ואולי בכלל...

שייכת

New member
ואולי בכלל...

ואולי בכלל אני לא רוצה שזה יגמר. לא רוצה שתגמר ערימת הבלאגאן שיש פה כבר שנים. התרגלתי לחיות איתה, היא חלק ממני... פתאום יש כאן ריח של סוף. תיוקים של עבודות, דפים שנזרקים לכל עבר. זה עומד להיגמר... שנים של הנאה וקושי, שנים של סיפוק וחיים בלחץ והיסטרי כמעט... מה אני אעשה עכשיו? נדמה שכל הזמן שבעולם פתאום מתפנה לי... כל הלבנים הכבדות שישבו על הראש דרך קבע יורדות אחת אחת... הרגשה של קלילות שלא הרגשתי שנים, ריח של סוף שלא הרגשתי מזמן מתחיל להתקדם לעבר נחירי אפי. ואולי בכלל אני לא רוצה שזה יסתיים, אולי אמשוך עוד קצת... עוד יום... עוד שבוע... אולי.

סו

New member
שיוכי

קוראת אותך "ריח של סוף שלא הרגשתי מזמן מתחיל להקדם לעבר נחירי אפי" ואצלי כבר סוף שיעמום צמיחת הביניים וריח חדש של התחלה ריח הים שמחכה לי שמש בפנים עושה בי צמרמורת כי מצאתי את החלום שלי והוא כבר בכף היד שלי..... סו

שווינגית

תחזיקי את החלום בעדינות תלטפי אותו ברכות חלומות הם שבריריים אוווווו אני אוהב את הים ושיצליח לך

שייכת

New member
סויייייייייייייי ../images/Emo24.gif

החזיקי בחלום וחבקי אותו חזק... מתאים לך החלום, מתאימה לך החיוניות של השמש, של הים, של החיים... אוהבת, שיייייייייכת.

הבנאליות......

שמחייבת משפט כמו זה "לכל סוף מתחברת התחלה חדשה...." והחשש מפניה ? והעצב על הישן שנעלם ? עוד קצת וגמרנו
אהבתי

שייכת

New member
להתחלה יש ריח מיוחד...

ופרפרים מיוחדים, ואופי של התחלה.. עם כל החששות והשמחה, צעד מהוסס יהפוך לבטח לצעד של ניצחון. אבל בכל זאת, לעזוב את זרי הדפנה זה תמיד קשה...
תודה. שייכת.

irisi

New member
שייכת.....אל תדאגי...

את תמצאי לך בלאגאן חדש לעסוק בו זאת קלילות מדומה זמנית לגמרי יש אנשים...מכירה אותם מצויין שקשה להם לחיות בלי מטלה אחת ועוד ועוד...ועוד משהו להשיג ולהגיע לעוד מקום...וללמוד עוד משהו מאיך שזה נשמע, תגלי עוד משהו עוד פרוייקט... אל תדאגי...

שייכת

New member
../images/Emo140.gif לא דואגת...

אולי קצת עצובה... זה כוחו של הרגל, את בטח מבינה... לוקחת נשימה עמוקה, אחת כזו ארוכה... ובהחלט מחפשת בשקיקה את הפרוייקט הבא..
תודה על העידוד, שייכת.

למעלה