ואוו הפורום ממש יבש...

CrazySheep111

New member
ואוו הפורום ממש יבש...

לפני כמה ימים מצאתי את הפורום ושמחתי שיש פורום כזה, אבל אין כאן עדכונים כל כך... וזה נושא דווקא מעניין... חבל, נו טוב...

צופיתי 2

New member
אז אני מזמינה אותכם לחשיבה, שאלה. ../images/Emo63.gif

מזמן עלה על דעתי שהספר הרי פוטר, נכתב בתיקשור. ובעצם העולם הזה של הכישוף קיים. מה דעתכם?

כישופים זה לא אמיתי

זה רק בסרטים אם כתבו על זה בסרטים זה אומר שהמציאו את זה מעולם לא קרה משהו אמיתי בנושא... אז זה נישאר בגדר הסרט...

CrazySheep111

New member
זה דווקא כן אמיתי...

עזוב אותך הארי פוטר- זה הפרזה והגזמה משום שזה סרט. אבל אנשים שמבינים בזה- בכוח המאגיה- בהחלט יודעים לעשות מה שנקרא "כישופים". וכן זה עובד, תתפלאו, גם אם אתם לא מאמינים...אבל מוכח. מי שבא לו להרחיב בנושא יש פורום שנקרא משהו מאגיה- כבר שכחתי... אבל זה פורום שעוסק בזה- והם בהחלט עובבדים עם זה... שבת שלום!

אני מאמין בכישוף לצופיתי

אבל זה לא נירא לי שזה הגיוני שהעולם של הארי פוטר אמיתי(למה את חושבת ככה?)

צופיתי 2

New member
לאפיק ../images/Emo140.gif

קשה להאמין שג'י קיי רולינג המציאה הכל סתם ככה. יש שם פרטי פרטים ומושגים שקשורים לידע עמוק, כמו השמות שהם מאוד סמליים. היא לא היחידה שכותבת על העולמות האלה. ההוביט ושר הטבעות נראים מאוד דומים במושגים. וזאת תקופה אחרת לגמרי שבה זה נכתב. יש ספרים כמו התקדשות ומעבר המכשפים שבהם יש ממש מכשפות בלי אגדות. כמו פיות וגמדים. להרגשתי, הכל קיים. אפשר להתווכח על מה זה קיום. האם עולם הרוח קיים? תלוי איפה.

Anwanis

New member
צופיתי, נראה לי שתמצאי עניין בפורום שלי....

פורום 350.

חחח לא אבל רותם צודקת

כן להגיד את כל הדברים האלה אבל קשה לחפש ולחקור לעומק

ס א ט י ן

New member
אוהו...כישופים זה מאד אמיתי שזה מפחיד.

זה אמנם ממש לא כמו בסרטים ובספרים של הארי פוטר. אבל מאגיה קיימת. וההגדרה שלך לאיך אתה יודע שהמציאו את זה, ממש שגויה. אם כתבו על אהבה בספרים והראו אהבה אמיתית בסרטים זה אומר שהיא לא קיימת באמת? סרטים וסיפורים מבוססים על דברים שבדרך כלל יש בהם אמת. גם אם עושים פיל מעכבר- בדרך כלל זה מבוסס על משהו אמיתי. לבני האדם קשה מאד להמציא משהו שאין שום דבר אמיתי בבסיסו.

למעלה