ואווו כולם חולים פה ...

ואווו כולם חולים פה ...

לאחר שדיברתי עם חבר שלי (ניקרא לו סמי )הבנתי שיש מאושפזים רבים ברגע זה .... תיהיו בריאים ... וגם לשניים יגיעו שבוע הבא ... חחחחח הוא המליץ לי לבוא גם .... יש מסיבה במחלקה ...

שלום לכולם../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

הנה תם החופש הגדול ואני מתפנה לעצמי ולהשתתפות שלי בפורום. שלשום הייתי במפגש באגוד וכמו תמיד אני נהנית, מתחזקת ולמדה. תודה ריקי על היותך כה נפלאה ובעלת אנרגיות חיוביות ותודה לכולם על השיתוף, העצות והכנות. מאחלת לכולנו שנת לימודים בריאה.

ללב של אמא

זו לא פראזה - אני מודה לך ולחברייך על ההזדמנויות שאתם נותנים לי להרחיב את אופקיי האישיים והמקצועיים. הקשר אתכם הוא עבורי התעלות צרופה.

אמשל12

New member
מפגש באיגוד?

איזה מפגש. אפשר לקבל יותר פרטים? מי מוזמן למפגשים?

הי לאנדרו יקר../images/Emo24.gif

איזה באסה לך, אישפוז ביום שישי. אבל משום מה מאמינה שאתה שם בשביל לעשות משהו חיובי למישהו. מאחלת לך אישפוזון קצרצר, כתוב לנו מה קורה לך בזמן אישפוז.

שלום ליאנדרו

עד שלא העירת לי לא שמתי לב שצרפת קובץ למסר שלך ולכן לא עניתי מיד. אז קודם כל, כמובן, החלמה מהירה. ולגבי התודות לאיגוד: זו הסיבה שהאיגוד קיים - לסייע לכם הבוגרים ולמשפחות הצעירים בכל התחומים שהמחלה מכבידה עליכם. ואם אשפוז מפריע לך להתמיד בעבודה, ואנחנו יכולים לסייע- זה רק "עושה לנו כיף"- אז אני אעביר את התודה שלך לכל האנשים המקסימים באיגוד שעושים את עבודתם בהתנדבות, בהבנה לצרכים שלכם ובאהבה רבה- חברי הועד וחברי ועדת עזרה לפרט. אני יכולה "להיות טובה" רק בזכותם! כל טוב ריקי

לאשמל שבוע טוב

נדמה לי שכבר התייחסנו בעבר למפגשים: מידי יום ג' הראשון בשבוע מתקיים באיגוד מפגש של הורים לילדים צעירים. אם הילד שלך בגיל המתאים , נשמח שתיצטרפי למפגשים. אנחנו מקיימים את המפגשים אחת לחודש כדי לאפשר גם לאלו שגרים רחוק להגיע. המפגש הבא יתקיים ב-7.10 אם הילד/ה שלך הוא מתבגר/ת צעיר/ה, אנחנו נתחיל בסדרת מפגשים חדשה שהראשון שבהם יהיה ב- 21.10. כאמור, נשמח לפגוש אותך ריקי

b e c k y

New member
באיזו שעה הפגישה?

במה המפגשים עוסקים? מהי הכתובת המדוייקת?

למעלה