ואווו

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
זה אכן זה!

מאיפה השגת??? איזה נדיר,לא האמנתי שאזכה לשמוע זאת אי-פעם! מליוני תודות לך!!! g99...

עמית909

New member
את השיר michelle´s smiling

שג´סי שר למישל באחד הפרקים של צער גידול בנות

motib4

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif

אהבתי

היי כולם והי מיכל!

היי!! קוראים לי רעות ואני בת 13... איזה כיף שהצטרפת אלינו- הפורום פתאום קם לתחייה
גם לי יש את השיר הזה- אבל לא הייתי היום בבית כך שלא ראיתי את ההודעות של כולם.... יש לי גם את השיר וגם את הוידיאו של השיר
אבל מה שאני הכי אוהבת- את השיר FOREVER של ג´סי
חבל שזה לא שיר מ
ד
ה
י
ם
יש לי רק את השיר ואין לי את הוידיאו שג´סי כאילו עשה לאם טי וי... למישהו יש??? אני מקבלת צמרמורת כשאני רואה את זה!! זה כל כך מושלם!!! LOVE YOU ALL נ.ב: שמתם לב שהאייקונים החדשים כולם מתקשרים לקיץ?? מדוזה-

*g99

New member
היי רעות,

נעים מאוד...למרות שאת כבר קראת אני אציג את עצמי שוב:אני מיכל בת 27...כן כן,זקנה בממלכת התאומות חחח. ראיתי כמובן את הפרק של ג´סי החתיך! לצערי בתקופה ששודרה התוכנית אני הייתי בת 14 ולא היה לי אז וידאו,ולכן לא הקלטתי שום פרק
אבל מה שעשיתי,הייתי מקליטה לטייפ פרקים מסויימים ושומעת אותם אחרי צפיה בפרק...ככה הייתי שומעת את האנגלית ולומדת אנגלית טוב יותר,זה עוזר...בדוק! תנסי להוריד מהתוכנה kaza את הוידאו של ג´סי,אולי שם יש. אגב,אני החייתי את הפורום? אני חושבת שכזה פורום לא צריך החייאה...ביחוד עפ כל התמונות המקסימות האלו...ונושאיי הדיון המעניינם... תודה על המחמאה...
. g99...

מיכל

(מוטי אני מצטערת אבל אני חייבת!!) מיכל- יש לך איי סי קיו או מסנג´ר? ולא- אחרי חיפושים נואשים גם בנאפסטר ז"ל גם בקאזאה וגם באודיו גאלקסי לא מצאתי את הוידיאו
הנה תמונה של ג´סי המושלם ומישל

החלום

New member
לא ידעת

לא ידעת שיוצאת בארץ עוד סדרות של מריי קייט ואשלי אולסן אחת בפוקס קיד ואחת בערוץ הילדים ויש גם בערוץ הילדים כל יום שבת שולשה סדרות שהם מ 13:00 עד 14:40 תשלחי תושבה וגם יש לי סרט מומלץ שלהום והואלא מגלות לאף אחד הוא דרכון לפריז

למעלה