ברוך זה הדיג'? חח כי זה אחללללה שם! יש קשר לכוורת? אתה גם יודע לנגן או שאתה סתם מהמגניבים שעושים כאילו ומשמיעים לך שירים מוקלטים כדי תחשוב שהם מוכשרים? אם השתנית עד כדי כך שאתה יותר יפה מהדיג' המדהים הזה (חח וממש אהבתי את השם... לשלי קוראים קשת אז מזל טוב, אתה אולי באמת כזה יפה! )
הקשר היחידי לכוורת זה שאני אוהב אותם, חוץ מזה.. השם מקרי בהחלט, חוץ מזה יש גם דיג'ית שבניתי, קוראים לה פטל והיא באמת משהו שלא מהעולם הזה.. ואני נראה לך מהמגניבים שעושים כאילו? אני נעלבתי...
גם אחלה שם ) אבל ברוך יותר אין מה לעשות, תסתום לה את האוזניים, שלא תשמע ), בכל מקרה היא מגניבה, כי בנית אותה לבד! אז אתה כן מנגן? מגניב! סליחה על הספק, אבל יש זייפנים, חייבים לבדוק האמת שאתה נראה אחד שיודע... במיוחד אם אתה יודע לבנות דיג'! פורום מוכש יש פה, מה?
זה רק אני והתאומים שמוכשרים פה... אם תרצי לקבל עוד מידע על הכשרונות שלנו יש מספר 1-800 שיענה לך על כל השאלות האמת שהפורום הזה מלא מוכשרים.. כל אחד מזיין בשכל בצורה אחרת ואנחנו מתים על זה..
נראה לי הסתבכת.. יש את תומר והתאומים מרעננה.. תומר זה בולי כפי שכבר שמת לב.. ויש את kremobim שהם התאומים.. בעיקרון הם תאומים..חח אבל בפורום כותב רק אחד שקוראים לו רועי! =) את מוזמנת להיכנס לגלרית תמונות של הפורום ואז תוכלי לראות מי זה מי .. =)
חחח.. אה ו.. תומר והתאומים הם לא אחים..חח הוא שחור.. הם לבנים.. דרך אגב.. את שחורה או לבנה? פשוט הפורום התפלג לשתי קבוצות..השחורים שהם השווים והמגניבים.. (נניח!)..חח והלבנים שהם המעתיקנים שנושאים בגאווה את האייקון של הרוח..חחח אני מהלבנים אבל אני לא באגודה שלהם.. אם יסכימו לחרוג ולקבל אותי לשחורים אני ישמח =) קיצר אשכנזיה או מה?
אין פה ויכוח השחורים הם הכי מגניבים בעולם! ) חח אני אבל מהשילוב המוזר! אבא שלי 100 אחוז תימני ואמא שלי 100 אחוז פולנייה! עלי אבל לא רואים את הפולניות... אני שחורה כמו שצריך )... אבל גם לבנים הם בסדר ) חחח