ואוו

deep ocean

New member
ואוו ../images/Emo7.gif ../images/Emo6.gif

לא שיערתי שקריאת ארבע ההסכמות-הספר המלווה ישפיע כל כך עלי. אני כרגע מרגישה כמעט בעילפון חושים. כל הכאבים הרגשיים, הרפש, האמונות, ההסכמות, החוקים - מהעבר הכל צף ועולה! אני מתמודדת על מליון דברים כרגע, ורק התחלתי לקרוא את הספר (אני בעמוד 30 ומשהו...הספר לא לידי כרגע) אני ממש מרגישה שאני הולכת להתעלף מרוב כאב. אני יודעת שזה הכל לטובה, ולאחר מכן להרבה דברים כבר לא יהיה קיום, אבל כרגע זה פשוט מתקיף במלוא העוצמה, ואני מרגישה שאין לי אוויר לנשימה.

deep ocean

New member
אני חולה ../images/Emo4.gif

יש לי 38.5 מעלות חום (הרגע מדדתי) חשבתי שאני מרגישה רע בגלל ארבע ההסכמות - הספר המלווה אז או שזה באמת בגלל זה (אני נוטה להיחלש מאד מדברים רגשים כואבים) או שזה ממש לא קשור..... מממממ אני אנסה לרפא את עצמי לפני השינה נראה איך אני אקום מחר

~דויד~

New member
לשכב במיטה

עם הרבה שמיכות. לא לקחת תרופות (עד כמה שניתן). לשתות הרבה כל הזמן. לשכב במיטה ולהזיע, ולתת לכל לצןף.... ככל שיותר קשה הנקיון יותר טוב. תני לגוף לרפא את עצמו. הרבה שמיכות, תה מרק, אוכל טעים. ולשתות, ולהזיע, להתנקות !!!!!! איזה כייף לך!!! דויד

deep ocean

New member
תודה דויד ../images/Emo142.gif

אני אכן נותנת לגוף שלי מה שהוא רוצה. אני שוכבת במיטה, קוראת ספרים ונחה. אני לא רעבה- סבבה, אני לא אוכלת. אני לא מכריחה את הגוף לקבל דברים שהוא לא רוצה (בייחוד שאני משלשלת מאתמול כל הזמן) היום אני מרגישה כבר טוב יותר, תודות לעבודה של ריפוי עצמי שעשיתי בלילה. (דמיון מודרך, כוח המילה, אור מרפא, נשיפה של הוירוס שנדבקתי ממנו החוצה ועוד ועוד). בסוף מסתבר שזה בכלל לא קשור לארבע ההסכמות ופשוט נדבקתי בוירוס שיש להרבה אנשים עכשיו... אני מרגישה את הניקוי - מכל הבחינות. יום טוב

deep ocean

New member
מאז קריאת הספר

ארבע הסכמות - הספר המלווה (כבר המשכתי לקרוא בו הרבה מאז כתיבת ההודעה הראשונה), אני כבר לא שומעת את אמא שלי מדברת, אלא אני שומעת את הטפיל שלה מדבר. ישבנו בסלון והיא מעירה כל מיני הערות, וזה מאד משעשע לשמוע את הטפיל מדבר מגרונה. עוד עדכון- ככל שאני מתקדמת בקריאת הספר, הטפיל מנסה להתנגד ואומר לי - זה הכל שטויות כל הספרים האלו מה את קוראת את זה בכלל זה בולשיט אפשר לחשוב שבאמת קיים טפיל נו באמת

deep ocean

New member
לרתום את כוח המילים לטובתי

הצלחתי להירפא בעזרת כוח המילים וכן בעזרת דמיון מודרך!!! איזה כיף!!! אני עדיין חלשה, וסובלת משלשולים...חהחחהחהחחה...אבל זה גם יעבור! עכשיו חשבתי לעצמי, המממ, אולי אני כותבת יותר מידי בפורומים, ובכלל מה אכפת לאנשים אם אני משלשלת.....חהחהחחהה....ואז זיהיתי את השיפוט, ואמרתי לעצמי- יאלללללללללה (בטון כזה מצחיק), לכל אחד יש בחירה חופשית, וכל אחד חופשי לקרוא או לכתוב מה שהוא רוצה

למעלה