתקדם לעתיד שכחת איך לחיות את העכשיו. מלהסתכל ולשאוף רק אל העתיד אתה מפספס בגדול את מה שעכשיו. אתה בן 37 ואפילו את המשכנתה סיימת לשלם. מצוין, אבל ככל שאתה עושה וי על כל עניין ומרכיב חיים חיצוני והישגי, אתה מפנה את השטח ומתחיל לראות את מה שאין שם, מתחת להישגים החיצוניים הללו, כייפיים ומקדמים ככל שיהיו.

אתה צודק, זה מעייף. וואו, כל כך מעייף. הכתיבה שלך משקפת את העייפות הזאת. אתה מותש ואין פלא. וכל עוד תאמין במשפט "אבל אני לא יכול לראות דברים שונה", באמת תישאר תקוע במקום. רק אשתך תזוז משם וגם הבנות כנראה. ואולי היא תחפש לעצמה מישהו קצת פחות הישגי, פחות צנטרליסטי וגנרל אולי קצת יותר קטן, שאולי לא נראה כל כך מדהים, אבל חי את החיים עצמם ולא את הפנטזיה בגרוש שמציירים הסיפורים והאגדות (ומי כמוך רואה עד כמה כל זה פנטזיה בגרוש (כי זה מה שאתה בעצם מספר כאן), אבל עדיין לא מצליח לדעת ולהבין שזה בסך הכל מה שזה).
 

p4s

New member
אני בהקשב!

חזרתי וקראתי את מה שכתבת לי. ושוב את מה שאני רשמתי לך. ושוב את מה שענית לי.
מרגיש אידיוט על מה שרשמתי.
 

p4s

New member
אל תרימי ידיים (לפחות עוד לא).

התכוונתי לומר שאני יכול להבין ממה שרשמתי למה רשמת מה שכתבת לי....(ניסוח קצת מסובך..... :)
דווקא זה שאני יכול "לעבור אחורה בפרוטוקול על אמת" - זה נותן לי להסתכל על דברים בצורה שונה.
אני רואה שאני אמרתי משהו, ולמרות שהתכוונתי למשהו אחר - כשקראתי מה רשמתי הבנתי באמצעות התשובה שלך איך זה יכול להיות מובן.
זה כל כך שונה לדבר על חיים פרטיים "בצורה חופשית"... בעבודה אני בטוח שזה לא קורה וגם לא יקרה. אני מחושב מדי.
אבל פה, וקרוב לוודאי גם עם אישתי, אני פשוט מדבר. וזה לפעמים לא נשמע טוב ולא מובן כמו שהיה נראה לי כשרשמתי את זה.
זה בטוח קורה גם איתה.....
 

shirael

New member


From the song "Driving Sideways" (Aimee Mann)

And you will say
that you're making headway
and put it in overdrive,
but you're mistaking speed
for getting what you need
and never even noticing
you never do arrive...
 

שילה1

New member
אם יחסי המין והאינטימיות הם הביטוי לזוגיות,

הרי שהזוגיות שלכם ריקה.
היא מלאה בדברים חומריים,אך דלה בערכים זוגיים.
היא צודקת.קשה לה,רע לה,היא שבויה בכלוב של זהב.
שחרר קצת,ומהר.תן לה את המקום שלה,זה שהיא ראויה לו.
איך?טיפול מקצועי,אימון אישי,כל דרך שתבחר.
אגב,פעם אמר לי איש חכם:"אני מעדיף בית פחות יפה,פחות מאורגן,אבל מלא אהבה".
זכור זאת!
 

מריוס זכריה

Member
מנהל
עצה

אלמלא כתבת שההיתם כבר ב-4 טיפולי זוגיות, הייתי כמובן מציע לך עוד אחד. אבל אחרי 4, אפילו אני כבר לא חושב שזה יעזור.

זה שנדלקת על הרעיון של אייסמן, זה מצוין. זה מראה שאתה מוכן לשינוי כלשהו.

אלא שיכול להיות שמה שחסר לה זה הרבה מעבר לשינוי כזה או אחר מצידך.

ולכן הצעתי היא זו:
- נסה להיות יותר חם ונחמד ופחות שולט - זה נכון תמיד
- אם היא רוצה להתגרש - תן לה את זה, בצורה הכי חברית
- אחרי שתיפרדו, תישארו חברים טובים והורים טובים
- ואז אולי, אבל באמת אולי, היא תוכל שוב לראות אותך כגבר.

בזמן הפנוי אני כן מציע שתלך לבד לטיפול, ולו רק כי אנחנו בקהיליית המטפלים לא רוצים להפסיד לקוח מסודר כלכלית כמוך. [ סתם, אל תשים לב לשטויות שלי. אני באמת ממליץ לך ]

זו התוכנית כפי שאני רואה אותה.

וזה ממש לא סוף העולם. וגם לא בהכרח סוף הקשר.

אה, כן: אם תחליטו להיפרד, אל תרוץ מהר למישהי אחרת. חכה קצת.
 

p4s

New member
יש לי הארה (א') בקשר לטיפול...

במספר שעות ספורות פה בפורום, כבר נראה לי שאתם - האנשים שפה יש לכם תובנות ועצות הרבה יותר טובות מלכל מטפל שניסיתי (לא יודע... ההבדל בין פנים מול פנים לבין שיחה אנונימית ללא אינטרסים? )
ובטוח שגם לי יותר קל לכתוב פה מאשר לדבר (מחשבה על התשובה האחרונה שרשמתי - אני יודע לבטח!)

הפחד שלי הוא בדיוק מה שרשמת.... להתגרש, ואולי הקשר ייבנה מחדש.
זאת העצה שלך ושל עוד כמה שרשמו פה.... זאת המסקנה של אישתי.... זה אפילו עובר לי בראש.
אבל זאת אישתי למען השם - אם בנותי! האשה שאני דמיינתי ומדמיין אותי ואותה על הנדנדה בגינה ונכדים מתרוצצים מסביב....
אם יש דרך שזה לא יקרה - אני אמשיך לחפש ואמצא אותה!
תודה לך לכל האנשים פה ושעוזרים.
 

p4s

New member
דווקא אתה צריך לדעת

שזה שהטיל הקודם שוגר מוצלח לא אומר כלום על השיגור הבא.... :))))
 
למעלה