ואולי אתם תעזרו לי...

StAv cR

New member
ואולי אתם תעזרו לי...

אז ככה: דיגיטלית יש.... SONY CYBER-SHOT 5.1 מגה פיקסל מצלמה מעולה...אין טענות... ראיתי היום כמה סרטונים של שומאכר שהתקין איכשהו מצלמה דיגיטלית על הקסדה והצילום יצא נחמד לאאלה. האיכות פצצה,הוא רק כיוון אותה נמוך מידי לרצפה... האם אפשר באמת להרכיב את המצלמה איכשהו לקסדה? או שעדיף לכידון? איך עושים זאת? יש לי כרטיס זיכרון של 256 ככה שאפשרי כמה סרטונים של 25 ד'ק במסלול סופרקרוס.... יש דרך אחרת אולי? אשמח לכל עצה שתעזור... סתיו

StAv cR

New member
עצות לצילום מהקסדה\כידון...

מצלמה דיגיטלית יש( פירוט בהודעה למעלה), לא ידוע איך לחבר אותה והאים היא מתאימה בכלל? כרטיס זיכרון גדול שמאפשר רכיבה נטו עם זמן צילום מכובד. משקל של המצלמה לא ידוע...דיגיטלית רגילה יחסית חדישה... מפחד רצח שיקרה לה משהו אם היא נופלת...אני רוכב סופרקרוס להזכירכם...טריפלים טייבלים דאבלים במפים סיבובים וכ'ו... לקנות מצלמה אחרת ייעודית לא בא בחשבון-אי תקציב...
אמממ....איך לי בעיה לקדוח במצחיה של הקסדה או כל דבר אחר על מנת לחבר אותה וישצליח... אשמח לכל עצה שתעזור.. סתיו

enigo

New member
לא לכידון!

אלא אם יש לך ביטוח ממש טוב על המצלמה... הויברציות ישמידו אותה.

StAv cR

New member
כן המליצו לי כמה לא לשים לכידון...

המצלמה הדיגיטלית שלי יורדת מהפרק מכיוון שאני לא הולך לנקות טייבלים של 20 מטר ולדעת שאם הנחיתה מתפקששת אז הלך 300 דולר מצלמה... מצלמת אינטרנט? יש עצות? תיק גב עם מצלמה אחרת בפנים גם לא בא בחשבון בגלל משקל+אי נוחות+אפשרות להשמדה...

דמיקולו

New member
סתיו באבי (במבטא עירקי)

יש תופסן שתופס את המצלמה לחלק הקדמי של הקסדה,מתחת למשקף.......נכון, אם תיפול ותעוף על הפנים-הלכה המצלמה, אבל אין לך הרבה ברירות בתקציב שלך. קבל עוד קישור למצלמת קסדה, היתרון שלה הוא המשקל הנמוך של המצלמה שיושבת על הראש, אבל כמו שכבר אמרו לך, תצטרך לשאת אתך את גוף המצלמה המקליטה,ושוב, קצת הרבה יותר יקר מהתקציב שלך. חוץ מזה, בקשר למשקל על הקסדה,תמיד יכול להיות יותר גרוע

StAv cR

New member
קודם כל תודה אחי...

תראה, לגבי התופסן אני ישאיר את האופציה הזו לרגע האחרון... אתה מכיר אתרים שמראים קצת איך כמה למה עובד העיניין עם מצלמת קסדה מיוחדת שיש לכל רוכב AMA? סיפור יקר או סתם לא משו רציני? ואת האופציה של תיק גב עם מצלה נוספת הורדתי מהפרק... תודה, סתיו

למעלה