ואולי זו את....

kreimer

New member
ואולי זו את....

ואולי את זאת שראיתי היום במכולת עם שיער סתור מהבוקר - קונה לחם וחלב ואולי את זאת שיושבת לידי בשיעור ולועסת את קצה העט בהרהור ואולי את הפקידה בבנק שבו אני מבקר ואולי את הנוסעת שצחקה היום צחוק מעורר ואולי ואולי לעולם לא אדע האם את פה לידי ואולי סתם אבודה אי שם במרחקים ובלי יכולת שנפגש האם האהבה תקצר מרחקים או שגם לה היכולת, לא גדולה? ואיך אדע שאת הנכונה? ואיך תדעי שאני הנכון? ואיך לא תשאלי עצמך ברגע משבר ואולי טעיתי? והמציאות כואבת, והמציאות נושכת ואין ברירה , למרות חוסר היכולת מוכרחים להמשיך לחפש אחרת, למה לקום בבוקר? וכל כך רוצה וכל כך מבין וכל כך יודע אך בלב לא רוצה להאמין ללב אין כבר כח הוא רוצה חלוקה צודקת למה לכולם יש ורק הוא שיכול כ"כ הרבה לתת - לו אין? ולמה פה? , ולמה שם ? ולמה? כ"כ הרבה שאלות בעולם ולו - ללב יש רק שאלה אחת אחת יחידה היא שאלתו ומשאלתו שאת הפצע שבליבו תהה מי שתרפא ואולי אתם לא יודעים אך לב שותת דם הוא גם עלול לעלות למרומים

טאKילה

New member
חיפשתיך..../images/Emo79.gif

חיפשתיך בין ספסלי השדרה פסעתי בשווקים בין דוכני השוק מביטה לכל עבר צבעים וריחות בין פנים לפנים בין קול לקול סהרורית נמלטת אל תוך העלטה השמים הכחולים מאפירים חושך ליל בגווני ירוק שקופים כים הרחובות הסמטאות היו ריקים הלוואי והיית ליד שער עיר לבבי כש בעינייך דעת השמש המוזהבת כאשר אינך עמי נפשי משוטטת כשתבוא הבט בי בשתיקה וערגה אל תביט אלי כמו זר העובר לאט המסתנן מבעד לשכבות עורי אתבונן בך מסוערת באור מסנוור גואה בלבי מתיקות, המחשבה שגופך מגן עלי מרחוק צמאה לנשק לשפתייך להקשיב להלמות לבך לחבק אותך בתשוקה ולטבוע בתוך ים של אהבה.

kreimer

New member
ואת לא שם

צעקתי ללא קול במרחב החיים הסואן למוצאך בין אלפי הפנים הנראום כל יום אותך, האחת ויחידה שתשימי מזור לכאבי ורפואה לליבי הדואב עוד יום עובר ואני שומע קריאה רחוקה כן , כן זו הקריאה שלך קריאה עלומה ללא שם או פנים ללא דעת העתיד הצופן לנו יחדיו ללא דעת הסוף רק קריאה לחום ואהבה , לערגה ותשוקה שתחדור אל מתחת לעור ותגיע לתוך הנשמה לראות את האור הפוצע מתוך החושך ומביא את יום המחר קריאת ענות חלושה שאין מי ששומע מלבדי ומחזיר אני קריאה בתקווה שתקשיבי שתדעי שליבי הסוער כמו ים הוא זה שקורה לך ורוצה בקרבתך ורוצה בנחומך ושואג לאוויר העולם .... אייך?

טאKילה

New member
נגנת בי מילים לטושות..../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

ציירתי בנשמתי את דמותך כש נגנת בי מילים לטושות ליטפתי אותך חשתי להט גופך כשהבערת בי תשוקה נשקתי לשפתותייך כשהרטבתי את שפתיי אוהבת אותך כמו שאתה בדמיוני שזרתי לי את כולך בעמקי לבי.

kreimer

New member
רציתי

רציתי להראות לך - ולא יכלתי לנסות לומר לך- וההיתי כאילם לפנות , לגשת, לגעת לחשוק ... אך הפחד המשתק את כל האברים אולי תגידי - לא! את האור בקצה המנהרה את הנר בלילה סוער הנחמה שמעניקה אמא לבנה הכואב את האור בעיני השומר הרואה את הבוקר רציתי לשיר לך זאת אך אולי... אין לי אומץ וכולי רועד לבד בליל החיים האפלים מתפלל לאלוקי שישמע קולי וישלח אותך אלי אך אין קול ואין עונה ונשמתי דואבת מפחד הבדידות ומחשבה נוגת עוברת בראשי ...ואולי אין בי תקווה ואין לי חלום אין לי עתיד יש לי רק את היום יש בי אהבה לתת אך זה כל מה שאוכל אם תרצי בי , לא יהיה מאושר ממני

טאKילה

New member
מול הים..../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif

שעת בין ערביים, מול הים קטפתי בלהט את השמש השוקעת היורדת אל הגלים ומפזרת שושנת רקיעים. מבעד לדמעת כיסופיי שוטטו שלהבות, צליל מי מלח קול ימי רחשים רוגשים כל אלה עטפו גופי. אתה שלבי אוהב אילו באת להקביל פניי ללילה חלומי כזה, של אהבה.

kreimer

New member
../images/Emo11.gifעל גבי הרוח../images/Emo12.gif

ושמעתי את קריאתך מעל כנפי הרוח ונמשכתי לקולך הענוג שלכד את ליבי בצבתות ברזל לא נתן לי מנוחה עת נישא רוחי אלייך מעל גבי החלום לא נתן לי מוחי לשגות באשליות וליבי נקרע, הומה ללא מרגוע אלייך, כן רק אלייך... ומה אוסיף לומר אם בליבי שתיקה כה צוננת, כה שנואה לו רק תוכלי לגעת בי להמיס את חומות האכזבה

טאKילה

New member
חיכיתי לך..../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif

חיכיתי לך לשמוע את קולך דמי מסתלסל בתוכי קשובה לפעמי לבך מונה זמן בשקט מחכה לך בחושך נושמת אותך מרחוק ליטפתי ידך שלא היתה נשקתי לשפתייך ש אולי פיך ישיר לי שיר אהבה.

kreimer

New member
לך המחכה../images/Emo28.gif

ובדמיוני אנו חבוקים נעים בעולם אין קץ לא נפרדים לרגע כאילו קשורים מאז ומתמיד אחכה לך ליד מדורת החיים שם אשב עד יבוא הקץ עד שאראה אותך יושבת כמו ישבת שם מאז ומתמיד יחדיו נלכה לנו שלובי זרוע מחזיקים יד ביד בשביל החיים המוביל אל האושר התמידי

טאKילה

New member
יצקת בי כיסופים..../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

חבק אותי בין כנפייך עטוף גופי ברכות נוצה מלטפת רחף בי אותך מעל גג העולם פני יהיו מוגנים ומוארים בך . יצקת בי כיסופים כולי מתלבה באש שהבעירה תשוקה בוא נתכרבל יחד עטה עלעלי חמימות הניתזת מלהט אהבתך .

kreimer

New member
../images/Emo7.gifוהיא חסרה

כן רואה אני בכל יום את דמותי מול המראה גאה חזק יכול על כולם גיבור על כל העולם העתיד פתוח לפני חיוך זחוח על פני כמו האדם הראשון בבריאתו הכל נוצר בשבילו הוא מרכז העולם היה לו הכל לא היו לו מתחרים כולם נשמעו לקולו והאלוקים דיבר איתו טייל איתו בגן עדן אירח לו חברה ואף על פי כן ולמרות הכל "לא טוב היות האדם לבדו" ובמראה בבוקר ובמטה בערב בארוחה ובטיול בנסיעה ובתפילה ברעש ובשתיקה בכעס ובפיוס היא חסרה ולמרות כל הרצון ולמרות כל התקווה היא חסרה אז יש מלאכים ויש תקווה ויש שמש זורחת הציפורים מצייצות השמיים כחולים ויש כוכב זורח והיא חסרה

טאKילה

New member
שלחת אלי מבטך..../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

שלחת אלי מבטך עינייך היוקדות מבעירות אש בגופי שפתיי הלחות מבקשות בלהט קח את ידי, תרקיד בך תשוקתי שאנשום מור בשמיך טרוף עונג פרותיי אגמע יין כרמייך בגן עדן של יצרים

kreimer

New member
חלצי הרותחים

חלצי הרותחים כמו קיבלו חיים מעצמם רוצים להרגיש בנוכחותך גוף אל גוף עין אל עין פה אל פה מגע אל מגע שנזרום ביחד כמו שני נחלים המתחברים להם יחדיו ומגיעים אל הים אז אדע מה גדולה אהבתך אלי שם אנועה בשבילי המרחב ללא שימת לב לזמן כי אדע שאת היא האחת ששבתה את ליבי ואשק לשפתיך טעם צוף הפרחים ואטבע בים מבטך אתמכר לצחות עורך הצח מלובן החלב ואשק לצוורך העשוי לתלפיות ואקח אותך אל יצועיי בליל שמחה ואושר ואטביע בך את חותמי לעד ולעולמי עולמים ואז אדע יחיד נולדתי ועתה הנני שלם

טאKילה

New member
לא שמתי לב../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

לא שמתי לב לבי שם עצמו בלבך עיני נסגרה חולמת אותך. תשוקתי סהרורית כש גופי נושם גופך מתפתלת ברעד מחשמל כפות ידייך . פי כמו צמח בר אדום, על שיח תאוותך. נושקת לחות שפתייך, שם, בעומק יער אהבתך .

kreimer

New member
נושם אותך

נושם אותך כל דקה וכל רגע בלי שימת לב לזמן ונשימתך מחייה, מרווה ומשקה כל החי בתוכי אל מרבד שושנים אקחך עימי לדעת את להט תשוקותינו ושוב יפרחו ניצני אהבתינו כמו לא פסקו מעולם וגופות ישתלבו זה בזה להביא לעולם חיים כמו זרע העף ברוח ומצא לו מקום מגורים

טאKילה

New member
נצח בלבבי..../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

חלמתי שלבך ישכון נצח בלבבי שהרגשות יהיו זרועים בחול גינת לבי אאיר לך בכוכבי ונר ירח לילי ארווה אותך בעסיס פרי תאוותי אבעיר גופך בלהבות אש תשוקתי אבנה לך בית מחומה של אהבה .

kreimer

New member
הכניסיני תחת כנפך

היכנסתיך תחת כנפי אהבתי וחלומך שזור בחלומי ואשקוד לילה ויום שרק תהיי מאושרת ולא אשכח את אותו היום שבו נעתרת אלי שבו הענקת לי מטובתך שהסכמת להיות מכורתי אצור אותך על לוח ליבי כמו פסל המבקש יצירה כמו צייר המביא אלי בד את מהות הקיים והחי מעודי ביקשתך מהיותי עלם רך וגם בזיקנותי זכרונך יהיה לעד

טאKילה

New member
נפשי בצל נשמתך..../images/Emo79.gif

הלב מבקש רק אותך נפשי בצל נשמתך שזורה אליך אהבתי ניתנת לך בצבעים כקשת בענן בשולי הרקיע זורמת כדינור תכול שקופה,, חולמת שלוה בשתיקה נשרו המחיצות אדוות רוחות תרכין בלאט שדות תאוותי בירכתי היער בוא אהובי,, רוצה אליך קח אותי ברכות מלטפת רגשותיי משייטים בים אהבתך חבק אותי בזרועותיך לבי ישתרג ללבך גופי יתפתל בתשוקה בחום גופך ומגע ידייך ..

למעלה