:) תן לי לנחש... אתה שחור! :)
S shyanne New member 29/8/04 #40 תפסת אותי שמתי לב יותר לדיג'... ברוך חח אבל עכשיו אני מסתכלת ואתה שחור ביותר! ...
פ פינגווין בהכחשה New member 30/8/04 #44 ../images/Emo110.gifואהההה:O רק עכשיו שמתי לב שזה לא kremboim אלא kremobim או שזו את טעית????:S מה זה קרמובים??למה לא קרמבואים?:S
../images/Emo110.gifואהההה:O רק עכשיו שמתי לב שזה לא kremboim אלא kremobim או שזו את טעית????:S מה זה קרמובים??למה לא קרמבואים?:S
ק קיווי הכרובית New member 30/8/04 #51 מזה מצ"ק ויש הרבה יותר מ2000!!! ובגלל זה אני חושבת שברוך זה לא שם טוב מספיק לדיג'..בלי להעליב או משו כן..אבל זה לא מספיק מיוחד..פטל זה מספיק מיוחד(=
מזה מצ"ק ויש הרבה יותר מ2000!!! ובגלל זה אני חושבת שברוך זה לא שם טוב מספיק לדיג'..בלי להעליב או משו כן..אבל זה לא מספיק מיוחד..פטל זה מספיק מיוחד(=
S shyanne New member 31/8/04 #54 כן... באמת מה זה מצ"ק? חח אבל אל תעליבי את ברוך! זה שם חמוד נורא ) יש 2000 ויותר אנשים שקוראים להם ברוך, אבל כמה דיג'ים את מכירה שקוראים להם ברוך?! זה נורא מיוחד...
כן... באמת מה זה מצ"ק? חח אבל אל תעליבי את ברוך! זה שם חמוד נורא ) יש 2000 ויותר אנשים שקוראים להם ברוך, אבל כמה דיג'ים את מכירה שקוראים להם ברוך?! זה נורא מיוחד...